Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SFAT CUMPĂRARE
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
shark
Doresc să cumpăr un crossover cu ceva portbagaj , sigurantă si înălțat.M-am oprit la următoarele: yeti 1,4 tsi 122cp active 17000 euro;asx 1,6 115cp inform 16600e;soul 1,6 dsl 115cp play 17000e. Astept păreri!
shark
nimeni nu mă poate ajuta?
simpson
duster
dizel
4x4
mai fain decat celalalte la un loc

la aceeasi bani
Seri
Toate trei sunt modele proaspat lansate asa ca nu te poti astepta la opinii obiective sau sfaturi despre fiabilitate si costuri de intretinere. Singura sursa de informare sunt revistele sau emisiunile de specialitate.
Kia si Mitsubishi sunt in general niste necunoscute, chiar si despre modelele mai populare de la ei cum ar fi Cee'd sau Lancer exista multe semne de intrebare. Chiar daca pe hartie arata bine, nu poti sa stii cum se vor comporta in timp.

Probabil Skoda Yeti este cea mai sigura varianta. Platforma tehnica este cea de la Golf V si Octavia 2, motoarele aceleasi, transmisiile aceleasi, electronica aceeasi. Un mare plus fata de ASX si Soul este motorul 1.4 turbo, care dezvolta un cuplu mai mare si de la turatii mai joase decat 1.6 aspirat, ceea ce il ajuta mult la depasiri.
shark
mda si eu cred ca yeti ar fi cea mai buna solutie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.