Help - Search - Members - Calendar
Full Version: split din "investitii pentru urmasi"
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Probleme Sociale
Pages: 1, 2
ozz86651
Hai ba dati-o dracu, Homosexualitatea si preacurvia? daca as fi avut tata ca tine cred ca ma faceam homo de-al dracu... preacurv am fost natural, mai mult in gind smile.gif.
In opinia ta copilul tau daca e homo treubie sa fie mizerabil toata viata jucind un rol acceptat de o societate retardata? Si lu fiica-ta ii pui contoar la fofoloanca? de unde aprecuiezi tu ca-i curva?
Crezi ca vreun fiu da 2 bani pe casele parintilor ... la douaj de ani te doare in cur de aprtamente. De fapt pe mine si acum smile.gif.
AZAZEL
that's me.
am niste criterii, poate unele considerate absurde de ceilalti, insa cine consider eu ca trebuie sa se supuna, se va supune, altfel va trebui sa-si vada de treaba.
James Kilowatt
Daca tu crezi ca poti combate homosexualitatea prin amenintari si santaj material, esti optimist smile.gif Probabil isi va "vedea de treaba" iar tu vei ramane un mos ursuz, insuportabil si singur. Si nef...t biggrin.gif Fii sigur ca nevasta-ta va fi de "partea lor"
solmar
Azazel,
Homosexualitatea e o dereglare genetica, fapt stabilit stiintific, o gena vireaza gresit, n-are nici o legatura cu optiunile. Ca parinte te trezesti fie in fata faptului implinit fie amani putin deznodamantul.
E total diferita problema drogurilor. Acolo trebuie sa-ti feresti copilul de anturaj. Singur nu va consuma, nu va inventa droguri decat daca e vreun geniu si are un laborator la dispozitie.
James Kilowatt
Mie teoria asta mi se pare ca scartaie, nu poate fi numai genetic. Daca ar fi doar genetic ar fi trebuit sa dispara datorita selectiei naturale (homosexualii desi incearca, nu prea se reproduc decat foarte recent biggrin.gif ), sau macar numarul sa fie in scadere, ori proportia e aproximativ constanta si in timp si ca raspandire geografica. S-ar putea sa mai existe si alti factori sau cauze, pe langa cel genetic.

Asta nu inseamna insa ca nu sunt de acord cu concluziile lu Solmar, chiar daca nu sunt convins de ipoteze...
solmar
Nu scade/nu dispare pentru ca populatia nu ramane constanta. Populatia creste exponential, asadar creste proportional si riscul accidentului genetic.
klm
CITAT(AZAZEL @ Mar 8 2011, 10:43 PM) *
in momentul in care voi avea copii acestia vor fi invatati din prima nu cu greul ci cu faptul ca nimic nu este de-a gata. pentru absolut tot ceea ce vor primi, vor trebui sa faca ceva in schimb si vor trebui sa merite
[...]
voi avea grija ca sa invete tot ce trebuie inca de acasa astfel incat viata sa nu-i ia pe nepregatite atunci cand vor ajunge la maturitate.

Jos palaria pentru prima afirmatie si iti doresc mult succes smile.gif.
Jos palaria si cu a doua insa aici nu cred ca vei putea face prea multe pentru ca ar trebui sa ai niste copii care sa te asculte intocmai ceea ce ar fi utopic; cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face ca parinte este sa fii deschis permanent, sa le explici logic cum vezi tu fiecare alegere pe care o au de facut si sa ii inveti cum sa judece oricare din aceste alegeri.
ozz86651
E irelevanta cazauza homosexualitatii. Important e ca e "interna", adica nu tine de parinti. Eu n-am auzit de homosexual sa se dea pe "calea ce dreapta" pentru un apartament smile.gif. Concluza e ce a zis JK... ramii singur, fara copii. Pentru ce?

