Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sal
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi > A4/A5
Bambu
Am un Audi A4 din 2002 , 1.9 tdi 131 cp , l-am cumparat acum 2 luni , proprietarul imi a zis ca i`a pus un cip de 19 cp si as vrea sa stiu daca acest cip poate face rau motorului? Multumesc mult
DORU
Salut, in primul rand ar trebui sa verifici daca l-a pus cu adevarat sau nu. In caz ca da, daca e bina intocmita fila noua, abia apoi iti poti raspunde la intrebare...
Bambu
Cipul a fost pus la reprezentata la Audi , asa mi`a zis tipul de la care am luat`o , dar eu am pus`o pe tester si nu mi`au zis nimic cei de la Audi .
Seri
Chip tuning-ul nu se poate detecta prin diagnoza. Nu o sa ai probleme din cauza lui, mai ales ca 19 cp in plus nu sunt multi, este un tuning usor. S-ar putea scoate peste 40 cp doar din chip la acest motor.

Daca ti se strica ceva, cum ar fi injectoare sau turbina, se datoreaza uzurii normale sau folosirii necorespunzatoare, dar nu din cauza chip-ului.
Stiu o gramada de masini cu chip tuning si nu au nimic. Chiar aici pe forum sunt vreo 5 masini tunate, din care doua sunt 1.9 TDI.
Bambu
K multumesc mult si PASTE FERICIT
DORU
In caz ca cei de la Audo pot confirma tuning-ul Stage 1 cel mai probabil, atunci e in regula modificarea.

Prin OBD se poate duce SAFE pana la 165 cai acest motor, deci cei 150 cai de acum sunt in grafic wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.