Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masina noua,in leasing pana in 9000 E
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
David33488
Vreau sa imi cumpar si eu o masina noua care sa nu depaseasca 9000 E.Am un avans de vreo 5000 E iar restul prin leasing,dar cu o rata lunara care sa nu depaseasca cu mult 100 E.Ce imi recomandati???Am vazut k multi care au cerut un sfat,au gasit aici pe masini.ro un raspuns (chiar de la unii reprezentanti auto)

La un asemenea pret eu am vazut Cielo,Logan,Clio Symbol,Fiat Albea,Skoda Fabia (desi asta cred k depaseste).

Eu sunt f tentat sa iau un Cielo cu GPL,pt k se stie cat consuma Cielo dar sunt mereu deschis pt sfaturi bune.Poate stiti ceva oferte mai bune...Multumesc celor care isi dau cu parerea
V l a d
se muta la versus
stefan_ieu
Nu sunt un mare specialist, dar vazant ca nu ti-a raspuns nimeni....
Parerea mea e ca Cielo e o masina care nu isi mai merita banii. Stiu ca e tentant pretul GPL-ului, dar e o masina uzata moral si de asemenea am inteles pe diverse topicuri ca motorul asta nou (nou e un fel de-a spune) nu e prea reusit.
Despre Logan iti spun ce mi s-a spus si mie cand ma gandeam sa-mi cumpar : ar fi bine sa mai astepti 6 luni-1 an sa vedem cat e de fiabil si abea dupa aia sa iei.
Despre Clio si Albea nu stiu prea multe. Nici prea bune nici prea proaste. Cred ca gasesi la Versus niste comparatii.
Fabia ar fi o optiune, dar in comparatie cu celelalte are un deficit la portbagaj. Daca nu te deranjaza asta are acum o oferta cu 9800E (ceva mai mult decat spui tu ca ai). Are aer conditionat, geamuri electrice si inchidere centralizata. O alta problema ar fi motorul de 1.2 (George ar spune aici ca ala nu e motor smile.gif ) dar asta depinde de cat de sportiv esti tu.
madalina
Nu este vorba numai de sportiv. Dar un motor prea lent poate intr-o depasire in care nu ai apreciat corect sa iti aduca, doamne-fereste, un accident. E bine la orice masina sa ai o rezerva de "resurse" fata de modul obisnuit de condus tocmai pentru astfel de situatii.
stefan_ieu
S-a mai discutat si ras-discutat pe tema asta. Asa poti sa spui ca e bine si sa ai air-bag ca in mod normal nu il folosesti, dar daca ai nevoie... etc.
Parerea mea e ca si daca ai motor de putere mica, cand faci o depasire nu il inrosesti, asa ca iti mai ramane rezerva de putere. Depinde cum esti obisnuit cu masina.
Problema care se pune in cazul asta e putere vs. fibilitate. Si aici e alegerea omului....
G e o r g e
stefan nu am inteles nimic:

ai motor mic si nu il calci de tot :shock: ca de ce sa-l inrosesti ?

un motor mic trebuie mai mult ambalat pentru a obtine tot ce ai obtine de la o masina cu un motor mai mare (mai puternic)
stefan_ieu
Spuneam ca totul depinde de stilul de sofat. Si un motor mic si un motor mare il calci daca asa iti place sa conduci. Nu cred ca tu la SRN, inainte sa ii schimbi motorul il calcai pana la rosu si acum, cand ai putere mai mare il lasi mai moale, lasandu-ti rezerva de putere. Probabil ca si acum il calci tot pana spre rosu (imi dau si eu cu parerea....) De ce? Pentru ca asa iti place tie sa mergi.
Asta era ideea mea aici. Daca nu ai avut o masina puternica pentru a "scadea" in performante, nu cred ca vei fi nemultumit(prea mult) de cei 64CP. Iar daca nu esti obisnuit sa mergi cu acul pe rosu in depasiri nu cred ca o vei face nici cu astia 64C. Te vei baga doar in depasirile in care stii ca te tine masina. Iar daca e ceva pericol, o calci pana pe rosu si gata.
Sa nu ma intelegi gresit. Evident ca e mai bine sa ai mai multa putere sub capota. Evident ca oricine isi doreste asta. Dar cand trebuie sa te incadrezi intr-o suma si ai de ales intre fiabilitate si putere e la latitudinea fiecaruia sa aleaga.
eugen32333
Hyundai Accent - cam 8600 euro.
1340 cmc, benzina, 85cp, consum absolut decent in oras si in afara.
Aer conditionat oferit in pret de firma de leasing (daca mai e valabila oferta).
In rest, este cheala.
ionut32111
STEFAN cu cei 64cp care-i tot lauzi,ce faci cand ai maisna incarcata si AC pornit,ma intrec berlinele si maxi-taxi-urile :cheers: ?mai este si 9800E,mai asteapta ceva timp si vezi fiabilitatea unui logan(parerea mea)
stefan_ieu
Nu ii laud. Ce vreau sa spun e ca uneori sunt suficienti si astia.
Eu am facut un drive test cu 3 oameni in masina si cu aerul pornit si masina tragea clar mai bine decat berlina mea (goala) si parea comparabil cu o solenza (aici poate exagereaz, dar mie asa mi se parea). Asa ca eu am fost extrem de multumit si am dat comanda de asa ceva.
Ideea e ca aici pe forum vin o gramada de oameni care ori au o dacie veche si prapadita, ori nu au masina si cer un sfat. Pentru ei si acest motor e absoult suficient, vor fi incantati de el si poate vor sa dea banii pe dotari sau pe o marca mai buna. Nu spun sa faca asa. Noi le dam doar alternativele, ii atentionam de problemele clasice ale unor masini si ii functie de asta si de drivetest (OBLIGATORIU) ei vor alege.

PS: Daca mai poti astepta si eu sunt de parere ca ar fi bine sa astepti pana in primavara/vara sa vezi cum e cu Logan-ul.
cristianc
Hyundai Accent. Incearca si un drive-test
Marius30562
Poti sa te uiti si la un Kalos.

Se cam incadreaza in conditiile tale.

Parerea mea ...
robert constantin31470
In aceeasi situatie eram si eu acum vre-o 5 luni tot 5000 aveam si am vrut sa-mi iau un cielo. cum eu nu muncesc l-am luat pe tata sa faca o rata la un cielo. Cei de la banca l-au respins pt ca este divortat si are un copil in grija copil la 21 ani. Salariul il are de vre-o 15-16 mil si rata iesea la 87 euro. Asa ca m-am dus frumusel in targ si mi-am luat o Daewoo Nubira din 99 cu 4800 E are la bord 55000 km este inca in garantie consum afara 6 in oras 10 (TESTAT) de 2 ori. asta fara aer. Si am scapat de bataie de cap cu rata la banca cu toate. Tin sa precizes ca eu nu merg ca la curse.

Daca vrei consum si mai mic la banii astia io zic sa te uiti dupa un td s.H.De curand si-a luat un prieten o vectra rosie Td din 95 la 98.000 km de la un primul propietar. Masina e ff bine intretinuta consumul mic dotar abs airbag servo aer etc. Io zic sa lasi bancile si ratele si sa te uiti dupa alte masini.
Garbu34752
Daca vrei o masina noua pana in 9000 euro du-te frumusel la Renault ca au oferta la Clio. Clio Symbol, zic eu satisface bine cerintele unei masini la pretul asta. In plus au schimbat un pic designul (culori noi, modele noi de jante). Consumul e foarte bun, motorizarea diesel 1.5dCI are consumul super, dar pana in 9000 euro iti poti lua benzina 1.4.

Bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.