Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Comparatii
Masini.ro Forum > Discutii generale > Combat zone
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Baby Blues
Asta da combat! thumbsup.gif Nu am urmarit exact de la ce-a plecat totul dar banuiesc ca nici voi nu stiti exact. biggrin.gif Ideea ar fi buna daca-ti continua sa va "bateti" dar direct pe subiecte si sa nu mariti miza la atacuri personale pentru ca n-are nimeni de castigat iar argumentatia pierde.
solmar
QUOTE (GLC120 @ Jul 12 2010, 06:31 PM) *
QUOTE (solmar @ Jul 12 2010, 04:48 PM) *
PS1 I know something you don't know!
PS2 Ai grija de tine, maine e marti 13.


Referitor la jigniri este evident ca pe acest forum nu exista nici o limita, suntem o gasca imparabila care ne permitem orice. Trecem peste asta.

Dar cele de mai sus sunt amenintari in toata regula. Rog pe cineva responsabil sa isi dea cu parerea. Nu baietii destepti care ignora de 3 luni dar continua sa le "ia drept in freza" si raspund la fiecare doua zile sau trei posturi.

In mod normal combatul trebuia oprit de mult pentru inferioritate tehnica.

36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif

Trebuie, o cere! Imi cer mii de scuze, dar nu ma pot abtine!!!

Care ar fi prima amenintare si care ar fi a doua!? Amenintari (plural) in toata regula!!!

PS 1 se refera la ceva ce eu stiu iar tu nu stii. Daca te simti amenintat iata ca am dovedit fara echivoc, pentru inca o data ca informatia este o arma. PS1 ramane in continuare valabil, maine sau cel tarziu poimaine voi reveni cu mai multe detalii despre ce stiu eu si tu nu stii. Poate pun si niste poze... daca esti baietel cuminte.

PS 2 se refera numai si numai la grija ce ti-o purtam, eu si "gasca imparabila" de pe forum. Doamne fereste, impiedicat cum te stim, sa patesti ceva maine!!! Ptiu, drace! Eu ti-am atras cu bunavointa atentia sa casti bine ochii pentru ca este marti 13. Acum daca tu te stii ghinionist, mai bine stai in casa ca un baietel cuminte. Daca te stii norocos atunci poti zburda in continuare pe forum. Stii vorba aia: norocul ti-l faci singur. Ce daca-i Marti 13, bine ca nu-i Vineri 13!

Formidabil si remarcabil cum te-ai retras tu la timp din pariu.... cum ti-ai dat tu seama ca noi strangem bani (pe ascuns) sa luam Foresterul sa pierzi tu pariul si apoi sa-i tocam la Euroring si sa radem pe seama ta. Formidabil. Nici nu stii cate e-mailuri am schimbat intre noi cu factura proforma, cu prima rata... a fost o conspiratie demna de Dan Brown. Aici trebuie sa recunoastem cu mana pe inima (ca niste pionieri) ca ne-ai dibuit... Bai, ne-a prins!

PIUA-PIUA pana maine! ninja.gif
bogcot76
QUOTE (Baby Blues @ Jul 12 2010, 05:51 PM) *
Asta da combat! thumbsup.gif Nu am urmarit exact de la ce-a plecat totul dar banuiesc ca nici voi nu stiti exact. biggrin.gif Ideea ar fi buna daca-ti continua sa va "bateti" dar direct pe subiecte si sa nu mariti miza la atacuri personale pentru ca n-are nimeni de castigat iar argumentatia pierde.


Pai cine mai stie de la ce-a plecat. E al nu stiu catalea topic care o ia la vale in stilul asta. Sange, sange, sange............ Da da da.........Go on Muttley !!! We have to catch the pigeon !!!! Ja ja ja...hi hi hi.
GLC120
QUOTE ( T u d o r @ Jul 9 2009, 01:12 AM) *
De astazi aceasta arie va fi moderata exclusiv de mine. Vreau sa subliniez ca aici se permit derapajele controlate in limitele bunului simt al fiecaruia. Sper ca aceasta libertate pe care v-o oferim sa nu duca la iesiri necontrolate.

Singurele motive pentru care cineva va lua ban aici vor fi injuraturile si amenintarile.

Va rog sa nu ma obligati sa ma folosesc de aceasta posibilitate pe care functia mi-o confera.

ENJOY!


Daca am injurat sau amenintat pe cineva imi cer scuze. Tudor sper sa te tii de cuvant. Vezi ca mai e unul care dadea MUE celor care au votat gresit cu ne-prostanacu.

GLC120
Si inca ceva, propun modificarea regulamentului pe combat, in vederea imbunatatirii performantelor echipelor din Romania noastre.

1. Subiectele delicate precum forfetarul sau intretinerea impozitul auto de lux vor fi cu desavarsire evitate. Orice referire sau misto se va penaliza cu ........... (aici vom vota)

2. Pe orice topic combat, un arbitru desemnat de Tudor, va tine scorul. Eu m-am saturat sa fac mereu 87-0 prin munca sustinuta iar colegii sa continue la nesfarsit .... cum facea Peter Sellers din trompeta aia in "The Party". La 12-0 se va considera descalificare si topicul se va inchide. Pentru fiecare 3 victorii sau 2 descalificari consecutive se vor acorda cadouri simbolice.

solmar
Ding-dong! Ding-dong!
- Aloooo! Poliția forumurilor?
- Da!
- Nenea polițistuuuu...Eu sunt GLC! Și niște baieți rai in frunte cu solmar fac mișto de mine!
- Daa!? Și ce ți-au facut?
- Sunt rai cu mine! sad.gif Eu sunt cuminte și ei se ia de mine degeaba! sad.gif
....

