Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce parere aveti despre nou Opel Astra II Caravan?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
ionut32111
preturile vor porni de la 11.700 euro CIP pentru motorizarea de 1.4 (90cp) si vor ajunge la 14.200 euro CIP pentru dieselul 1.7 CDTI (100 CP)(cu ESP standard)
ionut32111
poze:
ionut32111
poze:
ionut32111
poze:
Andrei Suzuki
Cam nasol spatele ala.Parca e taiat cu toporu.Prea patratos.Si stopurile sunt..ciudate.In rest e misto
zefir34016
Asa, la prima vedere, mie imi pare ca noua Toyota Verso e mai stylish decat noul Astra Caravan
G e o r g e
degustibus.

mie imi plac amandoua . oricare mi se pare o alegere buna .
zefir34016
Iar preturile CIP (conform toyota-autoshop.ro) la noua Corolla Verso ar fi de 13800E la cea de 1.6 si de 15400E (15950E cu cutie automata) la cea de 1.8 in varianta de echipare SOL. Mare concurenta mare cu noul Caravan.
Sorin Lucian33967
Esti in urma cu preturille... Pretul CIP pt noua Corolla Verso (cu cutie automata) 1.8 in varianta de echipare SOL este de peste 19.000 euro - abia ce-am platit eu. :oops:
Marcel3
Ionut, Eu te -asi invata sa renunti la Opel.
Piesele sunt tare scumpe ,masinile prea moderne,nimeni nu stie cum sa le repare. Ia-ti o Japoneza si vei avea placere de masina ta .La service doar te dusci sa schimbi filtre.
Succes
ionut32111
marcel,o Corolla verso 2.0d sol 24975E DDP,fata de 14200CIP la astra
Senator
@Marcel3
Piesele masinilor japoneze sunt mult mai scumpe decat cele de Opel , deci nu cred ca e o idee buna. Chiar si filtrele si restul consumabilelor sunt mai scumpe in cazul unei masini japoneze.
Nu in ultimul rand piesele originale pentru masinile japoneze sunt o problema , se aduc doar la comanda si pentru unele poti astepta dupa ele saptamani sau chiar luni.

Intre masinile din import costurile de intretinere pentru Opel sunt printre cele mai mici. :bounce:
madalina
Pentru o usa de la Yaris am asteptat 2 saptamani. Am ami asteptat dupa service alte 2. Reviziile la Toyota Yaris sunt mult mai mici decat la Opel Corsa.
Senator
E posibil ca reviziile la Yaris sa fie mai ieftine decat la Corsa , nu spun ca nu , e un lucru laudabil. De altfel firmele care vand masini noi sunt obligate sa asigure piese pentru acestea in cel mai scurt timp.
Daca vei incerca insa sa comanzi piese de exemplu pentru o Toyota Camry sau Supra din anii 90 vei vedea ca lucrurile nu stau chiar asa de bine.

Eu ma refeream la masini japoneze in general si iti pot spune cu siguranta ca exista marci sau modele pentru care procurarea de piese originale e un calvar. :cry:

Pentru Corolla sunt insa convins ca nu sunt astfel de probleme. smile.gif
Val35101
QUOTE(madalina)
Pentru o usa de la Yaris am asteptat 2 saptamani. Am ami asteptat dupa service alte 2. Reviziile la Toyota Yaris sunt mult mai mici decat la Opel Corsa.


M-as mira sa fie asa, sunt convins ca Yaris-ul e mai fiabil dar sincer ma indoiesc ca revizia sa fie mai putin. Poti da un exemplu de calcul?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.