Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alarme auto
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Interior
Baby Blues
Am indurat frigul de dimineata cand plecam la serviciu si cand plecam la serviciu toata iarna, am indurat caldura cand plecam de la serviciu assta vara si m-am hotart sa -mi instalez o alarma cu pornire a motorului prin telecomanda sau doar un modul de pornire a motorului prin telecomanda si fara alarma. Care aveti deja smecheria asta pe masina sau stiti o alrma cu un raport pret calitate bun , va rog sa-mi faceti si mie o idee. maine o sa merg pe la cateva service-uri specializate sa vedem ce gasim.
PS: Am cautat pe forum si curios n-am gasit niciun topic cu acest subiect.
vio
io am asa ceva. dar nu o mai folosesc decat cand sunt la mashina sa o dezapezesc , sau daca ma dau jos la un butic sa mi iau ceva sau asa pt opriri scurte. merge programata cat sa stea pornita. acum e pe 15 min dupa care se opreste. inconvenientul la mashinile cu transpoder , cum e si a mea , e ca tre sa lashi o cheie in mashina in permanentza ceea ce e cam shit. io am alarma Black Widow http://www.marisauto.ro/black_widow_z1/13.htm cea de aici la care i-am pus modulul de pornit motor. io o am de 5 ani si merge brici . nu a dat niciodata rateu sau sa faca figuri. partea buna e ca daca imi uit tel in mashina imi bipaie senzorul de perimetru ca e bruiat de tel cand il armezi si asa imi dau seama ca am uitat ceva acolo.
Baby Blues
Am incercat sa gasesc un service autorizat pentru montarea alarmei si neavand o reprezantanta Audi m-am dus la dealer-ul Skoda, care spre surpriza mea , nu stie sa monteze astfel de alarme. De fapt surpriza nu este deplina deoarece am avut numai experiente neplacute cu acest dealer. Nu-i dau numele deoarece nu merita. biggrin.gif
Mai caut dar cred ca varianta va fi Focsani sau Bucuresti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.