Din departare se aude o voce:
- GLC, GLC... Mama, hai sa-ti iei pastiluțele, hai mama ca stii ca faci urat seara! Hai sa faci nani-nani!
- Nenea politistu... promiti ca o sa-i certi, te roooog! Da știi ceva? Eu sunt cuminte, fac pișuleț la wc singur.... Noapte buna nenea polițistu...

Se aude cum cade telefonul pe parchet...
- Aloo, GLC!
- Lasa-ma! Lasa-ma....! Nu vreau pastiluțe! Nu vreau pastiluțe.... Ajutooooor!
T u d o r
GLC, as zice ca ai avea dreptate daca n-ai fi mereu in toate certurile de pe forum. Nu vreau sa sune ca o dojana ca nu e treaba mea cum te comporti tu cu lumea virtuala dar poate te gandesti ca si tu ii provoci pe ceilalti sa-si iasa din fire.

In privinta "celui cu MUEA" ca sa ma exprim asa... si-a dat warn singur. biggrin.gif Iar Solmar a explicat ca nu era vorba de amenintare ci cel mult o exprimare mai ambigua.

Ca si concluzie as zice ca era mai interesant cand va/ne ardeati/ardeam la lingurica pe argumente. Asa ca va rog sa va reintoarceti la combatul de idei, e pacat sa va consumati energia pe copilarii.
Baby Blues
QUOTE ( T u d o r @ Jul 12 2010, 10:41 PM) *
...
Ca si concluzie as zice ca era mai interesant cand va/ne ardeati/ardeam la lingurica pe argumente. Asa ca va rog sa va reintoarceti la combatul de idei, e pacat sa va consumati energia pe copilarii.

Amin!
Si avand in vedere faptul ca amandoi nu pareti baieti prosti ( doar daca scriu parintii in locul vostru tongue.gif ) batetiva totusi in idei.
GLC120
nenea politistuuu ! Multumesc pentru interventia hotarata. q.e.d.

Trebuie sa fiti de acord ca asa este romanul nostru. By default nu poate respecta nici un fel de lege sau regulament. Tot timpul ceva il va supara, deranja, enerva.... tot timpul va gasi o portita, un motiv sa se fofileze.

Adica nu ai voie sa injuri si sa ameninti dar daca te provoaca cineva..... Mititeteii, ce sa faca daca au fost provocati ? Sa faca si ei o gluma un misto ceva ? Cu ce ? De ce ? Mai sigur e cu MUE, troll, lipitoare, cretin...... mama ce bine ne distram, e asa frumos pe forum, noi nici nu ne enervam, avem numai argumente in cap !

Moderatorul politist se supara pe unul si se cara definitiv si irevocabil. Tot din cauza mea ai cedat psihic Tudor ?
A durat doua saptamani. vali aviatorul a luat cartonas rosu, desi ce scrie armula mica, george MUE sau solmar forfetarul (cand sunt provocati sau cand le vine somatia pentru impozite) e de 10 ori mai imbecil si mai agresiv. Poate am exagerat aici, scuze, numai de 3 ori mai imbecil, in medie.

Adica dam afara pe oricine se ia de noi si daca vreunul chiar nu reactioneaza (cu aceeasi masura) la nici o provocare si la ploaia de jigniri, iar dupa regulament nu putem sa-l dam afara, concluzia e una singura: "este implicat in toate certurile ! Vai draga ce situatie s-a creat ! Hai sa il dojenim putin ! "




T u d o r
Stii... nu te retine nimeni aici. Observi ca toti te bate toti te-njura. Ori ai mania persecutiei ori chiar esti un troll veritabil. Mai degraba amandoua. So, daca tot nu prea ai pe nimeni care sa se ridice la nivelul tau de inteligenta si rafinament, daca tot ii bati pe toti cu sute la zero, de ce nu te duci tu altundeva, printre egalii tai? Aici oamenii sunt prea marunti pentru valoarea ta. Fa-neti un mare serviciu si lasa-ne pe noi in prostia si frustrarile noastre inferioare. Ce zici?
klm
CITAT(solmar @ Jul 12 2010, 02:38 PM) *
Ti-am dat ocazia sa demonstrezi ca ai "balls". Ai dovedit ca n-ai.

Hai, mah, chiar crezi ca un forum este locul potrivit in care sa-ti arati globurile?
CITAT(bogcot76 @ Jul 12 2010, 08:03 PM) *
Go on Muttley !!! We have to catch the pigeon !!!! Ja ja ja...hi hi hi.

36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif
Uite ca o astfel de discutie poate naste si lucruri placute smile.gif!

Mah, copii, daca dintr-o discutie niciuna dintre parti nu invata ceva inseamna ca ne-am pierdut timpul degeaba ori schimburile voastre de pareri nu aduc nimic audientei wink.gif; eu nu il cunosc nici pe GLC, nici pe solmar, nu-mi permit sa emit pareri despre persoana lor deci nu pot sa iau parte la discutie; cred ca ar fi mai distractiv sa vorbim despre politici pentru ca putem si noi, muritorii de rand, sa ne bagam in seama pe aici.

