Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cursuri video online de Legislatie Rutiera!
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
lbogdan
Salutare!

Exista un site care ofera cursuri video de legislatie rutiera si chestionare explicate cu audio - www.scoalapeinternet.ro .. din pacate 1. costa (oricum puteti arunca o privire pe materialele free, in momentul asta au in jur de 4 cursuri video gratuite si cateva chestionare explicate) si 2. inca nu are foarte multe chestionare, dar pare promitator.. voi ce parere aveti?
mooreoliver583
Bună tuturor! Desigur, internetul ne oferă multe oportunități de învățare și dezvoltare personală. Este uimitor cât de multe resurse valoroase sunt disponibile online astăzi. Am găsit recent un articol foarte interesant https://goit.global/ro/blog/ce-este-si-ce-f...siness-analyst/ despre ce este și ce face un analist de afaceri, care mi-a deschis ochii asupra acestei cariere incitante.

Într-adevăr, învățarea și învățarea online sunt instrumente puternice pentru oricine dorește să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile. Având acces la cursuri și resurse video de calitate, este mai ușor ca niciodată să explorați subiecte atât de diverse precum regulile de trafic sau analiza afacerii. Pentru oricine este pasionat de învățare, internetul este un loc minunat pentru a găsi informații și materiale valoroase.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.