AZAZEL
ozz, iei lucrurile ad litteram.

eu incercam sa spun ca voi renega din toate punctele de vedere o odrasla homosexuala, nu doar din punct de vedere material.
a ales homosexualitatea, atunci foarte bine; sa si-o ia si sa si-o bage in fund si sa ma lase in pace, ca eu cu un astfel de urmas nu vreau sa am de-a face.

ar fi si culmea ca dintr-un obsedat fara de seama de ascunzisuri de femeie asa cum sunt eu, sa iasa un homosexual. paradox.
klm
Daca fiica-ta ar accepta sa i se faca sex oral, ai dezmosteni-o?
solmar
Azazel,
homosexualitatea n-are a face cu educatia, cu anturajul, cu parintii. E o dereglare genetica, un accident genetic. Sunt studii aprofundate pe tema asta. Nu apare din curiozitatea de a experimenta. Te nasti asa. Poti sa-l educi cu cei mai tari profesori, poti sa-l tii pustnic pe munte, degeaba. Cu prima ocazie o sa vireze dreapta! Nici mie nu-mi plac partarii dar n-ai dreptate sa-l condamni gratuit.

Repet - nu alege el de bunavoie, e genetic. Si nu vine din partea parintilor, nu e ereditara, pur si simplu o gena se aseaza travers.
AlexTM
Hai mutati-va dincolo please, ca eu eram interesat de investitii smile.gif
AZAZEL
@klm,
din punctul meu de vedere, nu exista gust mai bun pe lumea asta ca ala dintre picioarele unei femei. ce sex este ala in care tu barbat, nu te joci cu un clitors de femeie?
in schimb alt babat prefera sa linga fundul unui alt barbat fie el si epilat ?????!!!!!!!!!!
mi se intorc matele pe dos.

@solmar, ti-am inteles punctul tau de vedere si stiu aceasta situatie de dinainte cu toate ca mi-ai repetat-o de multe ori.
indiferent ca o gena se aseaza invers, totusi un barbat fara obligatii ce nu cedeaza unei dudui cu picioarele desfacute, cu labiile pronuntate si cu sanii ca merele coapte, dar in acelasi timp prefera gustul de sperma, nu e barbat si indiferent cine este omul respectiv in relatia cu mine, nu vreau sa am de-a face cu el. stiu ca e o prejudecata , insa asta sunt.

cred ca mai bine mutam discutia asta.
klm
CITAT(AZAZEL @ Mar 9 2011, 12:33 PM) *
@klm,
din punctul meu de vedere, nu exista gust mai bun pe lumea asta ca ala dintre picioarele unei femei. ce sex este ala in care tu barbat, nu te joci cu un clitors de femeie?

Si, ce probleme ai tu, daca fiica-ta te va mosteni, placandu-i la nebunie gustul dintre picioarele unei alte femei?!
AZAZEL
luati domnilor si ultimul meu post din "investitii pt urmasi" ca nu-si mai are locul acolo si puneti-l aici.

locul lui aici ar fi chiar imediat dupa postul nr 11 al lui solmar.
Lucian107416
Azazel, sotia iti cunoaste punctele de vedere? Si daca da, mai vrea sa faca copii ? Parca Watcher spunea/cita ca "toleranta e triumful suprem al civilizatiei". Se pare ca iti e total strain termenul. In plus, vorbesti de renegare si nici macar nu stii ce inseamna un copil. Crede-ma ca sunt niste sentimente "din alta lume". In plus, cand vad ce tipare rigide esti in stare(sau crezi) sa aplici COPILULUI TAU ma apuca furia.
James Kilowatt
Populatia nu mai creste chiar asa exponential, viteza de crestere s-a redus si expertii spun ca 9 miliarde nu vom depasi niciodata.
E greu cred de spus daca procentajul de homosexuali se modifica... nu sunt convins ca cifrele de acum 500 sau macar 50 ani sunt foarte fiabile. Poate intr-adevar a scazut insa e un fenomen mai vizibil ... nu stiu.