Revenind la oile noastre am fost martorii unei alte "bombe" media: Vantu cica ar fi fost turnator; o fi fost, da-l in mortii ma [scuze], plecand de acest aspect am gasit un articol foarte interesant: De ce e relevant că Vîntu a fost turnător? “Întăriți-vă statul!”
Lucian107416
Mai sunt si la alti ciudatenii. De ex. UK. Detalii aici
solmar
QUOTE (klm @ Jul 13 2010, 09:01 AM) *
Revenind la oile noastre am fost martorii unei alte "bombe" media: Vantu cica ar fi fost turnator; o fi fost, da-l in mortii ma [scuze], plecand de acest aspect am gasit un articol foarte interesant: De ce e relevant că Vîntu a fost turnător? “Întăriți-vă statul!”


Interesant articol.
Dar totul se joaca pe cartea Vantu turnator/Basescu baiat bun iar cand ti se ofera rezolvarea problemei de la inceput nu mai are rost ghicitoarea de la sfarsit. Si apoi se brodeaza... Nu uita ca Vadim a avut in jurul lui un aparat de securisti pensionari (desi baietii astia nu ies niciodata la pensie) si s-a servit de informatii dupa bunul plac. E aceeasi situatie. Exceptia o face unicitatea lui Vadim. Trebuie sa recunosc ca are darul oratoriei (pe care nu-l au foarte multi) dar atat, pe el scrie clar medicamente ... Aproape acelasi lucru putem spune despre Voiculescu. Si el are un imperiu media si el are ochii albastri oricat proculin si-a pus in ochi... si slava domnului ca a incercat. Ultimul "scandal" spune ca l-a turnat pe un fost coleg de la Vitrocim - ML (cel mai probabil Mihai Lazar, care este mana dreapta a lui Voiculescu). Informatia asta exista la dosar de multa vreme dar acum s-a dovedit utila.... cineva are de castigat daca ML si Voiculescu isi spala niste rufe in public.

Asadar imperiile media se construiesc cu ajutorul informatiilor - nimic nou! Mazare a facut acelasi lucru pe plan local - ziar, ziare, prost TV. Diaconescu la fel. PRO Tv-ul s-a cladit tot pe un secret - vanzarea casetei cu executia.

Citind printre randuri articolul nu poti sa nu-ti dai seama ce servicii de informatii permisive avem daca toata lumea are acces la informatii simultan cu presedintele. Informatiile controlate de servicii sunt secrete de stat ... presa fac din ele barfa zilei. Vina e in ambele tabere.
solmar
QUOTE (klm @ Jul 13 2010, 09:01 AM) *
QUOTE (solmar @ Jul 12 2010, 02:38 PM) *
Ti-am dat ocazia sa demonstrezi ca ai "balls". Ai dovedit ca n-ai.

Hai, mah, chiar crezi ca un forum este locul potrivit in care sa-ti arati globurile?


Profit de faptul ca micul paracios nu e aici. Eu n-am reactionat decat provocat. Nimeni n-are forumul in stapanire iar atat timp cat cineva se ia gratis de tine (si nu numai) ai doua optiuni:
1. sa-l ignori; numai ca asta creaza precedente si in timp individu' acapareaza forumul cu frustrarile lui
2. sa-l bati cu armele lui. el a vrut sa puna pariu, eu i-am oferit 3 variante din care doua concrete pe bani si una pe un leu. putea sa accepte varianta noncombat pe un leu dar presupun (repet presupun) a fost sub demnitatea lui. la celelalte doua nu s-a bagat pe motiv de conspiratie. conspiratie!!!???? nici eu nu cunosc pe nimeni de pe forum personal...

Si da, ai dreptate un forum nu e locul potrivit...
bogcot76
Habar nu am daca SOV a fost turnator sau securist. Avea vreo 34 ani in 89. Putea fi. Ce stiu sigur ca imediat dupa 89 era vai de mama lui. Umbla in aceeasi geaca si aceeasi bocanci pa la cateva firme din alea de bloc care faceau tranzactii cu acele cupoane / actiuni date de stat si avea o minte brici. La un moment dat a nascut ideea geniala si diabolica cu FNI-ul si om s-a facut. Ii merge mintea brici. Ma mir ca prin presa nu au aparut detalii despre el inainte de afacerea FNI. Sau cel putin nu le-am vazut eu.
Lucian107416
QUOTE (bogcot76 @ Jul 13 2010, 03:09 PM) *
La un moment dat a nascut ideea geniala si diabolica cu FNI-ul si om s-a facut. Ii merge mintea brici. Ma mir ca prin presa nu au aparut detalii despre el inainte de afacerea FNI. Sau cel putin nu le-am vazut eu.

