Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Computer bord Astra Classic II
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Florin Ristei
Am o intrebare. Pentru cei care au astra cu comp de bord.? Ce arata el exact? eu am la opelul meu display-ul unde-mi arata doar Radio, Ceas, Gradele si cam atat. In schimb se vad la baza display-ului niste prescurtari care nu se activeaza niciodata? Sa fie oare ca nu am computer de bord? Si alea nu pot fi active?
Gabriel38140
si eu am la fel
dar a mea e full fara piele si se aprind alea
alea se aprind la declansarea ASR, EBD, SRS, etc.
Sorin39068
Computerul de bord la Astra G exista numai pe variantele ELEGANCE!Exista 2 butoane pe maneta stergatorului de parbriz ,cel din dreapta volanului, mai precis in capul manetei , apasind pe ele veti vedea pe display-ul unde arata ora/data/temperatura (mai jos pe urmatorul rind )diferite constatari,ex:

citi litri la % se consuma in acest moment .
citi litri sau consumat in ultima 100 de km.
citi litri se afla in rezervor.
citi km poti face cu litri pe care ii mai ai in rezervor!

P.S. Modelurile ELEGANCE de la ASTRA sunt usor de recunoscut dupa bordul cu mahon, varianta care personal imi displace deoarece numai Mercedes-urile mai vechi aveau acelasi tip de combinatie de mahon la bord, varianta care a prins ft bine la tiganii si taranii parveniti pe care Romania ii are din belsug,din pacate....
Alles klaar? :?:
Mihai39463
si daca masina nu are insertie de mahon in bord nu are computer de bord?!
Sorin39068
QUOTE(Mihai39463)
si daca masina nu are insertie de mahon in bord nu are computer de bord?!

Nu stiu sigur !
Nu sunt expert insa pina acum am vazut computer de bord doar pe Astra Elegance 2.0 DTI sau Vectra Elegance 2.0 DTI , iar versiunile Elegance de la Opel au Mahon. :!:
Pina acum cred ca am vazut 20-30 de Astre si Vectre si numai cele cu 2000cm varianta Elegance aveau.

Saptamina trecuta am vazut o Astra care s-a vindut in tirgul Vitan 1.7DTi Elegance,cu mahon desigur dar care nu avea computer de bord :!:
Ce crezi ca l-a influentat cel mai mult pe cumparator in cintarirea si luarea unei decizii :?:
Faptul ca acea masina avea stropitori la faruri, lucru pe care nu l-am mai vazut pina acum la Astra :!:
Insa faptul ca ai stropitori in faruri ...... si optezi pentru asta in detrimentul unui computer de bord....NO COMMENT
tipitip
am computer de bord si n-am mahon, clasa de echipare NJOY (nu sunt sigur ca face parte din dotarile clasei, cred ca a fost adaugat pe comanda).
iti dai seama daca e computer de bord daca ai butoanele alea pe maneta de la stergator si in plus te anunta de becuri arse, nivelul lichidului de fleoshcait parbrizul, s.a.
cand pornesti motorul, iti solicita sa apesi pedala de frana pt a verifica lampile de frana (cel putin la mine; oricum, nu stiu sa existe mai multe tipuri de computere)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.