Insa mi-e greu sa cred ca e doar un "accident" genetic. De accidentul asta "sufera" foarte multe animale, cu grade de inteligenta foarte diferite, nu doar oamenii pe care ii putem considera "perversi", asa ca ma intreb daca nu e de fapt o "strategie" in sens darwinian. Acum nu stiu daca mai este, insa acum 20.000 ani o populatie umana cu un procentaj de homosexuali avea unele avantaje in competitia cu cei "puri". Si poate chiar si mai recent, au avut pe cap problemele de reproducere, biserica, nazistii, etc, si tot n-au disparut... si nici macar nu cred ca s-au imputinat. Au si ei o "nisa ecologica".
solmar
Numarul lor e in crestere, direct proportional (era sa scriu poportional) cu populatia globala. Procentual cred ca este aceeasi valoare. Fenomenul e mai vizibil acum, poate prea vizibil, pentru ca exista libertatea de exprimare dar el a existat bine mersi de-a lungul istoriei. Doar ca mergeau mai pe burta... Banuiesc ca pe vremuri societatea te excludea mai usor din sanul ei si toti ostracizatii ajungeau fie in sanul bisericii (unde cred ca le convenea de minune - e nisa ecologica de care spuneai) fie pe pustii.

Cred ca sunteti la curent cu scandalul lansarii filmului Alexandru, in care homosexualitatea lui Alexandru Macedon e explicita. Grecii au protestat inutil si fara succes... ca fapt divers Lesbos e o insula greceasca.

James Kilowatt
LA grecii antici homosexualitatea era aproape o regula... pentru distractie erau barbatii, iar femeile erau bune la bucatarie. Acum e invers biggrin.gif
Astia actuali sunt ortodocsi, normal ca protesteaza.
getodac
Eu in mare parte ii dau dreptate lui Azazel, voi astia cu open mind inchipuiti-va ca fiul vostru vine acasa cu un prieten si il prezinta ca fiind noul lui iubit, oare nu va apuca totii draci? Eu unul pot fi tolerant cu un bulangiu, pastrand o distanta provenita din scarba, atata timp cat nu e fiul meu. Daca altele le pot trece cu vederea cu siguranta asta nu voi putea niciodata.
Oricum dupa un soc de genul asta, pana ajungi la acceptare, mai intai treci prin niste etape, negare, revolta si altele, iti vei spune de multe ori "nu, nu, asta nu mi se intampla mie" si vei ajunge pana la "Doamne de ce mise intampla tocmai mie?"
James Kilowatt
http://www.southparkstudios.com/full-episo...2-cartman-sucks


Apropo, puteti fi siguri ca fii/fiicele voastre vor fi dezgustati de viata VOASTRA sexuala orice ati face si oricat de "sanatoasa" sau de dubioasa este. Vor evita sa se si gandeasca la voi ca la niste fiinte sexuate si sexuale biggrin.gif
solmar
Well, pentru noi e clar ca Azazel n-o sa astepte sa spuna ala cum il cheama si o sa-i dea pe amandoi afara. Asa din usa o sa-i spuna "sa te duci invartindu-te si sa stai cu alesul tau la el acasa" si intre timp se duce sa incarce arma de vanatoare!
Nici nu vreau sa-mi imaginez o astfel de scena, si nu neaparat cu copilul tau ... poti sa te trezesti cu cel mai bun prieten, cu un frate, cu o ruda care-ti face confidenta asta. Reactia de repulsie n-ai cum s-o maschezi....
getodac
QUOTE (solmar @ Mar 9 2011, 03:11 PM) *
Well, pentru noi e clar ca Azazel n-o sa astepte sa spuna ala cum il cheama si o sa-i dea pe amandoi afara. Asa din usa o sa-i spuna "sa te duci invartindu-te si sa stai cu alesul tau la el acasa" si intre timp se duce sa incarce arma de vanatoare!


