Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ferrari Virtual Race
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ferrari
Mircea104901
Sa prinzi viteza la bordul unui Ferrari pe pista de intreceri nu mai este de astazi doar un vis. Fanii pilotilor Scuderiei Ferrari pot experimenta acum senzatii similare celor traite de adevaratii profesionisti, cu ajutorul simulatorului de curse proaspat lansat in toata lumea.

Ferrari Virtual Race ofera atat posibilitatea de a conduce un Ferrari pe legendarul circuit Mugello, cat si prepararea in Atelier a propriei masini cu care vrei sa concurezi. Trei modele Ferrari de top - 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti si 430 Scuderia - abia asteapta sa fie personalizate pentru ca apoi sa-si hraneasca cu jaratec calutii cabrati si sa porneasca in cea mai spectaculoasa cursa virtuala pe care ai trait-o vreodata. Iar cat de curand, numarul masinilor disponibile va creste cu inca trei modele: California, F430 si F430 Spider.

Nu pierde insa timpul si aliniaza-te la start cu masinile deja pregatite! Pista de pornire pentru curiosii din Romania este website-ul www.ferraristore.ro. De aici, simulatorul poate fi descarcat si activat pe computerul personal prin cativa pasi simpli:

1. Descarca Ferrari Virtual Race pe calculatorul tau.
2. Configuraza-ti masina ideala in Atelier.
3. Salveaza-ti configuratia in My Ferrari.
4. Exporta masina mult visata din My Ferrari direct in Ferrari Virtual Race.

Grafica este impresionanta, iar sunetele redau cu fidelitate atmosfera senzationala a curselor de pe adevaratele circuite. Entuziastii ar trebui sa stie ca, in curand, va urma si o versiune online a simulatorului, asa incat isi vor putea pune la incercare talentele de piloti alaturi de adversari din lumea intreaga. Si pentru ca performanta se premiaza, Forza Rossa a pregatit o surpriza pentru pasionatii care vor prinde viteza pe pistele Ferrari Virtual Race. Acestia vor primi un discount de 10% pentru orice produs care se gaseste in magazinul Ferrari Store de pe Calea Victoriei nr. 1 - 5. Nu trebuie decat sa demonstreze ca au testat simulatorul, venind la magazin cu un print screen sau cu o fotografie facuta cu telefonul sau cu un aparat foto.

*Specificatiile tehnice minime recomandate ale sistemelor de operare sunt:

Sistem de operare: Microsoft Windows XP cu cel putin Service Pack 2 sau Vista cu Service Pack1 , DirectX® 9.0c (June 2008) , Processor:, AMD® Athlon 64 3200+ sau Intel Pentium®4 3.2GHz sau mai bun, Memorie: 1024 MB RAM , Hard drive: 500 MB spatiu liber , Video card:, DirectX 9.0c compatibil si cel putin 256Mb , Sound card: DirectX 9.0c compatibil , DirectX Version 9.0c , Placi video suportate: AGP 8x sau PCI Express , ATI® Radeon® X800 sau mai bun , nVidia® GeForce® 6600 GT sau mai bun cel putin Shadermodel 2.0 si Hardware T&L.

http://www.forzarossastore.ro/index.php?p=game

P.S. Pt moderatori: nu fac reclama. Nu am mai pus doar un link, ci am dat copy-paste la articol, tocmai pentru a nu fi considerat asa ceva.
E doar o stire legata de masini si un subiect ce poate fi interesant pentru cititori. Daca deranjeaza ceva din post, rog sa stergeti din el. Merci.
Diesel
Jocul nu e nici o noutate, l-am mai vazut acum vreun an. De asemenea nici nu e foarte interesant, masinile ofera un feedback destul de vag pana in momentul cand pierzi complet aderenta pe spate si esti in decor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.