Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Accident usor pe autostrada
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
tomacristian
Salut!
Azi am avut de facut un drum la Bucuresti. Datorita vremii mizerabile + mazga de pe jos, am derapat si lovit parapetul. Aveam 80 km/h. Accidentul a fost usor. Mi-am spart doar bara frontala pe coltul din partea stanga, si tabla de pe aripa din spate e putin infundata (cam cat un ou). Nu a fost nici un alt autoturism implicat in incident. Acum intrebarea mea este: trebuie sa declar accidentul la politia zonala sau nu (pentru a-mi face reparatiile in tihna)? Stiu ca in cazurile accidentelor usoare nu se mai dau declaratii...dar nu cunosc exact conditiile.

PS Imi cer scuze anticipat daca mai exista un topic similar cu al meu...
solmar
De pe internet:
Șoferii care au CASCO și care sunt implicați în accidente fără victime nu mai trebuie să meargă la Poliție pentru constatare. De la 1 ianuarie 2009, asiguratorul a luat locul poliției. În cazul unui accident ușor, șoferul completează un document de introducere în reparație. Aceasta ține locul autorizației de reparație și trebuie completată de șofer cam cu aceleași date care se cereau în mod normal la poliție.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.