Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AJUTOR!!! - Probleme cu carburatorul la Opel Record
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Ovidiu33875
Salutare. M-am inscris la acest forum ptr ca sunt disperat.
Masina> Opel Record 1979 - benzina 2000cmc
Probleme: Se uda bujiile foarte repede (adica dupa 5 km)
In mers, se ineaca masina cind accelerez, iar dupa ce schimb repede in treapta superioara, parca isi revine, dar daca continui sa o accelerez iar se ineaca.
Eu banuiesc ca e de vina carburatorul, s-ar putea sa bage prea multa benzina si in baie, pentru ca imi si creste parca nivelul uleiului.
AM NEVOIE DE UN SFAT - IAR DACA CARBURATORUL E DE VINA CE SOLUTIE AM , PENTRU CA NU SE MAI GASESC CARBURATOARE DE OPEL RECORD.
PS: ohmy.gif))) Consumul de benzina este fffffoarte mare (16l/100).
AJUTATI-MA VOI NU EU NU MA PRICEP.
James Kilowatt
Amestec prea bogat. POate mergi cu socul tras, de exemplu, cand il bagi nu se deschide complet clapeta de soc. MAi poate avea nivelul prea mare si poate curge benzina direct in motor pe alaturi....
Senator
Opel-ul Rekord E de 2000 (atat 20N cat si 20S) are un carburator cu doua registre (dublu corp) tip Varajet II.

La acest tip de carburator socul este automat !

E foarte posibil ca socul sa fie blocat pe inchis si de aceea sa ai toate aceste probleme.Banuiesc ca la nivel nu s-a umblat.....

Acest lucru il poti verifica demontand filtrul de aer si eventual carcasa lui .Va trebui sa vezi clapeta de soc care in mod normal e deschisa cind motorul este cald si cheile sunt pe contact.Actionarea ei se face pe baza unui bimetal si aici ar fi multe lucruri de discutat.....

Incearca eventual sa deschizi clapeta de soc manual si sa verifici daca se misca usor si mai vorbim. smile.gif

Daca nu ai nici un fel de cunostinte sau experienta in mecanica auto ar fi bine sa lasi remedierea pe mana unui specialist in carburatoare (destul de greu de gasit) sau sa cauti un alt carburator de la dezmembrari (se mai gasesc insa nu stiu daca si la Roman).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.