Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se poate face red. timpului de suspendare al permisului?????
Masini.ro Forum > Masini.ro > Circulatie
dragos28836
fratilor sunt disperat!!!!! va rog din suflet sa ma ajutati!!! mi-a luat permisul pentru alcool! (90 de zile)

deci stiu ca in lege nu se prevede reducerea timpului de suspendare al permisului pentru aceasta categorie de soferi care umbla cu boasca in cap...

stiu ca se fac niste cursuri de legislatie la scoala de soferi (in cazul meu de 2 saptamani) si dupa aia te duci la comandant care dispune reducerea perioadei sau nu!!!

va rog sa-mi spuneti daca stiti vreun caz in care chiar s-a redus si cu cat, si in cazul spagii pentru intermediari sau pentru comandant cam cat e de dat.

drept sa spun as da vreo 2-300 de E sa ma lase la o luna... cred ca as da si mai mult stand sa ma gandesc ca azi m-a condus un prieten cu o dacie vai de capul ei si mi-ai blestemat zilele de betiv ordinar ce sunt....


astept cu nerabdare raspunsurile voastre, multumesc anticipat :cry: :cry: :cry: :cussing: :cry:
krysty
totul bine si frumos pana la faza cu spaga. mai nene, tu conduci beat(nu ma intereseaza daca era juma de pahar cu bere sau 3 sticle de palinca) si vii sa intrebi cum sa dai špaga la militian sa-ti recapeti carnetul? :shock: fata de cei beti/bauti prinsi la volan nu as avea nici un fel de mila! :evil:
madalina
Si nici Politia!

99% dintre politisti nu accepta nici-un fel de spaga sau interventie pentru cei prinsi conducand sub influenta alcoolului (bine daca esti copilul de ministru se mai discuta...).
Andrei Suzuki
Si nu prea sunt persoane sus puse (daca ai pile) care sa se bage sa iti dea permisu inapoi daca e din cauza alcoolului.Cel mai bine e sa astepti 90 zile si poate data viitoare nu o sa se mai intample.
Caius34725
pe la Timisoara am auzit ca prin pile (mita) la politia rutiera ti-ai putea obtine permisu' suspendat, dar nu am auzit pe nimeni sa-l fi obtinut chiar cu pile in caz ca o fost suspendat pt. alcool! :cry:
Jax-Dark
nu ai nici o sansa. si oricum nu o meriti!
Alex-F1
Man, nasol moment...... :shock: Dar daca ai reusi tu sa convingi pe cineva ca nu te vei mai urca NICIODATA IN VIATA TA beat la volan, atunci acea persoana cred ca s-ar baga pt. tine, dar cum nu prea cred ca ar baga cineva mana-n foc pt. asa o promisiune, io zic ca n-ai acum altceva de facut decat sa astepti sa treaca cele 90 de zile si apoi sa te gandesti mai bine la concubinajul dintre alcool si volan.... :blackeye: Stii vorba aia: "cine se culca o data cu gainile, se culca si-a doua oara" laugh.gif Hai, acum ia-ti niste papuci adevarati si in 3 luni sa-i lasi fara urme pe talpa.... laugh.gif

Hai pa
ALEX
G e o r g e
la alcool nu se baga nimeni ! nu se accepta spaga , nu se accepta interventii , nu se accepta nimic.
madalina
Corect, George, dar cu exceptii. Anul trecut fiul unui judecator de nu stiu unde a condus fara permis si beat si a scapat de cateva ori fara nimic.
G e o r g e
nu vad sa pomeneasca ca este fiu de judecator :roll:
Watcher
Daca era fiu de judecator cred ca nu venea aici sa intrebe "sa-i zic lu' tata sa-mi scoata carnetul???" smile.gif
Andrei Suzuki
Daca era fiu de judecator nu mai venea aici deloc,se ducea direct la taticu.
cristianc
Ti s-a luat carnetul fiind sub influenta alcoolului sau
in stare de ebrietate = INCONSTIENTA.
Probabil ca diversi copii sau batrani care erau pe trecerea de pietoni,
masini care circulau regulamentar pe contrasens, etc. au pierdut nefericita sansa
de a avea de-a face cu reactiile tale intarziate la volan. Norocul lor care poate fi si al nostru.

Din ce ti s-a intamplat nu ai inteles nimic, ba mai mult vii in public si ceri sfaturi infractionale=PROSTIE.

Daca vrei cautam sa organizam pentru tine un flagrant de mita si mai stai putin si pe la inchisoare.

Ma mananca limba sa spun ca ai si o Dacie meseriasa tunata cu mileuri in spate. Meseriasule!

Adevarul este ca si raspunsul tau de
aici este de criticat =TUPEU
In concluzie:INCONSTIENTA PROSTIE TUPEU.

P.S. Imi cer scuze celorlalti participanti la topic daca am fost dur. M-am abtinut!



