Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Porsche 911 GT3 R hybrid
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini Hibride
f1anatic
http://www.evo.co.uk/news/evonews/248170/p...3_r_hybrid.html

Am deja una comandata...cu banii de la poker de aseara. Tocmai am venit de la dealership !
Doua probleme insa: nu o po obtine decit cu dunga - si eu vroiam negru complet. Imi trag o dunga argintie...dar nu o pot livra fara. Si apoi...are 630 cp doar temporar...noroc ca pot tuna motorul pe benzina; din 473 sa il fac mai uman vreo 600 pe benzina...plus aia 180 electrici...deja va fi mai decent.

QUOTE
Not that this one’s particularly green, of course. A 473bhp 4-litre flat-six engine powers the rear wheels, while two electric motors (each developing around 80bhp) power the front axle, effectively making this a four-wheel-drive GT3
G e o r g e
eu vreau un porsche diesel.. aoleu exista ... asta subaru diesel ... la dracu si asta exista . nu mai vreau nimic !
FAR EASTERN
Bull shift!
T u d o r
Iata ca poti fi tree hugger si intr-un porsche. Cred ca asta a fost ideea de baza, atragerea celor care vor cu tot dinadinsul sa salveze planeta si totusi au in sange si placerea de a alerga cu masina. Sa vedeti ce de vedete or sa-si vanda Priusurile cu pedalele blocate si-si vor lua 911 sa salveze planeta. teehee.gif
ozz86651
Ba, voi n-ati citit articolul. Hibrdiul la masina asta n-are nici o treaba cu ecologia. E masina de track si curse, nu de stat la semafoare.
T u d o r
S-o crezi tu. De n-oi vedea plin Hollywoodul de de-astea si de n-oi auzi numai cum numai gandul la ecologie si la salvarea balenelor cu o inotatoare alba si una verde i-a facut s-o aleaga in locul unui Lamborghini sau Ferrari atat de insensibili cu natura... laugh.gif
HalbaSus
Asa e, cum e si cealalta masina super-ecologica RX430h sau S-ul hybrid, care chiar daca au un consum cat 2 diezelare de clasa medie... nu conteaza... sunt verzi frate, scrie hybrid pe spate deci n-are cum sa nu fie verde.
drabisan
Halba, hai ca s-ar merita un Porche hibrid verde brotac! Sa moara ecologistii de placere.
Singura parte buna la masinile H e ca ii faci pe fata pe baietii care alearga dupa taxe!

Si un pic off-topic. Daca atunci cind e frig grav, cu a fost saptaminile astea, sufera acumulatorul telefonul, cum ar suferi o masina hibrida? Ar mai fi hibrida?
FAR EASTERN
Am testat eu frigul. Nu sufera.
HalbaSus
QUOTE (drabisan @ Feb 14 2010, 11:17 AM) *
Singura parte buna la masinile H e ca ii faci pe fata pe baietii care alearga dupa taxe!

Nu stiu preturile la lexus si porsche, dar la mercedes nu merita varianta hibrida... e cu 10.000 euro mai scumpa decat varianta simpla pe benzina, si e doar cu 20 Kw mai puternica. Taxa de prima poluare e sub jumatatate din aceasta suma.
vio
cine stie de unde are Porsh sistemul hybrid ?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.