Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mazda 323F diesel second
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Mazda
Mihai34116
Doresc sa achizitionez o masina diesel la second hand (mazda 323F din 2000-2001DITD) si vreau sa rog specialistii de pe masini.ro sa ma ajute cu opiniile lor despre acest model, si anume daca se merita cumparata, daca costa mult intretinerea ei, etc. Am citit celelalte posturi de pe site referitoare la masini japoneze si stiu ca se strica greu si costa piesele mai mult fata de masinile europene, dar sper sa citeasca acest mesaj cineva care cunoaste modelul ales de mine in detaliu si sa ma ajute cu cit de multe informatii poate.
Va multumesc anticipat pentru ajutor
madalina
Cel care imi face mie asigurarile la masini are o mazda 323, din 2000. Nu are nici-o problema cu ez cu o exceptie - care observ ca este buba mazda - sistemul mecanic de la portbagaj sau hayon cedeaza. La mine (mazda626) "reparatia" a insemnat inlocuirea unui arc, dar la 323 trebuia schimbata piesa completa dintr-o parte, iar Romcar i-a cerut 6 milioane pe piesa.

Asa ca a rugat pe cineva sa ii aduca din afar piesa si a scapat cu 2 milioane. Preturile sunt foarte mari la serviceul Romcar, iar la inscut inca nu am ajuns pentru a putea face comparatii.

Stiu pe cineva care are 3 mazda si a renuntata la garantie din cauza lipsei de profesionalism si respect pentru client a celor de la serviceul Romcar, dar, din fericire, nu are nici-o problema cu nici-una dintre masini.
Mihai34116
Macar sa mi se strice mie doar hayonul chiar si in fiecare an si tot as fi multumit.
Vad ca ai o adevarata problema cu serviceul romcar..eu cel putin am citit si alte posturi referitoare la cum sint tratati clientii la acest service si iti dau dreptate.
Multumesc pentru raspuns si sper sa primesc detalii mai multe, poate stie cineva daca inscut face si verificarea unei masini mazda second (defectiuni generale, gradul de uzura al motorului, etc..) si la ce pret
madalina
Cred ca cel mai bine le dai lor direct un telefon.
Mihai34116
Din pacate am scapat acea mazda 323F, a cumparat-o altcineva. am gasit alta, dar o vindea un ...., o persoana de neincredere. Dar am ramas tot la japoneze si am luat un nissan almera 2.2DI cu turbina, din 2000 si sint foarte multumit, desi saracuta mea masina a fost abuzata de vechiul proprietar (am fost in service sa-i schimb filtrele si in ea s-au gasit doua filtre originale nissan fiind in masina de cel putin 2 ani cind i-a expirat garantia...mi-au batut obrazul si mecanicii ca e pacat de masina sa-mi bat joc de ea). oricum, merge bine, traiasca japonezii.

PS: daca pe cineva intereseaza, un test de motor la service autorizat nissan este 300.000 lei care iti arata eventualele defecte si puterea. inginerul zicea ca degeaba ii face test de uzura al motorului, ca si dupa 200.000 km nu se uzeaza motorul
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.