Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rabla 2011
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
SuzuMaTeo
Programul Rabla a inceput pe 16 martie pentru persoanele fizice si de ieri pentru persoanele juridice. Sunt cateva chestii noi anul asta:

Pentru evitarea cazurilor de frauda, in 2011 procedura de obtinere a tichetelor este putin mai complicata decat in anii anteriori. Astfel, trebuie sa mergi mai intai la Remat cu toate actele necesare (talonul si cartea trebuie duse in copii legalizate). Aici vei preda masina cu proces verbal de custodie, iar cei de la Remat vor trimite electronic datele tale si ale masinii la Fondul de Mediu.

Dupa ce functionarii verifica daca masina se incadreaza in program, vei primi un telefon ca poti ridica certificatul de distrugere de la Remat. Apoi, cu acest certificat, faci radierea masinii din circulatie. Dupa care trebuie sa te intorci la Remat, cu tot cu certificatul de radiere in original, pentru a ridica tichetul sau tichetele de casare.

De curiozitate, e cineva care vrea sa-si ia masina anul asta prin programul Rabla?
AlexTM
S-au facut fraude anul trecut? Cum?
BaiatuldeCartier
am vazut ca unii dealeri accepta tichete si pentru achizitionarea de masini SH din propriul lor parc auto, deci asta este o lovitura pentru cei care credeau ca vor imbunatatii vanzarea masinilor noi
yeotamara97
Please just let me go custom kitchens augusta ga
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.