[/quote]
Jax-Dark
n-ai fost dur deloc, ci pur si simplu realist. si cati or mai fi ca el...
madalina
Eu as creste limita de alcolemie la aputea bea o bere slab alcoolizata, dar atunci cand as prinde un sofer ce depaseste aceasta limita i-as anula definitiv fara posibilitate de obtinere ulterioara a permisului de conducere. Si as mai face-o fapta penala. Acelasi lucru si pentru droguri sau medicamente ce afecteaza capacitatea de a conduce.
dragos28836
multumesc pentru "sfaturi" mai miejilor...

vorbiti ca niste muieri proaste, sa ma scuze madalina care a fost cea mai la subiect...

eu v-am intrebat ceva si vroiam sa aflu un raspuns, am vazut ca nu se poate sau nu vreti sa-l da-ti niciunul. va e frica sau habar nu aveti, probabil ca voi va culcati la 8 seara si nu ati baut vreodata o bere si v-ati urcat la volan.... putin probabil, doar ca pe voi nu v-a prins nimeni! succes in continuare!

deci: nu sunt nici un fiu de judecator, si nici nu am o dacie cu pernute cum zice "domnul" ala cu DN1 sau cum e el cool... am un BMW 316i din '99 si probabil m-au oprit ca au vazut xenoanele smile.gif)

sau poate "domnul" nu a mers niciodata cu 88 prin localitate, daca e asa inseamna ca nu are carnet sau masina, ca daca ai caruta e mai greu...

repet v-am pus o intrebare si vroiam un raspuns, daca nu-l aveati nu era cazul sa va mai bagati... parerea mea... sau poate e pentru punctele alea... sa deveniti si voi mai tari pe forum... e si asta o chestie...

multumesc celor care nu si-au dat aere de printese virgine, si va salut...
madalina
Nu e vorba de a fi cel mai tare pe forum!

Pur si simplu e inconstienta sa te urci la volan beat!

Nu conteaza ce masina ai, tot inconstienta se numeste! Iti dai seama ca daca ar fi intrat unul in tine, tu fiind nevinovat tehnic, ai fi fost considerat unicul vinovat de producerea accidentului?!?

Iti dai seama ca iti poate apare in fata un copila de 4-5 ani care nu stie sa aprecieze corect distanta, viteza, pericolul si din cauza scaderii puterie de reactie nu l-ai fi putut evita?

In loc sa ii acuzi pe ceilalti, mai bine ti-ai face propria judecata!
Andrei Suzuki
Pai noi ti-am raspuns,da probabil ca erai prea ocupat sa ne jignesti ca sa vezi si raspunsurile.Ca sa nu mai dai o pagina inapoi: nu ai cum sa ti-l iei mai repede,cu pile nici atat.Acum ai inteles?Asa ca poti sa stai 90 de zile pe bara si data viitoare sa nu mai bei la volan. :evil:
G e o r g e
si eu am carnet de ceva ani, am avut parte si de accidente , dar NICIODATA nu m-am urcat baut la volan, nici macar o bere nu am baut , nici macar un pahar de vin si sa ma urc la volan. nu inseamna ca nu beau. beau daca am sofer .


consider atitudinea ta drept jignitoare la adresa forumului.

daca nu ai inteles iti mai repet o data : permisul retinut pentru bautura nu ti-l da nimeni inapoi !!!

si in bucuresti noaptea e plin de astfel de controale si nu opresc doar BMW uri sau doar xenoane, trag pe dreapta la rand toti soferii .

si eu am fost la zile onomastice, la restaurante samd si unde lumea bea si se pleaca cel mai devreme de 1am , dar mi se pare o inconstienta sa pui gura pe bautura si sa te urci la volan.

repet aici ce am mai spus in alt thread :

sa dea necuratu sa am parte de vreun incident rutier cu unul care a baut ca puscaria il mananca :evil:

eu propun sa-ti iei cateva zile de pauza de pe forum ca sa te racoresti un pic. daca tu in continuare crezi ca e normal sa te urci baut la volan.
V l a d
prietene, sunt multi aici care au masini adevarate, dar nici unul dintre noi nu bea la volan. Daca pentru tine sa te simti bine inseamna sa bei e nasol. Te poti distra pana dimineata cu prietenii si fara sa bei.. dar se pare ca tu nu ai avut experiente din astea. Ai un avertisment de la mine pentru ce ai scris mai sus si daca nu te potolesti iei si vacanta de pe forum.

si ca sa intelegi mai bine
NU ITI VEI LUA CARNETUL INAPOI DE LA NIMENI, CACI NIMENI NU SE BAGA ATUNCI CAND E VORBA DE ALCOOL SI BINE FACE! CE AR FII DACA TOTI INCONSTIENTII CARE BEAU LA VOLAN SI-AR RECUPERA CARNETUL...[size=18][/size]
dragos28836
vlad, mosule, nu am spus nici un moment ca asta e un obicei de-al meu, pur si simplu a fost o chestie de conjunctura, nici eu nu m-am dus cu masina la baut ci am luat-o ca sa-l duc pe un prieten care era rupt. stiu ai sa-mi zici ca trebuia sa iau un taxi, da asa e, dar la 3 dimineata cand am tot sunat la astia nu a venit nici unul... stiu ca nu am nici o scuza si stiu ca imi pare rau, deabea acum am inteles ce inseamna sa stai pe scaunul din dreapta si sa-ti conduca masina altul...