Poate stii tu ceva ce noi nu stim. Ce a fost asa de genial la FNI? Sau el a inventat schema Ponzi( nu ca ar contine ceva genial in ea - e un simplu furt)? A fost si Madoff genial? Hai sa nu mai utilizam termeni aiurea. Atunci Einstein( exemplu aleatoriu) ce a fost? Semizeu? Zeu?
bogcot76
Eu nu spun ca schema FNI e originala. Spun doar ca lu asta i-a trasnit mintea sa faca toata treaba asta cand majoritatea romanilor inca se bucurau de "caderea" regimului vechi etc etc. Cu atat mai mult cu cat iti spun sigur ca era rupt in cur imediat dupa 90. Asta stiu sigur si nu conteaza de unde. Faptul ca fost capabil sa faca o asa furaciune cu acte in regula, sa cada in picioare si sa aiba la degetul mic tot ce misca in clasa politica din ziua de azi indiferent de apartenenta politica il face sa fie genul de om cu cel putin un pas inaintea celorlalti. N-are nici o legatura cu Einstein sau mai stiu eu cine. Sunt sigur ca ai inteles ce am vrut sa spun. S-a multat perfect pe situatia socioeconomicopolitica de atunci si a dat tunu'. SAFI nu s-a ridicat la inaltimea FNI-ului.
klm
bogcot76, uite ca solmar a inteles bine de ce am pus acel articol, nu e vorba despre Vantu, Voiculescu sau Icsulescu ci de faptul ca serviciile secrete au patroni diferiti de cei pe care ii cred unii; nu uitati ca 90% din populatie il injura pe Basescu pentru cresterea bugetului acestor servicii fara sa analizeze putin mai departe de informatiile pe care le hraneste cu grija audio-vizualul din Romania.
CITAT(solmar @ Jul 13 2010, 08:56 AM) *
Citind printre randuri articolul nu poti sa nu-ti dai seama ce servicii de informatii permisive avem daca toata lumea are acces la informatii simultan cu presedintele. Informatiile controlate de servicii sunt secrete de stat ... presa fac din ele barfa zilei. Vina e in ambele tabere.


CITAT(solmar @ Jul 13 2010, 08:56 AM) *
totul se joaca pe cartea Vantu turnator/Basescu baiat bun iar cand ti se ofera rezolvarea problemei de la inceput nu mai are rost ghicitoarea de la sfarsit.

Mie mi se pare ca intrebarea de la sfarsit are o greutate mult mai mare decat restul articolului pentru ca vechiul aliat al lui Basescu din 2004, Vantu cu ale lui "3 coroane puse una peste alta" s-a intors brusc la 180o - atat de brusc incat la inceput nici macar redactorii nu stiau cum sa faca stirile pierzand un tempo fata de Antena3 - culminand cu sustinerea acordata contracandidatului prostanac din 2009.
Rebel
Sunt surprins sa vad ca exista admiratie pentru escroci.
Saracu, avea aceeasi bocanci... Asta imi aminteste de Catarama care a pornit afacerea dupa ce a vandut frigiderul familiei... Deh...
bogcot76
Admiratie???? Bleah. Daca am spus ce am spus nu inseamna ca-l admir. Am folosit cuvantul diabolic printre altele. Doar atat spun - ce mai lipsea lu asta sa zica e "v-am luat banii" ca Dinica in Filantropica.

KLM - ce am spus eu nu e legat de articol. Doar mi-am adus aminte de vremurile alea si atat.
Rebel
Trebuie confiscata averea, impartita la pagubiti cu dobanda aferenta, restul in domeniul statului sau al orfelinatelor iar autorul condamnat conform legii. Ulterior descoperiti acolitii care vor beneficia de acelasi tratament.

Italienii au arestat zilele astea 300 de mafioti folosind 3000 de carabienieri. Asa se face treaba.
solmar
QUOTE (klm @ Jul 13 2010, 06:39 PM) *
Mie mi se pare ca intrebarea de la sfarsit are o greutate mult mai mare decat restul articolului pentru ca vechiul aliat al lui Basescu din 2004, Vantu cu ale lui "3 coroane puse una peste alta" s-a intors brusc la 180o - atat de brusc incat la inceput nici macar redactorii nu stiau cum sa faca stirile pierzand un tempo fata de Antena3 - culminand cu sustinerea acordata contracandidatului prostanac din 2009.


Intru pe un teritoriu nisipos aici. Nu intamplator Basescu e presedinte. Daca ar fi previzibil atunci era demult halit, sunt destui sforari in politica. Omu asta a invatat niste chestii cat a fost comandant de nava. Si ulterior la Anvers. Sunt anumite reflexe pe care le capeti sufland in iaurt (cat porti sosonii de mariner). Eu unul nu pot sa aplic in viata de zi cu zi precautiile si rezervele de care uzez zilnic in munca. Basescu in schimb face asta in fiecare secunda.

Ce mai tura vura, n-am chef si nu sunt dispus sa il laud pe Base dar are talentele lui. Cine nu le vede are toate sansele sa lupte pentru locul doi. Faptul ca isi foloseste talentele altcum decat trebuie si ca a trecut "on the dark side of the force" ma impiedica sa tin cu el. Si la asta se adauga cateva informatii din anturajul lui.

Vi se pare inexplicabil ca s-a certat cu Vantu. Atunci luati la mana echipa lui cu care a plecat la drum - pai a experminat-o in mare parte. My way or the highway e unul din principiile dupa care se ghideaza. Si doi daca s-a certat cu Vantu la cutite atunci asteptati-va la ceva contrar firii. Nu martelarea lui Vantu. Ci propulsarea lui ca ambasador in Antilele Olandeze. Totul are alta conotatie cand vine vorba de Basescu. Nimic nu e din ce pare a fi.
bogcot76
QUOTE (Rebel @ Jul 13 2010, 05:59 PM) *
Trebuie confiscata averea, impartita la pagubiti cu dobanda aferenta, restul in domeniul statului sau al orfelinatelor iar autorul condamnat conform legii. Ulterior descoperiti acolitii care vor beneficia de acelasi tratament.


Hai mah, pai ce crezi ca asta a luat singur banii? El a luat procentual cel mai mult insa restul doar nu i-or fi luat singaporezii. Eu iti spun ca toti oamenii politici importanti ai vremii respective si nu numai au luat bine de tot. Sa ne gandim cam cine erau. Pai multi sunt vedete si azi. Unii nu mai sunt in prim plan, gen Vacaroiu. Chiar, asta mai traieste? Era bolnav rau de tot in primavara.