Sincer, il poate condamna cineva pentru asta? Eu unul nu, ba mai mult cred ca as reactiona la fel. Intelegerea si acceptarea are niste limite totusi, moralitatea si educatia primita ma impiedica sa accept cu bratele deschise un barbat cracanat.
James Kilowatt
Ai prefera un frustrat vesnic si in conflict cu el insusi, doar ca sa fie in acord cu moralitatea si educatia primita de TINE? Sa-si f...a viata lui si poate a unei femei fara nici o vina doar pentru a avea acordul tau, bazat pe o educatie primita secolul trecut?
Ce te face sa crezi ca valorile tale sunt universale, sau in orice caz mai bune decat ale lui?
Lucian107416
distractiv topicul. Si util. Getodac, in ce ma priveste, n-ai decat sa faci exercitii de imaginatie cu fiica-ta prestand o relatie" sanatoasa" cu partenerul ei. In ce ma priveste, sexualitatea copiilor va ramane problema lor si nu in imaginatia mea. N-aveti decat sa va impuscati copii pentru ca Dumnezeu/Natura a avut imaginatia mai bogata decat poate percepe mintea voastra.
getodac
Ai mers cam departe cu presupunerile, poate ca atunci cand copii mei vor ajunge la maturitate sexuala voi gandi altfel (desi nu cred) poate ca nu voi avea niciodata copii si discutia asta devine nula, dar cu siguranta nu imi va fi rusine niciodata de educatia primita secolul trecut.
James Kilowatt
Pai nimanui nu i-a fost vreodata rusine de educatia primita, in niciun secol, oricat ar fi fost el de intunecat. Tocmai de asta ar trebui sa ne punem intrebari daca cumva noi suntem mai cu mot si daca oare educatia primita de noi e asa grozava incat sa trebuiasca sa fie inscrisa in marmura si impusa cu batul si morcovul tuturor generatiilor viitoare.

Crezi ca talibanul care i-a taiat nasul sora-sii pentru "adulter" (aka se saturase sa manance bataie de la barbata-su) se rusineaza cumva de educatia primita de el??

Da' daca ai descoperi ca virgula cainele tau, pe care il ai de cand era pui, e homo sau bisexual, ce-ai face? E un lucru foarte posibil. L-ai eutanasia? Ai chema hingherii? L-ai vinde?
solmar
Hai sa n-o luam personal! Ca nu e cazul! E evident pentru toata lumea ca un hetero n-o sa-l inteleaga pe un homo si ii va veni greu sa accepte o realitate de acest gen. Getodac a spus bine care sunt etapele acceptarii.
Si mie imi vine extrem de greu sa inteleg de ce sa dai o tata de femeie pe un cur paros de barbat... dar pus in fata faptului implinit, copilul tau primeaza. N-o sa fiu de acord si probabil as face un misto crunt de el si mai ales de partener, dar nu l-as dezmosteni.
getodac
Nu mai incerc eu sa fac pe lupul moralist ca vad ca iau numa suturi in poponet, comparatia caine - copil e irelevanta, la momentul asta nimic nu ma poate convinge ca gay=ok, pentru mine homo=rau si hetero=bun si pace.
James Kilowatt
Bineinteles ca n-o luam personal. Toti de aici, daca avem permis de conducere, inseamna suntem nascuti inainte de 1993 si deci am primit cei 7 ani de acasa secolul trecut.

Eu nu trebuie sa inteleg pe cei gay, ci sa ii accept. La urma urmei nu inteleg nici femeile hetero ce dracu' vad in barbati, insa le accept asa cum sunt biggrin.gif Si sunt mai numeroase decat noi, deci am putea spune ca majoritatea populatiei e atrasa de barbati... chestie care pe mine ma depaseste teehee.gif
Lucian107416
QUOTE (James Kilowatt @ Mar 9 2011, 05:04 PM) *
Eu nu trebuie sa inteleg pe cei gay, ci sa ii accept. La urma urmei nu inteleg nici femeile hetero ce dracu' vad in barbati, insa le accept asa cum sunt biggrin.gif Si sunt mai numeroase decat noi, deci am putea spune ca majoritatea populatiei e atrasa de barbati... chestie care pe mine ma depaseste teehee.gif

Fals in cazul in care NL >= NH + NF - NB, unde:
NL = numar lesbiene
NH = numar homosexuali barbati
NF = numar femei
NB = numar barbati

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
HalbaSus
@James Kw. priveste partea buna a lucrurilor, statistic vorbind mai multa lume vrea sa faca sex cu tine decat cu Angelia Jolie.

