Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Disperat! P307 2.0 HDI ajutor!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot
g_sandu
Am o mare problema cu Peugeot-ul meu 307 sw, 2.0 hdi, 90 cp, motor RHY, din 2003. Acum 2 luni s-a oprit motorul si de atunci bag bani fara sa-l poata repara cineva. Actualmente masina se afla intr-un service din Iasi, defectiune fiind de natura electronica. Dupa investigatii amanuntite, inlocuiri de computere, instalatii electrice, injectoare, senzori, a ramas ca singura posibil problema softul bulit. Masina a fost vazuta de foarte multi mesteri, inclusiv de la Peugeot si ramane o mare enigma. Singura solutie este sa fac rost de o masina identica pentru a "clona" softul. Daca exista cineva dispus sa ma ajute, cu o masina din 2003, motor RHY, platesc transport, cazare si timpul consumat. Sunt disperat, va rog sa ma ajutati.
T u d o r
N-au la service Peugeot softul?
James Kilowatt
Sigur functioneaza clonarea?

Poti cumparat de pe net o jucarie care se cheama Galetto, cauta versiune cat mai recenta. Cu ala poti citi si scrie integral memoria (cu tot cu soft) din ECU. Fa o copie de backup a memoriei tale, apoi cauta o masina cu acelasi motor, citeste memoria si incearca sa o rescrii in memoria masinii tale. Insa asta doar ca ultima solutie...
In plus, trebuie sa fii sigur ca nu ai apoi probleme de imobilizator sau alte chestii. Asta cu clonarea a fost recomandarea meseriasilor?

Dracia nu costa mult, e ceva de gen 30€ zeci de euro pe ebay. Eu am doua, la o adica una o donez.... insa chestia asta cu clonarea nu stiu cat e de valabila.

Exista informatii care nu pot fi clonate, sunt diferite la fiecare masina. Codul de imobilizator, corectia de la injectoare, si or mai fi si altele... de asta intreb daca clonarea a fost recomandarea doctorului. Si ma intreb si daca odata cu schimbarea calculatorului prostovanii pur si simplu a fost incapabili sa introduca datele corecte ca sa mearga masina. Nu e chiar plug'n'play.
degetelcom
salut.ai schimbat filtru de motorina recent la peugeot?daca ai schimbat ai aceeasi problema cu loganul meu.da-i spray de pornire in motor in timp ce o pornesti si o ia.asa imi spusese si mie de la reprezentanta ca e injectorul,pompa de motorina si alte vrajeli,pana un electrician pus mana pe spray de pornire masini sau deodorant ca are tot buthan.multa bafta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.