HalbaSus
QUOTE
Intru pe un teritoriu nisipos aici. Nu intamplator Basescu e presedinte. Daca ar fi previzibil atunci era demult halit, sunt destui sforari in politica.


Aici sunt 100% de acord, iar treaba cu "realitatea.tv e anti-basescu" este un simplu exercitiu de credibilizare... la unii tine, la unii nu... oare daca Vantu... asta... realitatea tv vroiam sa zic... il sustinea pe Traian Basescu, mai castiga alegerile ? Tema mogulilor era la fel de comoda ? Mai putea sa-l intrebe pe Geoana de ce l-a vizitat pe Vantu ?

Tipul e bun, no doubt about it. Are texte bune, spre exemplu si masurile de austeritate, nu intamplator au fost anuntate tocmai de el, si nu l-a trimis pe Boc ce mic sa-si rupa gatul cu ele. Pentru ca in constiinta colectiva tot ce doare e bun, injectia doare... dar te vindeca, medicamentele au gust naspa... dar te vindeca, operatia doare... dar e necesara, pe cand lucrurile care nu dor si sunt placute (tigari, alcool, curve) in general sunt daunatoare. Folosindu-se de acest principiu presedintele nostru a venit si ne-a spus ca ce a facut tariceanu si altii cand au marit pensiile a fost rau, caca, fui, daunator... iar acum el face ceva bun, si taie in carne vie si taie pensiile si salariile. Problema e ca si un briceag ruginit, scos dintr-o balega de vaca... si infipt in testicole... e al nabii de dureros... dar nu are absolut nici un efect benefic. Cam asta a patit romania, dar in pragul agonei unii inca cred ca "e de bine"...

Pe mine ma distreaza in schimb unii, care recunosc ca au votat cu basescu, recunosc ca basescu e un jeg ordinar care a dat cu tara in gard, dar cand ii intreb daca regreta votul dat atunci vin cu replica "nu bah... ca nici ceilalti nu faceau mai multe, la fel era si cu ei". Cam cat de logica este treaba asta ? Este exact ca si cum l-ai prinde pe unul baut la volan, dar nu l-ai da jos pe principiul ca probabil si urmatorul sofer al masinii va fi beat. Basescu a facut nasoale, il dai jos, il pui celalaltul chiar daca nu crezi in el. Face si ala nasoale, il dai jos si pe ala. Ce plm e asa greu ? Ideea e sa nu le dam impresia ca facand nasoale pot ramane in functie. Astfel in cele din urma vor progresa. Ori poporul roman prin realegerea lui Basescu a legitimat sodomia impotriva poporului... adica a devenit un act consensual, care nu mai poate fi incriminat. Bai ce bine imi pare ca nu au venit comunistii.... zdai seama ce era ? Poate crestea TVA-ul... whistling.gif

L.E: Si discutia despre Vantu e interesanta, si eu sunt convins ca a fost securist... nu asta e problema. Problema e ca eu de peste jumat de an intreb in stanga si in dreapta de ce seful mafiei personale a lui Adrian Nastase este ministru in guvernul instituit de catre Dl. Presedinte Traian Basescu... si nimeni nu vrea sa raspunda.
Lucian107416
orice ai fi votat ar fi fost un vot gresit. ce e chiar asa greu de inteles? oricum noi nu intelegem care-s jocurile si avem acces la un mic subset de date.
solmar
QUOTE (Lucian107416 @ Jul 13 2010, 10:22 PM) *
orice ai fi votat ar fi fost un vot gresit. ce e chiar asa greu de inteles? oricum noi nu intelegem care-s jocurile si avem acces la un mic subset de date.


cand n-ai de unde alege functioneaza ce spui deasupra. jocurile nu-s asa de greu de observat. acum avem pdl, psd, pnl, udmr si independenti. totul porneste de la adunari pe fata si apoi se transforma in adunari pe la spate. fiecare face combinatii dar regula de baza este: langa unul tare traieste unul mai slab pentru ca doua pietre tari genereaza scantei. mie mi-e perfect clar ca intr-o buna zi crin poate sta la masa cu basescu si pune tara la cale. iar apoi fiecare sa-l injure pe celalalt in fata camerelor si imediat sa ne spuna ca au incercat si alte variante dar pentru binele poporului s-au sacrificat in combinatia asta. ei se sacrifica de fiecare data. fie se sacrifica moral, fie isi sacrifica cariera, fie isi sacrifica viitorul politic, intotdeauna isi sacrifica ceva sau pe cineva (familia, etc) ... pentru binele nostru. boc de exemplu e foarte aproape de propriul sacrificiu. inca n-a hotarat zeus data ... dar se apropie.

nu e nimic nou in politica, nici la noi nici in alta parte. exista un singur salam de impartit si fiecare vrea bucata cea mai mare. in numele democratiei acest salam se imparte intre ei, noi asistam cu sufletul la gura la televizor de parca simtim mirosul de salam in aer (ce fraieri suntem) iar apoi ei pun la cale cum sa ramana in mod legal cu salamul in mana pe durata a x ani. iar ca sa fie siguri de asta in fata sunt puse persoane care pot fi manipulate. asa ajungem la alta concluzie interesanta: cei cinstiti n-au ce cauta in politica; nu prezinta interes pentru ceilalti, nu sunt utili daca votul lor nu poate fi cumparat/influentat/manipulat si pe deasupra inteleg si greu cum e cu furaciunile, pana ii explici unuia cinstit ca daca pune botu' la actiunea abc si voteaza cum trebuie va avea de castigat mai stiu eu ce...te lipsesti. asa ca un om cinstit fie va fi evitat, fie va fi pervertit, fie va fi atras intr-o capcana prin naivitatea de care dau dovada.

n-au cum iesi portocale la vot daca pe buletin sunt doar coacaze.

solmar
QUOTE (HalbaSus @ Jul 13 2010, 10:16 PM) *
QUOTE
Intru pe un teritoriu nisipos aici. Nu intamplator Basescu e presedinte. Daca ar fi previzibil atunci era demult halit, sunt destui sforari in politica.


