Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACCESORII AUTO DE VACANTA - PORTBAGAJEAUTO.RO
Masini.ro Forum > Bazar > Dealeri - magazine auto
TopTools
Senzational !!!

Cele mai bune preturi si cea mai vasta gama de produse din Romania, numai si numai pe site-ul nostru portbagajeauto.ro
Puteti gasi pe site-ul portbagajeauto.ro de la suporturi de bicicleta (Thule, Peruzzo, Hakr etc), suporturi de schiuri ( Thule,Gev, Hakr), cutii de portbagaje ( Thule, Farad, Junior, Whale, Hakr, Neumann etc), bare transversale( Thule, LaPrealpina,Hakr,Farad,Automaxi), solutii pentru transportat materiale de constructie(Thule, LaPrealpina), organizatoare(Thule), bare transversale profesionale (Thule, LaPrealpina), opritoare garaj(LaPrealpina) etc.
Pentru oferta noastra accesati site-ul portbagajeauto.ro sau contactati telefonic una din reprezentantele noastre din tara, la numerele de telefon gasite pe site.
T u d o r
Bine ai venit pe forum si spor la vanzari. smile.gif

Am o rugaminte, singurul loc unde un dealer are voie sa-si faca reclama la produse este aici, in bazar pe topicul propriu.
DRAGOS
un suport de bicicleta pt honda civic 5D 2009 executive(cu plafon de sticla)? multumesc.
TopTools
Multumesc si trafic bun si voua.
TopTools
Daca este vorba despre Honda Civic Hatchback 2009 cu plafon de sticla, atunci singura optiune de a trasnporta biciclete este cu un suport care se monteaza pe carligul de tractare.
Modele sunt nenumarate de acest gen si se pot vizualiza pe site-ul http://www.portbagajeauto.ro sau pe http://portbagaje.net.
Recomand cu caldura suporturile de biciclete cu prindere pe carligul de tractare, fiind cea mai practica si sigura metoda de a le transporta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.