Eu cred ca ne indepartam de subiect, nu conteaza daca gay=rau sau bun, in principiu pentru perpetuarea speciei umane e rau, deci vom merge pe concluzia simplista ca gay=rau (daca e baiat, daca e fata cred ca vom fi cu totii mai intelegatori). Si putem intelege faptul nu e o mandrie deosebita sa ai un fiu gay, cu siguranta ca te va cuprinde o serie intreaga de sentimente, revolta (daca tot e homosexual de ce nu e macar creator de moda sau cantaret celebru), vinovatie (oare daca nu il lasai sa se joace cu iphone-ul cand era mic, lucrurile ar fi evoluat diferit ?), resemnare (macar are un prieten tanar, inteligent si bogat biggrin.gif )...
Insa nu cred ca asta ar putea schimba prea multe fata de modul in care iti iubesti copilul, la naiba, eu cred ca mi-as iubi fiica chiar daca si-ar lua SUV-uri, probabil m-ar putea convinge sa ii cumpar chiar eu unul, asa ca sunt convins ca nu prea exista pacate pe care nu i le-as putea ierta sau accepta. Cu atat mai mult nu cred ca as putea o condamna pentru o chestiune controversata dar care pana la urma tine de optiuni personale. Ar fi mult mai greu sa accept faptul ca a comis o crima sau alta infractiune serioasa (desi sunt convins ca as accepta si asta si probabil as face tot posibilul sa o protejez).
James Kilowatt
Offf, nici tu n-ai inteles.

Deci, conform algorilor si grinpisilor, perpetuarea speciei umane este ceva RAU, intrucat f...em planeta si suntem o pacoste pentru ursii panda, si incalzim clima prin taiat copacii si liniute.
Prin urmare, homosexualitatea care este daunatoare perpetuarii speciei este BUNA.
Repet, deci gay=bun, da? Pentru grinpisi si algori biggrin.gif Ramane un mister cum se inmultesc astia totusi... probabil asexuat, prin diviziune, ca microbii....
solmar
Prin inductie.
James Kilowatt
sau prin asimilare, ca the Borg.
...resistance is futile ninja.gif
AZAZEL
QUOTE (Lucian107416 @ Mar 9 2011, 04:37 PM) *
Getodac, in ce ma priveste, n-ai decat sa faci exercitii de imaginatie cu fiica-ta prestand o relatie" sanatoasa" cu partenerul ei.



lucian, daca voi avea o fiica si va avea o relatie asa cum trebuie cu partenerul, relatie bazata pe sentimente si respect(suna a chestie rupta din revistele de la taraba), eu chiar nu am nici o problema cu asta, ca din punctul meu de vedere daca vor sa se manjeasca cu cacat (la propriu) cand fac sex iar asta le face placere, atunci s-o faca frate si pe asta.
rezumand, sunt clar pentru relatiile heterosexulale pt ca asa este facuta lumea asta pornind de la cel mai primitiv animal si terminand cu omul si sustin ideea lui james in caree spune ca nu puteam sa punem totul in spatele unui accident genetic.


