Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sa vezi si sa nu crezi ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Mazda
tm2305
salutare ! am o mazda 6 din 2004 merge brici,dar de anul trecut nu am mai pornit-o din cauza ca a cazut bateria si nu am mai pornit-o de atunci. acum cand sa o pornesc na........de loc nu mai merge.se aprinde becul din bord de la cheie si clipeste intermitent si nu vrea sa porneasca. ce ziceti stie cineva cum se reseteaza calculatorul de bord (ca asta tre sa fie nu?) sau ce sa-i fac?m-ati ajuta foarte mult.multumesc.
T u d o r
Bateria ai schimbat-o sau e aceeasi?
G e o r g e
in primul rand bateria de la masina .
in al doilea rand bateria de la telecomanda . (poate nu recunoaste cheia ?!?! )
tm2305
am schimbat si bateria de la telecomanda .totul se incuie si se descuie .adica merge telecomanda dar nu porneste .am veri\ficat sigurantele totul ok. dar ledul din bord unde arata cheia clipeste intermitent.ca si cum ai vrea sa o pornesti cu o cheie fara cip(cod) sau straina.nu merge si nu stiu ce sa-i fac .restat calculatorul dar cum?

am uitat. am schimbat si bateria masinii si e ok. merg toate.dar nu porneste .cum ar trebui resetat calculatorul .stie cineva?
T u d o r
Cred ca resetarea calculatorului nu-ti va rezolva problema. Dupa ce zici tu se pare ca chip-ul cheii nu mai e recunoscut de catre masina. Parerea mea e sa te duci la service sa vada aia ce are. Bafta.
tm2305
exact chip-ul cheii nu mai e recunoscut de catre masina darrr de ce nu merge nici cu dublura ca e noua si nefolosita.probabil ca din cauza ca a stat nepornita [[fara curent]] sa blocat computerul de bord. cred totusi ca trebuie resetat
G e o r g e
in masina sunt "computere" si "computere" un reset de ECU (pentru parametrii motorului) se da cu scos borna de la baterie. iar daca tu vrei sa afli cum sa treci de protectia masinii la pornire trebuie sa intrebi in service nu la noi .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.