Aici sunt 100% de acord, iar treaba cu "realitatea.tv e anti-basescu" este un simplu exercitiu de credibilizare... la unii tine, la unii nu... oare daca Vantu... asta... realitatea tv vroiam sa zic... il sustinea pe Traian Basescu, mai castiga alegerile ? Tema mogulilor era la fel de comoda ? Mai putea sa-l intrebe pe Geoana de ce l-a vizitat pe Vantu ?

Tipul e bun, no doubt about it. Are texte bune, spre exemplu si masurile de austeritate, nu intamplator au fost anuntate tocmai de el, si nu l-a trimis pe Boc ce mic sa-si rupa gatul cu ele. Pentru ca in constiinta colectiva tot ce doare e bun, injectia doare... dar te vindeca, medicamentele au gust naspa... dar te vindeca, operatia doare... dar e necesara, pe cand lucrurile care nu dor si sunt placute (tigari, alcool, curve) in general sunt daunatoare. Folosindu-se de acest principiu presedintele nostru a venit si ne-a spus ca ce a facut tariceanu si altii cand au marit pensiile a fost rau, caca, fui, daunator... iar acum el face ceva bun, si taie in carne vie si taie pensiile si salariile. Problema e ca si un briceag ruginit, scos dintr-o balega de vaca... si infipt in testicole... e al nabii de dureros... dar nu are absolut nici un efect benefic. Cam asta a patit romania, dar in pragul agonei unii inca cred ca "e de bine"...

Pe mine ma distreaza in schimb unii, care recunosc ca au votat cu basescu, recunosc ca basescu e un jeg ordinar care a dat cu tara in gard, dar cand ii intreb daca regreta votul dat atunci vin cu replica "nu bah... ca nici ceilalti nu faceau mai multe, la fel era si cu ei". Cam cat de logica este treaba asta ? Este exact ca si cum l-ai prinde pe unul baut la volan, dar nu l-ai da jos pe principiul ca probabil si urmatorul sofer al masinii va fi beat. Basescu a facut nasoale, il dai jos, il pui celalaltul chiar daca nu crezi in el. Face si ala nasoale, il dai jos si pe ala. Ce plm e asa greu ? Ideea e sa nu le dam impresia ca facand nasoale pot ramane in functie. Astfel in cele din urma vor progresa. Ori poporul roman prin realegerea lui Basescu a legitimat sodomia impotriva poporului... adica a devenit un act consensual, care nu mai poate fi incriminat. Bai ce bine imi pare ca nu au venit comunistii.... zdai seama ce era ? Poate crestea TVA-ul... whistling.gif

L.E: Si discutia despre Vantu e interesanta, si eu sunt convins ca a fost securist... nu asta e problema. Problema e ca eu de peste jumat de an intreb in stanga si in dreapta de ce seful mafiei personale a lui Adrian Nastase este ministru in guvernul instituit de catre Dl. Presedinte Traian Basescu... si nimeni nu vrea sa raspunda.


Ce naiba inseamana L.E.?

In campanie, nu stiu daca ati remarcat, se imbraca la un moment dat precum ceausescu, aceleasi costume cu maneca scurta.. a speculat orice emotie, orice nostalgie, orice se putea specula, era in stare sa-i zideasca casa lu ala de l-a certat acum la inundatii, doar doar i-ar fi luat votul. cei din anturaj luau pozitia de drepti numai daca ridica o spranceana, le promisese ca imparte salamul cu ei daca merg mucles. imbecili nativi - cei din familia lui, EBa si Mirciulica i-au facut mai mult rau decat opozitia.

altcum, o secatura - asta e cuvantul potrivit. una unsa cu toate alifiile, una care stie sa fie zbir si sa nu-i sufle nimeni in ciorba. razbunator pana la cer si-napoi. pune-l pe base la masa cu mai marii europei si ori ii face la un pokeras ori isi baga picioarele si bea cu soferii dar n-o sa-l vezi niciodata povestind vreo carte citita de el (becali de ex citea coelho, era sa scriu cornholio). n-are clasa. si din pacate sunt multe gutui in romania care cred ca orice zboara se mananca. si astia stiu bine lectia: e mai usor sa inventezi scuze decat sa muncesti/faci ceva. e foarte usor apoi sa gasesti si un tap ispasitor si sa dai toata vina pe el. in felul asta tu ramai pur si neprihanit...
solmar
E un nene gabriel (la comentarii) la linkul de mai jos care seamana ca doua picaturi de (orice) cu GLC al nostru. Marea problema a lui gabriel este ca nu intelege din prima, are o idee preconceputa. Si lui i se explica cu binisoru desi el se asteapta la suturi in gura (stie el ce stie). Cine doreste sa vada cat de bun este forfetarul este invitatul meu sa-si faca o firma si sa afle pe pielea lui cu ce se mananca. Dupa ce te saturi bine de binefacerile forfetarului si a intregului sistem fiscal si administrativ din Romania esti liber sa faci si o religie forfetara si sa cauti prozeliti.