btw james
si eu ma intreb ce naiba vede o femeie la barbat pt ca barbatii chiar sunt urati si au multe defecte.
si acum iar revin: ce dracu sa vada un barbat la ...un barbat?! in timp ce am scris azi pe forum, am discutat si cu colegii de birou pe tema asta si chiar ne uitam fiecare scarbit la celalalt.
mi se ridica parul pe spate
ozz86651
Ba, sinteti culmea. Va e greata de lins funduri de barbat? Da cine va pune ba sa o faceti? biggrin.gif
Daca as avea copil si ar afla ca e homo, n-as considera ca e nici un dezastru. De fapt nici nu stiu daca as fi trist vreo secunda. Trist pentru ce? N-am pretentia sa-mi scuip genele 6 generatii, daca arborele meu genealogic se termina la mine sau o pozitie mai incolo sau este 1600 de generatii mi-e inidferent, eu sint mort.
De alltfel, am un prieten. Familie, fericit, o fetita. El are un frate si o sora. Toti au familie, sint fericiti si au copii, tot o fetita fra-su si vreo 3 copii sora-sa. Fra-su e presedinte la o companie mai mica. Numai ca e insurat cu un barbat. Cum de are copil? simplu, a donat sperma, a pus-o impreuna cu un ovul de la un donator intr-o femeie din India (sint clinici mari in India unde se fac copii, si in Grecia). Acum probabil ca o sa aiba alt copil intre celalalt donator si o femeie oarecare. Deci iaca, au si copii. Parintii lor ii viziteaza pe toti 3 prin rotatie si sint bucurosi.
AZAZEL
cum traieste copilul lui elton jon in casa cu doi naluci ?
cat de afectata este dezvoltarea lui psihica trinand cont de mediul in care traieste?
cum este relatia cu el a celorlati copii de la scoala?
cat de afectat pe viata poate fi un astfel de copil tinand cont de faptul ca , fie ca voi nu acceptati ideea asta, el traieste o trauma ?
Baby Blues
Cand eram in liceu , cautam sa batem poponarii care-si faceacu viata prin parc biggrin.gif
Daca fimiu va fi popnora il dezmostenesc pe el si-l omor pe amantu' lui biggrin.gif
James Kilowatt
QUOTE (AZAZEL @ Mar 9 2011, 05:57 PM) *
cat de afectat pe viata poate fi un astfel de copil tinand cont de faptul ca , fie ca voi nu acceptati ideea asta, el traieste o trauma ?


Se pare ca nu e prea afectat, si pe deasupra nici nu sunt mai inclinati sa devina homo decat ceilalti.

Crezi ca copiii unui cuplu hetero care sunt frustrati si se bat nonstop, sunt beti in continuu si eventual il mai caftesc si pe el e mai fericit?
Lucian107416
QUOTE (AZAZEL @ Mar 9 2011, 06:57 PM) *
cum traieste copilul lui elton jon in casa cu doi naluci ?

Am mai avut discutia asta de zeci de ori. Prima data m-a pus in tema filmul "Six Feet Under". Raspunsul e ca un copil traieste MULT mai BINE cu un cuplu de homosexuali decat in orfelinat.
T u d o r
Chestia e ca homosexualitatea e o malformatie genetica. Ati fi mai fericiti ca fiul vostru (vad ca toti barbatii sunt mai putin sensibili la eventualitatea ca fiica lor sa fie lesbi biggrin.gif) sa aiba o alta malformatie? Eventual impotenta sau 3 picioare? un freak al naturii?

In alta ordine de idei as dori ca voi cei porniti pe dezmosteniri si aruncatul de copii in strada sa incercati sa va exprimati opiniile astea radicale DUPA ce veti avea un copil si veti intelege ce inseamna asta din punct de vedere sentimental. Ma refer la Azazel si Getodac aici si n-as vrea sa o luati la modul personal pentru ca nu asta e intentia mea. Sper ca intelegeti ideea si nu un atac. smile.gif

Eu n-am nimic impotriva homosexualitatii in general doar ca nu o aprob ca pe o optiune. Nici nu este de fapt, nimeni nu alege sa fie intr-un fel sau altul. De fapt exista doua feluri de homosexualitate, dupa Kinsey. E una de conjunctura, in care barbatii sau femeile aleg sa fie gay din motive de lipsa de sex opus (marinari, puscarie, cazuri de genul asta) si apoi revin la viata normala odata cu terminarea izolarii. A doua este cea despre care vorbim noi, in care o persoana este atrasa sexual de alte persoane de acelasi sex cu ea. Aici nu mai e vorba de alegere. Daca voua ar veni cineva si v-ar spune maine ca atractia pentru femei e o greseala si ca de fapt ar trebui sa fiti atrasi de barbati ce ati spune sau ati face? Asta e "alegerea" pentru un homosexual. Trebuie toleranta si intelegere. Ok ,nu aprob prozelitismul prin parade gay si alte prostii exaltate, asa cum nici heterosexualii nu se bat cu caramida in piept ca sunt asa cum sunt. E o stare de normalitate pentru fiecare si atat. Nu sunt de acord nici cu discriminarea pozitiva practicata in favoarea niciunei minoritati.
ozz86651
QUOTE
cat de afectata este dezvoltarea lui psihica trinand cont de mediul in care traieste?
cum este relatia cu el a celorlati copii de la scoala?
cat de afectat pe viata poate fi un astfel de copil tinand cont de faptul ca , fie ca voi nu acceptati ideea asta, el traieste o trauma ?


