Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme cu bateria!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
jucaush
Buna oameni buni.Masina e un Ford fiesta din 1994,1400 cmc.Am si eu o problema.Am cumparat o baterie noua de vreo 2 luni dupa ce mi s-a descarcat cea veche.Mentionez ca masina e cumparata tot de aprox. 2 luni.Am pus-o pe masina, i-am dat bice linistit vreo 300 km dupa care m-am trezit cu aceeasi problema: baterie descarcata.Am verificat daca incarca dar e ok la multimetru: 13,8 V.Am incarcat-o la redresor si nu am mai avut probleme aprox 1 luna.Mai mult decat atat bulinuta mai era si verde tot timpul.Dintr-o data am patit-o din nou.Stie careva,sau a mai patit-o cineva in genul asta?La ce sa fiu atent?Unde ar putea sa fie scurtul?Stau prost Fordurile Fiesta la capitolul relee de incarcare sau alternatoare?Daca cumva ati mai patit-o careva va rog mult sa ma ajutati cu un sfat sau ceva.Poate o rezolv mai ieftin.Astept.Multumesc.
Mariustom
CITAT(jucaush @ Jan 18 2010, 09:16 PM) *
...Am verificat daca incarca dar e ok la multimetru: 13,8 V...

Salut și bine ai venit pe forum smile.gif

Ești convins că ceea ce am citat e ... OK ???
Orice cunoscător îți va spune că nu e OK wink.gif Normal ar trebui să ai cam un Volt în plus. Cred că ai ceva probleme ori cu releul de încărcare, ori cu diodele ori cu periile de la alternator.
Dar, nu-i OK !

Găsește un electrician bun și mergi la el.

Baftă smile.gif Și să ne zici și nouă ... rezultatul, bine ? smile.gif
ninja.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.