Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sugestie achizitzie: PASSAT SAU AUDI A4 ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
vioafe
Vă rog frumos să mă ajutați în a lua o decizie. Actualmente dețin un POLO SPORTLINE TDI 1400 cc 80 CP, cumpărat în Mai 2007 iar acum îmi expiră garanția, cu toate reviziile făcute la reprezentanța VW.Mașina să comportat impecabil și-mi pare rău chiar pentru decizia de a o vinde, deoarece voi obține doar 1/2 din cele 18500 euro cât am plătit (inclus opțiuni). Am decis să o vindem pentru a achiziționa o mașină mai mare de familie 2 hand din Germania și ne-ar place un break ori Passat, ori Audi A4 diesel cu moț. de 2000. Anual parcurg 15-20000 km/an pe drumuri bine astfaltate, excepție făcând concediul în țară. Pentru care din aceste 2 mărci, mă sfătuiți să înclin ? Vă mulțumesc anticipat, o zi bună.
T u d o r
Pai eu cred ca A4 e mai scump decat Passatul la aceeasi varsta si aceiasi km. Evident si calitatea e alta dar decizia iti apartine. Totusi daca faci asa putini km pe an ar fi mai indicat sa te orientezi catre un motor pe benzina, vei gasi masini cu km mai putini si pret mai bun.
DORU
Daca traficul va fi in afara RO, atunci oricare din ele va avea mai putin de suferit, stiindu-se sensibilitatea puntilor fata la drumuri precare (a se citi costul anual al schimbarii bratelor de ex...)

Eu iti recomand 1.9TDI 131cai pe oricare din modele si nu 2.0TDI 140cai (mai ales NU cod motor BKP...) wink.gif

P.S. La rulajul prognozat de tine...dieselul este o pasiune, ca nu prea se amortizeaza investitia in unul decat in perioade mai lungi de timp (si vad ca tu schimbi masina cam devreme...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.