Ce mediu ma nene? Cum crezi tu ca-s homosexualii astia? eu am citiva cunoscuti gay (nu numai astia doi de care iti spun) si-s oameni mai normali decit multi hetero. De fapt sint oameni mai buni ca aia normali. Au educatie, au bani, nu beau, nu se drogheaza, au facut copii ca AU VRUT nu din accident. Ce lucururi asa diabolice crezi ca se intimpla in casa la homosexualii astia care nu se intimpla in casa la tine?
ozz86651
QUOTE
sa aiba o alta malformatie? Eventual impotenta sau 3 picioare? un freak al naturii?


Cauzele sint indecise si nu-s asa usor de gasit, dar sa o categorisesti ca "malformatie" (adica peiorativ) e rauvoitor.
E o diferenta majora intre impotenta si homosexualitate. Impotenta te face nefericit. Te tine departe de ce vrei in viata, sex, de o familie familie, de femeia pe care o iubesti, de copii. De 3 picioare nu mai zic. Homosexualitatea nu te face in nici un caz nefericit decit in masura in care reactiea societatii te face nefericit. Te face la fel de nefericit ca un negru in romania... pe el nu-l supara in nici un fel culoarea pielii dar societatea din jur se holbeaza si face shtouri.

Nu pot sa spun ca as vrea ca copilul meu sa fie homosexual. N-as vrea sa fie in nici o minoritate vizibila si dispretuita pentru ca viata lui devine mai grea (sint niste limte aici: chiar si intelgenta e o problema, un copil destept are mult mai multe de indurat ca unul prost, asta nu insemna ca vreau ca copilul meu sa fie prost ca sa nu-l bata golanii). E mai bine sa fii ca majoritatea in multe cazuri. Dar in cazul in care e homosexual pe lista aia e unul din cele mai usoare lucuri. Si cum dracu sa-l urasc pentru ceva care e problema lui, care nu ma afecteaza, care nu e alegerea lui si chiar daca ar fi nu e ca si cum a ales sa fure sau sa omoare.


Halba, baga alt poll: daca ati avea de ales intre alcoolic sau dependent de droguri si homosexual, ce ati alege sa fie copilul vostru?
T u d o r
Ozz, din punctul lor de vedere m-am exprimat folosind termenul malformatie. Am vrut sa punctez ideea. Evident ca pentru mine nu constituie o malformatie niciuna dintre cele spuse mai sus.
ozz86651
QUOTE
E una de conjunctura, in care barbatii sau femeile aleg sa fie gay din motive de lipsa de sex opus (marinari, puscarie, cazuri de genul asta) si apoi revin la viata normala odata cu terminarea izolarii. A doua este cea despre care vorbim noi, in care o persoana este atrasa sexual de alte persoane de acelasi sex cu ea. Aici nu mai e vorba de alegere.


Ba poate fi si alegere la um momet dat.
In mare populatia se imparte asa: 90% hetero care nici nu se guindesc la aceleais sex, 10% (adica unul din fiecare 10 oameni pe care ii cunoasteti smile.gif) bisexuali, adica in anumite circumstante le place si acelasi sex, procentul e mult mai mare la adolescenti, si cam 1% homosexuali declarati, carora nu le place sexul opus. De exemplu cel de care vorbeam mai sus pina acum vreo citiva ani a avut prietena. E gay numai de vreo 7-8 ani. Si daca e alegere nu inteleg care e problema? Crezi ca alege ceva nasol pentru el? nu, a ales ce i-a placut. Ce ne roade pe noi? daca eu aleg o bere si tu alegi un suc, ne suparam?

