Performanta incepe cu Mitsubishi Lancer EVO 7, 8 sau 9, dar nu se opreste la usa fabricii. Daca detii o asemenea supermasina, acum o poti trezi cu adevarat la viata, nu printr-un tuning agresiv al motorului, ci printr-unul mult mai inteligent!



In premiera absoluta in Romania, Superformance iti duce Evo-ul intr-o treapta superioara a performantei, prin rescrierea programului de transmisie din calculator (TCM – Transmission Control Unit), pentru un comportament perfect adaptat conditiilor, starii de spirit si abilitatilor tale de pilot.



Programul revolutionar Superformance ACD schimba total comportamentul masinii tale prin remaparea celor 3 moduri de lucru ale TCM-ului: Tarmac/asfalt, Gravel/macadam si Snow/zapada cu programe noi.



Castiga stabilitate in viraje, anuleaza tendintele subviratoare, sporeste aderenta – orice vrei de la EVO-ul tau, noi ti-l “dresam” sa se ridice la nivelul cerintelor tale.



Superformance ACD iti ofera o serie de programe special dezvoltate pentru ca tu sa te bucuri de noi performante la volanul EVO-ului personal.



Urca o noua treapta a performantei Evo-ului tau la http://www.superformance.ro/superformance_acd.html



Superformance ACD – in premiera absoluta in Romania si chiar la nivel european, unde foarte putine firme de tuning pot oferi acest nivel de performanta posesorilor de Lancer Evo 7, 8 sau 9!



Rafinarea performantei Evo-ului tau incepe cu Superformance ACD – primul program care rescrie modurile de lucru ale Unitatii de Control a Transmisiei cu setari noi, mult mai potrivite stilului tau de pilotaj/sofat si experientei tale la volan.



Pentru mai multe informatii poti suna la 0742.000.361 sau poti trimite un email la andrei@superformance.ro . Detaliile despre programele dezvoltate pana in present precum si descrierea lor urmeaza sa fie lansate in curand.