Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care este mai bun volkswagen polo vs mercedes c220
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Mercedes Benz
c0de
Care este mai bun volkswagen polo vs mercedes c220
HalbaSus
cel mai bun este... Dacia Logan! Sau o bicicleta. Daca pui intrebari de genul asta, asteapta-te la raspunsuri pe masura.
T u d o r
Eu zic ca cel mai bun e Suzuki Splash... dar ce stiu eu?! rolleyes.gif
MihaiRosu
Pentru oras: Polo
Pentru restul: Mercedes

thumbsup.gif
klm
Am vrut sa recoltez graul cu un Polo si n-am reusit apoi am apelat la un Mercedes C220 dar tot n-am reusit, Ferrari s-a impotmolit deci am ajuns la concluzia ca niciuna din ele nu e buna pentru recoltat grau; o sa incerc la porumb si revin cu impresii.
HalbaSus
klm, din experiența mea cu C-class pot spune că se poate recolta grâul foarte bine cu el, însă trebuie să știi cum să o faci.
Probabil tu ai incercat să recoltezi grâul mergând în față. Asta este greșit. Orice agricultor știe că nu se merge cu fața când recoltezi grâu, ci se merge tot timpul cu spatele (acesta este și motivul pentru care cutiile automate 7-gtronic de pe C-class au 2 viteze pentru mersul în spate, prima e pentru grâu, a doua e pentru porumb).
Dacă mergi cu fața grâul va intra prin grila mașinii, direct în radiator iar de acolo va trece prin culbutori și va ieși prin țeava de eșapament sub formă de fărâme (un fel de bake rolls), care deși miros foarte bine și sunt foarte gustoase la prima vedere sunt deosebit de toxice pentru că au conținut ridicat calamină. Unii spun că dacă folosești motorină aditivată atunci elimini calamina și poți mânca liniștit fărâmele respective.
Dacă mergi cu spatele în schimb atunci gazele de eșapament având o temperatură deosebit de ridicată vor tensiona boabele de grâu în așa fel încât la contactul cu mașina vor țâșni în sus și vor pica direct in portbagaj (pe care evident trebuie să îl ții deschis). De asemenea e foarte important să rulezi cu o viteză constantă de 5 km/h exact cum scrie și în manualul mașinii la capitolul "Agricultură".

Dacă mai întâmpini dificultăți în continuare nu ezita să mă contactezi, pot să îți împrumut și o motocoasă pneumatică cu sistem automatizat de balotare a fânului care se montează direct pe arborele cotit în caz că vrei să tai și tulpina grâului (care rămâne intactă dacă aplici procedura de recoltare corect).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.