QUOTE
Am vrut sa punctez ideea. Evident ca pentru mine nu constituie o malformatie niciuna dintre cele spuse mai sus.


Am inteles, dar nici chiar asa nu e comparabil.
T u d o r
Ok, alege tu de maine sa fii gay. Crezi ca esti in stare, fizic vorbind? Am si eu un prieten care e homosexual, perfect normal cum zici si tu. Nu e problema mea dar omul n-a avut de ales asa cum nu avem nici noi sa fim heterosexuali. Eu cel putin am o problema deja cu ideea de a fi atins de un barbat. de asta n-am fost la masaj niciodata la un meseur barbat si-mi amintesc de singura experienta la un frizer, acum cativa ani. cand ma atingea ala pe ceafa cu mana mi se zburlea parul si-mi venea sa ma ridic si sa plec. Asta e, daca de maine imi elimini optiunea de a avea o femeie alegerea mea va fi fara doar si poate sa mi se dezvolte un brat de fier de care sa ma servesc si nu un alt barbat. smile.gif
ozz86651
Eu nu pot sa aleg miine sa fiu gay ca sint in aia 90% (cred biggrin.gif, pentru ca eu n-am nici o probelma sa ma ating cu barbati smile.gif) dar daca esti in aia 10% e posibil sa "alegi", bineinteles in conditiile in care ai un factor foarte convingator (dragostea sa zicem).

Nu vad relevanta daca alegi sau nu alegi. Alege tata. Care-i problema mea?
James Kilowatt
Si la mine in cooperativa sunt multi homosexuali, cel putin jumatate din spaniolii pe care ii stiu sunt casatoriti cu acelasi sex. Nevasta uneia din colege tocmai a nascut, acum au o fetita de doua saptamani smile.gif
O singura data am vazut-o sa se "planga" de sexualitatea ei, atunci cand a venit Papa in Spania si a fost intampinat cu mare fast. Ea are o problema cu Papa, care n-o lasa sa fie catolica cum trebuie, desi ea e credincioasa si pe deasupra a mai si platit impozit care o parte s-a dus la o biserica care o afuriseste biggrin.gif
klm
Ma uitam ieri cu zambetul pe buze la toata discutia asta despre homosexualitate.
E ok sa nu-ti placa, sa nu agreezi "activitatea" in sine, sa nu ti-o doresti pentru proprii copii insa nu este ok sa militezi si/sau sa iei masuri impotriva homosexualilor. Sa lasam cauzele acestei stari de fapt pentru ca ele sunt complet irelevante si sa ne concentram asupra persoanei.
Cred ca fiecare dintre noi a auzit, direct sau indirect din vreun film, de vorbele lui Shylock - negustorul lui Shakespeare - "If you prick us, do we not bleed?"; oare de ce nu putem invata de la uriasii pe ai caror umeri ne aflam?! Cu ce este diferita o persoana homosexuala de oricare dintre noi? Cu ce drept pretindem altora cum sa se comporte din punct de vedere sexual atat timp cat noua nu ne-ar conveni sa fim determinati sa folosim o singura rutina sexuala?
Deci, dragi prieteni, cufundati-va cat mai mult si cat mai des intre picioare femeilor, mirositi-le, mangaiati-le, savurati-le, dormiti cu ele, treziti-va cu ele, fiti fericiti impreuna si lasati-i pe altii sa faca acelasi lucru cu fundurile paroase, fara sa aveti prejudecati si fara sa-i condamnati pentru asta.
PS: daca va veti uita cu atentie in ochii persoanei care va iubeste, veti realiza singuri ca si barbatii sunt frumosi wink.gif.
PPS: Mache love, not var thumbsup.gif !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.