stiu ca am gresit, intelegi? chiar stiu, dar nu am dorit sa vin pe forum si sa fiu pus la zid... de asta m-am turat asa ca drujba

faptul imbucurator pentru mine este ca am gasit pe cineva care ma poate ajuta sa-l scot pe la 45 de zile, bineinteles dupa ce fac si cursul de siguranta rutiera si-mi iau un angajament scris catre comandant ca daca mai beau la volan la revedere permis for good...

si sa stii ca ma tine sa-mi iau astfel de angajament pentru ca asta ma va stimula sa nu mai repet greseala...

am sa va tin la curent saptamana care vine cu ce am rezolvat, daca rezolv ceva bineinteles...

va salut baieti
V l a d
e bine daca intelegi ca ai gresit si nu o sa mai faci asta. In cazul asta, daca tu chiar crezi ceea ce spui mai sus iti urez bafta sa-ti recuperezi carnetul.
Alex-F1
QUOTE(dragos28836)
...si-mi iau un angajament scris catre comandant ca daca mai beau la volan la revedere permis for good...


.....asta da! tongue.gif Daca se practica treaba asta, atunci ai noroc cu caru', man! :cheers: Succes si speram cu totii sa te tii de cuvant, ca nici tie nu cred ca ti-ar fi totuna daca s-ar intampla ca un sofer urcat beat la volan sa-ti accidenteze (chiar mortal) copilul de 4 anisori care n-ar fi apucat sa se bucure de viata sau mama ta care n-ar mai fi apucat sa-si vada fiul insurat si sa se bucure de nepotii ei etc.... intelegi man? Cam asta-i treaba... Sper ca n-o sa fiu acuzat de ceilalti ca-ti iau apararea, fiindca nu e DELOC asa, chiar dimpotriva, dar eu mai incerc sa te si inteleg, iar in plus marturisesc ca eu nu am pus alcool (nici tigara) in gura NICIODATA.... :oops: ....bine, exceptand cate un revel sau un chef mai "deocheat", unde am mai gustat si eu o gura de sampanie sau de lichior de ala "de muieri" (cum zic unii) la miezul noptii, in rest sucuri, apa minerala & plata si alte chestii de copii smile.gif .....asa ca in privinta asta io nu-mi fac absolut nici o grija, ca ma pot urca la volan la orice ora din zi sau noapte :cheers: Chiar si mie mi-a lovit vechea masina (Ford Escort) unul MUT DE BEAT in parcare la socrii, dar am auzit bufnitura si am reusit sa ajung jos, iar ala intre timp abia a reusit sa iasa din masina.....! Cand l-am vazut in ce hal e, cu un cap mai mic ca mine, la vreo 37 de ani, abia se tinea pe picioare si cand m-am uitat la masina mea (el avea o coaja de Dacie 1300).....mi-a venit sa-i bag una din fundu gradinii in bot sa-l bag sub masina :blackeye: dar m-am abtinut si am chemat politia, desi "spectatorii" adunati ma rugau sa nu chem politia ca va fi vai de el si mai bine sa ma "inteleg" cu el (dar cum era sa ma inteleg, daca omu nici nu putea sa vorbeasca :shock: ?)!!!!! Asa ca omu s-a ales si el cu amenda maxima, permisul suspendat pe 90 de zile si a marcat si la baiatu 300 DM (era in 2001) ca sa-mi repar masinutza... :cheers: Deci si eu am fost si voi fi intotdeauna neiertator cu cei care conduc bauti, dar sa zicem ca omu nostru di pi la Bacau a calcat si el o data stramb saracu si poate n-ar trebui sa-l punem la zid pt. asta (vorba lui) si sa speram ca-si va respecta angajamentul care-l va face comandantului.....trebuie sa speram in mai bine, nu? Speranta moare ultima..... Hai ca mai vorbim!

Hai pa
ALEX
dragos28836
alex, merci man, si iti dai si tu seama ce ar insemna sa nu respect angajamentul.... laugh.gif

merci ca m-ati inteles si sa speram sa ne auzim cu faze mai vesele
malin34426
Pentru nimic nu se mai poate face reducere . poti doar sa intrerupi perioada cu un motiv intemeiat dupa care predai permisul pentru restul perioadei . cand si cum ,asta se poate negocia.
dragos28836
laugh.gif laugh.gif laugh.gif :cheers: :cheers:
vreau sa va aduc la cunostiinta prin prezenta ca s-a putut!!!

va multumesc pentru increderea acordata sistemului, dar am reusit intai la 45 si intr-un final la 30 de zile

multa bafta si sa nu faceti ce am facut eu ca nu e misto deloc... :cheers:
madalina
Felicitari si ai grija!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.