Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema S70
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volvo
Manta B
Salutari

Am o prietena care are un Volvo S70, o frumusete de masina. Insa are o problema destul de ciudata, si anume: masina nu porneste. Initial am crezut ca o fi bateria dusa, insa ea mi-a spus ca bateria are sub 2 luni, Deci teoretic ar mai avea ceva zeama in ea cat sa porneasca masina. Chestia e ca ea mi-a spus ca a mai avut problema asta si ca a chemat un mecanic si ca ala a cuplat un cablu si masina ca prin minune a si luat-o.

Acum va intreb: ce poate sa fie de nu porneste si, eventual, ce cablu poate sa taie curentul la masina?

O sa trec zilele astea sa vad fix cum se manifesta.
Seri
Degeaba e bateria noua daca a uitat farurile aprinse in parcare sau daca alternatorul nu incarca bateria. Cablul ala minune cred ca era un redresor.
Daca nu invarte electromotorul, mai intai incearca sa-i dai curent de la alta masina.
Manta B
pai da, dar si cu curent si nu porneste masina....
James Kilowatt
Da' faruri, claxon, din astea are, atunci cand masina nu porneste? Sau inchidere din telecomanda?
mike.omega
Daca toti consumatorii merg/se aprind in afara de motor inseamna ca bateria e buna si problema e la motor. Poate fi sarita cureaua de distributie(daca are) sau nu are compresie sau tot asa.
Manta B
am vorbit cu femeia si a zis ca bateria e moarta(dupa 2-3 zile de stat in parcare). o sa ii pun o baterie ramane sa vad daca dupa asta mai face figuri
mike.omega
Atunci probabil are un consumator care nu se opreste atunci sau are un scurt in instalatia electrica ce determina descarcarea bateriei.
Manta B
S-a rezolvat sad.gif a luat foc in parcare....
solmar
Deci problema s-a rezolvat de la sine. Topicul poate fi inchis.... Sa lasam umorul negru de-o parte. Avea CASCO? Era asigurata? Sau e dauna totala. sad.gif
Manta B
Tot ce stiu e ca era cu numere straine, insa era cu totul la zi(acte, taxe etc). Mai mult n-am mai intrebat ca era femeia neagra de suparare. I-a ars masina pana pe la usile spate. Din cate am inteles o sa o casapeasca(nu mai are ce face cu ea). Pacat, era fain rau volvanu'....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.