Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme functionare motor X TRAIL 2004 disel
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Nissan
SilaghiAdrian
Buna ziua, detin un NISSAN X - Trail an 2004, disel 2.2, 4x4 rulaj 120 000 km si doresc sa ma ajutati sa gasesc defectul la functionarea motorului. Problema este urmatoarea: pornesc masina si functioneaza bine, dar cand o las la relantie mai mult de 2 minute (fara sa o accelerez) imi scade puterea motorului, nu se tureaza la parametri anteriori. (precizez ca inainte de a intra in "avarie" motorul functioneaza ok, ajunge usor la 5000 rot) si am observat ca pentru a remedia problema trebuie sa opresc motorul si sa il pornesc din nou. Am fost la testare motor si au constatat ca pompa de inalta presiune are probleme, iar in alt service au constatat pe tester ca pompa de combustibil este defecta. Am schimbat supapa la pompa de inalta presiune, dar problema persista. Doresc sa ma ajutati cu sfaturi daca cineva a mai avut aceasta problema intrucat nu merita sa investesc in inlocuirea pompei de inalta presiune pentru ca service'ul nu imi garanteaza remedierea problemei. multumesc astept opinii
romanescu
verifica si debitmetru .....
lvg
Sfatul unui amator (moi tongue.gif ): scoate mufa de la debimetru, si vezi daca se comporta la fel (o sa apara eroarea de motor la bord din cauza asta, dar n-are treaba - daca asa se comporta diferit, sunt mari sanse sa fie de acolo).
In caz ca asta e buba, pe viitor va trebui sa schimbi mai des filtrul de aer (impuritatile care trec printr-un filtru uzat duc la uzuri pe traseu, primul fiind debimetrul minunii)

Bafta!
SilaghiAdrian
Am incercat si aceasta varianta dar problema persita. va astept cu opini sau sfaturi in continuare, multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.