Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Concurs: Luna Soferitelor
Masini.ro Forum > Masini.ro > Concursuri
admin
Cum luna martie a fost Luna Femeii, Masini.ro s-a gandit sa dedice aceasta luna de concurs tot femeilor. Asta deoarece suntem convinsi ca din cauza climatului socio-politico-economic, (ca sa va gasim o scuza), multi dintre voi ati uitat de semnificatia lunii martie. Asadar, in luna aprilie va puteti revansa.

Asadar, faceti un cadou-surpriza femeii de langa voi. Sotia, iubita, amanta, sora, mama, sau de ce nu, soacra, pot primi din partea voastra in primul rand, si mai apoi din partea Masini.ro un cadou pe care sa-l tina minte si peste ani.

Cum? E simplu: postati o fotografie a ei la volan, alaturi de masina pe care o conduce, sau de ce nu, alaturi de masina pe care si-ar dori sa o aiba. In fotografie trebuie sa apara NEAPARAT atat persoana (de sex feminin), cat si masina cu pricina. Poti sa-i faci o surpriza si mai mare, daca nu ii spui ce ai de gand sa faci cu fotografia si ii arati doar dupa ce ai postat-o.

Uploadeaza fotografia pe pagina concursului foto si roaga-ti prietenii sa o voteze.

Detalii aici!
laurentiu
Intrebare:pot deschide un topic nou aici, pe forum, in care sa rog userii sa voteze poza cu care particip la concurs? Bineinteles topicul se va inchide la incheirea concursului. Multumesc:)
rares27

De ce nu se afiseaza numarul voturilor tuturor concurentelor? Am vazut ca este un clasament al primelor 10 dar sa vedem si cate voturi au fiecare. Multumesc anticipat pentru raspuns
RUE
am pus si eu o poza si nu e validata in 24 de ore.... de ce?
am pus poza fara rost?
rares27

Nu ne raspunde nimeni? blink.gif
laurentiu
1.Faza tare: poza care e pe primul loc la Top fotografii nu mai apare in lista fotografiilor participante. Dar este no.1 laugh.gif
2.Poze intrate de cateva zile sunt deja in Top 10. biggrin.gif
3.Poze cat se poate de "reusite" sunt pe locurile 1 si 2. rolleyes.gif
Interesant.
4. Ne aude si pe noi cineva? huh.gif
devnull
@laurentiu:
  1. Poza care este primul loc apare si la sectiunea Lista fotografiilor participante randul 5 poza 1
  2. Pozele pot intra relativ repede in TOP 10 in functie de cum isi promoveaza fiecare poza, Twitter, Facebook, mass pe YMessenger rolleyes.gif
  3. Acelasi raspuns ca si la pct. 2
  4. Da ... se pare ca v-a trebui sa fiu mai atent si la forum. Daca aveti ceva probleme sau nelamuriri cu care Moderatorii sau Adminii nu vor nu pot sa va ajute va rog sa imi scirieti un email la adresa Liviu.Pantea@informmedia.ro. Va rog totusi sa nu faceti abuz de aceasta posibilitate si o sa o folositi doar in situatii care nu pot fii altfel solutionate.


Da poti sa iti deschizi un topic in care sa poti chiar sa repostezi poza ta cu care participi la concurs, si inclusiv link spre poza. Aceasta este valabil pentru toata lumea nu doar pentru laurentiu!

@RUE:

ciudat pentru ca eu verific aprob toate pozele in fiecare zii de luni pana vineri ... si foarte rar in week-end

@rares27:

Aceasta deciziie a fost luata la nivelul conducerii, nu stiu exact motivul.
laurentiu
Eu sunt tare curios cum o fi ajuns o poza in doar cateva zile direct pe primul loc. Sunt curios ce lista de mess are cel/cea cu poza, pe unde o avea conturi... Dar nu ma luati in seama, e doar o curiozitate.
laurentiu
"Castigatorii alesi vor fi anuntati pe site-ul masini.ro cat si pe e-mail in termen de 24 de ore de la terminarea concursului si vor avea obligatia de a trimite un e-mail de confirmare"
Concursul s-a terminat de mai bine de 24 de ore. Cand se afla castigatorii? rolleyes.gif
devnull

Castigatori - Concurs: Luna Soferitelor


Premiul 1 - Ford MondeoPremiul 2 - "IUBITA MEA"Premiul 3 - My sister and New BeetlePremiul de consolare - ysa
Castigatorii vor fi anuntati prin email in urmatoarele 24 ore. Felicitari castigatorilor precum si tuturor participantilor si va asteptam sa participati la urmatoarele concursuri.

Cel mai probabil saptamana viitoare vom lansa un concurs dedicat utilizatorilor de pe forum. Mai multe detalii cand se lanseaza concursul. Iar concursul foto continua tot de saptamana viitoare.


G e o r g e
vrem si noi sa votam data viitoare biggrin.gif:
laurentiu
Pai ai putut sa votezi. Nu ai vazut semnatura mea de pana acum o saptamana? biggrin.gif
laurentiu
Azi mi-am primit premiul banana.gif . Multumesc mult masini.ro si tututror celor care au votat poza mea. arigato.gif
In curand Beetle-ul cred ca va avea senzori de parcare. smile.gif
X-PAK
si eu am primit playerul. Alpine smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.