Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme pornire SuperNova
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > (Super)Nova&Solenza
Impaler33572
Trimis: Sam 02 Oct, 2004 8:16 Titlul subiectului: Probelme cu pornirea SuperNova

--------------------------------------------------------------------------------

Salut, Am probeleme cu pornirea la super nova, nu mai alimenteaza motorul cu benzina, e din cauza la un dispozitiv, un buton rosu la motor care e facut sa taie alimentatia cu benzina in caz de impact, deci pe scurt butonul s-a stricat si masina nu mai porneste deloc.
Se poate scoate acest buton? Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa ma fac , dacia tot dacie ramane..
Multumesc,
Vlad
Adrian28896
Buna , nu inteleg cum ai reusit sa strici acel senzor de soc ,dar in sfarsit nu mai conteaza! Daca esti sigur ca e din cauza lui , fa un sunt in mufa care intra in senzor(adica uneste cele doua fire).Verifica de asemenea si releul care alimenteaza pompa de benzina(in cutia cu relee din habitatul motor)vezi cartea tehnica.Mai poate fi si din senzorul care citeste pozitia motorului , montat pe cutie desupra volantului(sau din mufa lui) curata de oxizi si ai sa vezi ca porneste!
By!
G e o r g e
acel buton rosu are un rol foarte important: in momentul in care detecteaza un soc destul de puternic, el intrerupe alimentarea cu benzina a motorului.

pentru a repune in stat normal masina este suficient pentru a apasa butonul.
oia_o

fara suparare da unde e butonul rosu?

oia_o
am ceva variatii la motor si nu-mi dau seama din ce poate fi,am sccimbat fise,bujii si bobina de inductie si rezultatul e acelas,nici o schimbare.in turometru nu imi arata nimik,pare ok dar se aude si se simte.am verificat bujiile si injectoarele si sunt ok.sa fie din computer?azi am incercat sa o pornesc si nu am reusit decat dupa o juma de ora.am observat k nu dadea scanteie la bujii.CARE E PROBLEMA?ma poate ajuta careva?PLEASE
Gabytzu16
aceasi problema cu pornitu o am si eu ieri am schimbat bujiile si am pus alt filtru de benzina crezand ca e de la una din ele ,insa degeaba porneste greu si la coaste cand trage motoru merge intrerupt ,nu stiu de la ce o fi ???????? ce sa ii mai fac?
DUMITRUBECHEANU
Buna seara am si eu o problema cu dsn. O pornesc ampinsa Scot bornele la baterie merge in continuare nici o problema o opreac invarte odata si da semne ca ar fi bateria moarta. Problema e ca bateria e noua. Care ar fi problema?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.