Click here!
klm
CITAT(solmar @ Jul 13 2010, 06:59 PM) *
Nu intamplator Basescu e presedinte. Daca ar fi previzibil atunci era demult halit

Cel mai redutabil adversal este unul imprevizibil pentru ca acesta poate fi batut doar cu o tona de noroc.
solmar
QUOTE (klm @ Jul 14 2010, 12:23 AM) *
QUOTE (solmar @ Jul 13 2010, 06:59 PM) *
Nu intamplator Basescu e presedinte. Daca ar fi previzibil atunci era demult halit

Cel mai redutabil adversal este unul imprevizibil pentru ca acesta poate fi batut doar cu o tona de noroc.


Acum sa nu-i facem o aura de invincibil. Basescu a inceput sa se bata singur. Are suficiente defecte care speculate pot sa-l traga in jos. Are si calitati - dar sunt calitati de animal politic, nu de om. Intr-o confruntare cu un tip sigur pe el si care nu-si pierde firul argumentelor Basescu e extrem de vulnerabil. Dar daca reuseste sa-l intepe pe oponent atunci Base castiga... Are cateva pietre mari de moara - Eba, Elena, Mircea, flota.... Cine e destept si dezgroapa dosarul pe cont propriu va avea surprize, e prost instrumentat (eu am citit vreo 50-60 de pagini si e pueril).
HalbaSus
L.E. = slang de net, e prescurtarea de la "latter edit", adica am dat post, apoi mi-am dat seama ca am uitat ceva si mai adaug... dar fac precizarea ca e editare ulterioara pentru ca in cazul in care cineva a apucat sa citeasca mesajul ne-editat sa stie ca l-am editat.

@solmar, tu pornesti de la premisa ca daca lumea ar sti ca basescu face nasoale atunci nu l-ar mai vota. Nimic mai gresit. Basescu si la alegerile din 2004 era asociat cu dosarul "flota" chiar daca oficial a fost disculpat chestia asta n-a disparut din constiinta publica. Pietre mari de moara EBa ? Pai nu crezi ca a fost suficient de mediatizata expresia "succesuri" ? Putea sa apara si in playboy ca nu ar fi fost nicio diferenta la vot. Fra'su face afaceri cu arme ? So what ? A lovit un copil ? O fi zis ceva, o fi meritat...

Romanii (mama ce urasc expresia ca se foloseste excesiv: "Romanii vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar") electoratul din Romania l-a votat cu toate aceste defecte. Acum intrebarea e de ce ?

In opinia mea macar 2 milioane de voturi au fost "fraudate"... am pus "fraudate" in ghilimele pentru ca nu ma refer la frauda in sensul de masluire a rezultatelor. Nu... Eu cred ca in Romania, fara "mijloace specifice" nu ar fi iesit la vot mai mult de 8 milioane. Insa atat PSD-ul cat si PDL-ul (si PNL-ul si UDMR-ul dar in masura mai mica) au facut absolut orice a fost necesar pentru a obtine mai multe voturi. Oameni dusi cu autobuzul, minoritati conlocuitoare cu o situatie materiala precara care pot fi mituite cu 10 lei si o sticla de tarie, angajati ai unor societati comerciale care sprijineau unul dintre partide, primari/preoti in comune rurale care spuneau "votam asa" iar datorita influentei pe care o au in comunitatea locala lumea ii asculta, etc.
E greu de spus daca rezultatul votului a fost influentat sau nu de aceste "mobilizari de trupe". Ca nu au fost facut exclusiv de catre PDL sau exclusiv de catre PSD, amandoi au "lucrat" cat au putut, acum daca intamplator PDL a "furat" cu 10% mai mult, si din cauza asta a iesit presedinte "asimetricul"... soarta... asta e... ce a fost a fost, nu stam sa dezgropam mortii si ranitii.

Oricum nu "fraudarea alegerilor" ma deranjeaza pe mine, asta se putea intampla oriunde. Pe mine ma intereseaza psihologia celor 4 milioane care au ramas. Adica oameni care de buna voie si nesiliti de nimeni s-au dus sa-l voteze pe basescu. Sa zicem ca ne raportam la primul tur, ca atunci ii putem exclude in mare parte pe cei care "l-au votat ca sa nu iasa comunistii". O cautare in google zice: 3.153.640 cetateni l-au votat pe asimetric in primul tur. Sa zicem ca 1 milion au fost "pe naspa"... raman vreo 2 milioane... hai sa zicem ca vreo 500.000 erau atat de terorizati de ideea ca o sa vina comunistii incat inca din primul tur s-au dus sa-l voteze. Ehhh... dar raman 1.5 milioane de oameni (adica o gramada) care stiau de scandalul flota, stiau de fra'su, stiau de fii'sa... stiau ca a pleznit un copil, stiau ce a facut in functia de presedinte timp de 5 ani. Ei sunt oameni care nu l-au votat pe Basescu pentru ca il considera "raul mai mic", ci il considera "salvatorul romaniei". Ehh... datorita acestor oameni consider ca ne meritam soarta. Ca tipologie sunt foarte asemanatori cu fanii inraiti ai unei marci auto (fie ea germana sau japoneza) care oricate probleme ar avea, si oricate dovezi li s-ar aduce ca marca preaslavita face masini in cel mai bun caz mediocre, ei nu si nu, o tin pe a lor, si fac plecaciuni in fata semnului marcii. Probabil ca daca ar veni basescu la ei acasa, le-ar bate copilul si le-ar regula nevasta, tot s-ar duce sa-l voteze.
solmar
Halba
Si eu sustin ca alegerile au fost fraudate, cand ne-om vedea la o bere pot povesti mai multe. Cand am fost student (se intampla pe la inceputul anilor '90) am participat intr-o comisie de votare si pot sa va spun impresii la cald.

