Help - Search - Members - Calendar
Full Version: martor aprins chee cu masina
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
geo_hariton
SALUT! Am si eu o problema daca ma puteti ajuta....am un opel astra caravan 2.0tdi din 2003 de un timp martorul cu chee si masinuta se aprinde dupa cativa km parcursi sta aprins cateva secunte uneori palpaie dar dupa un timp se stinge problema e ca nici de tras masina numai trage adica se simte o diferenta...."poate sa fie de la injectoare :-??, filtrul de motorina?????sau care ar putea fi cauza ma puteti ajuta!!multumesc mult.... aa si specific ca acum ceva timp am observat ca si martorul de la ulei mi sa aprins odata adica trepida cand era masina la relanti dar nu se mai aprinde..cineva mia spus ca martorul ulei palpaia de la sonda:-??...[am specificat treaba asta ]poate au legatura.
geo_hariton
cheie nu chee ma scuzati sunt obosit:D:D
Seri
Cel mai bine e sa mergeti sa faceti o diagnoza.
Daca se aprinde in timpul mersului, acel martor semnifica o problema electronica la motor. In asemenea situatii se poate ca masina sa intre in safe-mode, adica sa mearga foarte incet. De asemenea si consumul poate creste. Uneori e suficient sa opriti si sa reporniti motorul.
Daca palpaie la pornire, inseamna ca imobilizatorul nu recunoaste cheia de contact si nu porneste motorul.
alias
daca nu gresesc martorul ala nu este de la imobilizatorul electronic??? Daca exista baterie in cheie ar trebui totusi schimbata pana la alte investigatii.
geo_hariton
pai.... cheia de la masina imi cam face figuri adica cand vrea inchide cand nu......[de la buton]..si cand nu merge urmez pasi cu recitirea cipului....recunosc ca....,cam des am facut treaba asta down.gif
geo_hariton
dar nu cred ca e de la cheie ca la pornire martorul nu palpaie se stinge corect.
emtix
nu creste consumul. aceeasi problema o am si eu
din ce am aflat indica o problema tehnica, dar nu tine de consum . si nici nu merge mai greu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.