Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Geometrie roti
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Lucian107416
Cate ore de manopera e normal sa fie taxata calibrarea geometriei rotilor? Am fost recent la service si am fost taxat 2.2 ore, adica vreo 220RON, desi cu o luna inainte am fost anuntat telefonic ca e vreo 86 RON, ceea ce corespunde exact pretului unei ore de manopera fara TVA. Am platit fara sa comentez, presupunand ca am inteles gresit initial, dar ma intreb daca nu am fost fraierit cumva? In plus, o doamna mi-a comunicat pretul, si e posibil sa nu fi stiut exact.
Exista generalisti buni in domeniu, avand in vedere ca fiecare marca are valorile ei specifice pentru unghiuri?
PS. Am deschis topic separat pentru ca nu am stiut unde sa postez si am considerat ca este de interes general. Se poate muta de catre un admin daca se considera necesar. Multumesc.
Diesel
Cel mai multumit am fost la AutoSoft (www.auto-soft.ro). M-a costat ~167... in descriere e trecut 95ron pt puntea fata si ... diferenta pana la suma totala pentru puntea spate. Am fost la Fundeni, au ridicat masina pe rampa si mi-au dat voie sa stau sub ea, sa o admir. Si-au dat interesul si per total mi-a placut.

Am fost si in Constanta la AutoZone (www.anvelopa.com.ro). M-a costat 95ron pentru toate rotile. A fost ok, s-au comportat profesionist. Cu observatia ca dupa primul reglaj am cazut cu roata stanga-fata intr-o groapa chiar in aceeasi zi si s-a dereglat directia din nou smile.gif

La ambele mi-au dat foaia cu rezultatele inainte si dupa, la ambele puteam cere alte valori decat cele specificate de producator si foarte interesant: desi au ales modelul masinii in softul de reglaj, aveau alte valori "stock". La ambele dureaza ~30min. La AutoSoft mi-am facut programare dar am intarziat. La AutoZone in Constanta e coada ca la frizerie, nu stiu cum e in Bucuresti.
Mariustom
Lucian, din câte știu, reglarea geometriei roților se taxează în baza unui tarif fix la Service-uri. La reprezentanță nu știu și nici nu mă interesează.
Deci, prețul e fix indiferent că te "rezolvă" repede sau durează mult wink.gif
Așa știu și așa am plătit thumbsup.gif
Apropo, mai puțin (în general) decât voi, vreo 60 de lei, parcă, anul trecut.
ninja.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.