Sunt perfecte pentru a indica spre diferite obiecte la distate mari ziua , iar noaptea poti indica catre stele la distante extrem de mari , arata foarte bine in cluburi.
Sunt vizibile pe distante foarte mari - garantat peste 4 km.
Este 100 de ori mai puternic decat cele de culoare rosie , unda de lumina ( laser beam ) se observa noaptea/seara sau ziua in conditii de cer intunecat, ceata, fum.

Specificatii :
* putere reala : 50mW
* dimensiuni: 150mm x 23mm
* material: Aluminium Alloy
* wave lenth : 532nm
* safety lock
*cooling method : air
*inel pentru focalizare
* gaureste pungi inchise la culoare si sparge baloane
Pachetul este nou, sigilat si vine intr-o cutie cadou. Contine :
* laser pointer
*2 acumulatori, cel mare 2400mAh si cel mic 1000 mAh ( 3.7V ) ( ambii acumulatori sunt reincarcabili si se folosesc separat, unul este de rezerva )
*incarcator pentru acumulatori
*2 chei pentru functia ON/OFF ( protectie copii )

Laserul functioneaza fie pe acumulatorul de 2400 mAh fie pe cel de 1000 mAh, in cazul in care il folositi pe cel de 1000 mAh dimensiunile lui sunt mai reduse, incape in buzunar. Indiferent de acumulatorul folosit puterea nu se modifica.

ATENTIE – diferenta intre acest laser si cele gen pix este metoda de racire ( acesta avand spatiu mai mare in zona diodei si un radiator – cu cat racirea diodei se face mai bine cu atat laserul va functiona la puterea reala si nu riscati sa ardeti dioda ); calitatea si puterea reala a diodei; acumulatori ( nu va trebui sa cumparati niciodata baterii ); chei pentru blocarea/deblocarea laserului - protectia celor mici.
Daca locuiti in Bucuresti sau se intampla sa fiti in oras ne putem intalni pentru a testa caracteristicile laserului fara nici o obligatie.

Pret - 50mW 229 RON
Expediez si in tara.
0726 25 77 88