Acum nu mai plec de la nici o premiza in ce-l priveste be Pasescu, sper din suflet sa nu mai poata candida (orice e posibil) si sa iasa din spectrul politic activ sau de influenta. Inca un mandat PDL ne-ar fi fatal pe termen lung. Si cred ca pentru mine ar insemna plecarea din tara.

Vorbeam cu cineva despre metode/tehnici de votare si avea proaspat in amintire o chestie pragmatica spusa de un consilier strain. Si ce daca sunt x potentiali votanti care pot fi atrasi. Nu se cheltuie un leu pentru ei. Toti banii se vor investi in campanie pentru cei care voteaza (recte pensionari) - daca le iei mintile lor nu conteaza ce fac ceilalti.
HalbaSus
Stii cum e cu fraudarea alegerilor ? Pe vremea cand citeam carti citisem un roman in care la un moment dat protagonistii jucau poker dar cartile erau marcate pe spate. Dar intrucat fiecare jucator cunostea semnele de pe spate, jocul era perfect corect. Cam asa sunt si alegerile la noi, fiecare fura, astfel rezultatul alegerilor este corect. Impresia mea este ca "PDL-ul si-a dorit mai mult victoria", dar poate ca aceasta impresie este subiectiva, si se datoreaza faptului ca stau intr-o zona in care PDL-ul are o influenta foarte puternica. Probabil ca in judetele din sud unde a castigat PSD-ul e invers...

Iar in privinta berii... Ce zici de 10-12 septembrie ? thumbsup.gif
solmar
QUOTE (HalbaSus @ Jul 14 2010, 11:18 AM) *
Stii cum e cu fraudarea alegerilor ? Pe vremea cand citeam carti citisem un roman in
Iar in privinta berii... Ce zici de 10-12 septembrie ? thumbsup.gif


10-12.09 am luat in calcul. exista bere in ungaria? sau aducem de acasa 36182451.gif
cat despre LE, thanks. numai la asta nu m-am gandit. acum am creierii mai linistiti.
James Kilowatt
Bai deci ma enervati biggrin.gif

Nu cu asimetricul.... ci cu masinile biggrin.gif

Voi ati auzit de "cycle beating"? Da' de studiile unora care au demonstrat ca in 15 ani emisiile reale ale masinilor au ramas aceleasi?
Asta ca Euro5 polueaza mai putin decat euro 2 e in laborator. In realitate, e nitel diferit, poate polueaza UN PIC mai putin cu soferi identici, insa ECU-ul si catalizatorul nu compenseaza un sofer innecat.
Evident, ma refer la masini corecte tehnic. Un cazan prabusit Euro5 polueaza mai mult decat una perfecta Euro2.
Lucian107416
Probabil emisiile sunt ca si consumul... orientative biggrin.gif. Dar chiar daca sunt mai mari, nu stiu cat s-ar rasturna ierarhiile in modul real
Lucian107416
eu ma mir ca nu v-a consternat legea engleza din articolul despre Usain Bolt. Adica daca el castiga 100 milioane in SUA si 2000 in Anglia, Anglia vrea cam 1000 pentru ce a castigat in Anglia si nu stiu ce procent din cei 100 milioane castigati in SUA. Iar ca sa poata organiza evenimente mari si importante trebuie sa suspende legea
solmar
QUOTE (Lucian107416 @ Jul 14 2010, 10:34 PM) *
eu ma mir ca nu v-a consternat legea engleza din articolul despre Usain Bolt. Adica daca el castiga 100 milioane in SUA si 2000 in Anglia, Anglia vrea cam 1000 pentru ce a castigat in Anglia si nu stiu ce procent din cei 100 milioane castigati in SUA. Iar ca sa poata organiza evenimente mari si importante trebuie sa suspende legea


Nu stiu cum e legea engleza dar daca e la fel ca in dreptul maritim, e o lege perfectibila, in care precedentul devine litera de lege.
La Bolt vorbim de regimul de taxare. Prefera sa nu alerge in GB, mi se pare corect. "The legislation states that the Inland Revenue can take a proportion of an athlete's global sponsorship income and prize money earned while on UK soil". Nu e nici primul nici singurul sportiv care face lucrul asta.
Lucian107416
Dar faptul ca trebuie sa suspende legea/regula pentru a putea organiza competitii majore nu ti se pare suspect ?
PS. Habar n-am cum e dreptul maritim. M-am nascut intre munti biggrin.gif
solmar
QUOTE (Lucian107416 @ Jul 15 2010, 09:54 AM) *
Dar faptul ca trebuie sa suspende legea/regula pentru a putea organiza competitii majore nu ti se pare suspect ?
PS. Habar n-am cum e dreptul maritim. M-am nascut intre munti biggrin.gif

FYG premiile de la Wimbledon sunt taxate cu 50%. Legea spune de toate veniturile adiacente/provenite din prestatia din UK - publicitate, sponsorizari... Au de ales! Vor Usain Bolt schimba legea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.