Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Concurs: Vacanta cu masina - editia de iarna
Masini.ro Forum > Masini.ro > Concursuri
admin
Ati fost in vacanta cu masina? Ati intampinat dificultati de trafic? Zapada, noroi, conditii grele? Masini.ro va propune sa scoateti in evidenta acest aspect printr-un nou concurs pe site-ul masini.ro: "Vacanta cu masina - editia de iarna".

Aratati-ne cat de grea a fost vacanta pentru masina voastra. Ce, cum si pe unde a mers sau a stat masina pe care o detineti.

Masini razbind prin zapada, gheata peste tot, ninsori abundente si trafic pe masura, ambuteiaje in orasele unde locuiti, masini inzapezite de firmele care ar trebui sa curete zapada, imaginatia voastra cu siguranta va gasi suficiente idei pentru fotografii.

Restul il stiti: fara fotografii cu brand aplicat, se permite folosirea fotografiilor postate deja pe Internet, incalcarea legilor copy-right-ului va priveste, Masini.ro nefiind raspunzator pentru fotografiile postate de voi. Si nu uitati: fotografiile originale raman cele mai apreciate. Iar prietenii vostri, ei bine, ei trebuie sa va voteze. Iata cele doua coordonate care va pot ajuta sa ajungeti printre fruntasi si sa castigati premiile puse in joc.


Mai multe detalii Aici!
G e o r g e
16-17.12.2009
traseu : bucuresti - ploiesti - buzau - langa buzau la 30 km.

foresterul a ramas acolo peste noapte , a doua zi am mers si l-am recuperat. pagube : un diferential spate prajit + 2 planetare spate cu capete pilite .

poze mai jos.
DORU
Perioada: 29-30 noiembrie 2009
Traseu: drumul forestier de 11km ce leaga DN spre Baia Mare de lacul Firiza.
Participanti: Suzuki Vitara JLX & Skoda Octavia 1.8T 4x4 (masina subsemnatului)
Conditii de drum: dupa 2 zile de ploaie, drumul forestier si asa degradat de aluviuni, creste ascutite de roca si bolovani avea portiuni cu noroi foarte mare si cleios...prin care m-am incumetat sa trec desi nu pot spune ca Skoda este gandita pt asa ceva...un camion forestier ne-a depasit pe traseu insa l-am prins din urma si era impotmolit de-a binelea...am asteptat 45 min sa vin2 2 TAF-uri sa-l traga afara din noroi...nu voi uita fata celui care era in unul din TAF-uri cand a vazut masina mea innotand prin noroiul adanc...din care am iesit invingator, nu fara emotii si fiori reci pe sira spinarii !
Cred ca pozele vorbesc de la sine...iar ce nu se vede...credeti-ma pe cuvant...in teren a fost "quite an adventure" !


Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment


Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment


Click to view attachment Click to view attachment
admin
Foarte frumoase pozele doar ca acest concurs se desfasoara pe site:) Va rog sa puneti pozele acolo.

Click aici, apoi click pe adauga fotografie.
DORU
iarna a trecut, a venit primavara... ce se aude cu acest concurs ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.