Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Computer de bord - Focus
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
blanco
Salut. Imi ramane aprinsa mereu (chiar si cand opresc motorul, farurile etc.) , lumina de la computerul de bord. Imi poate spune cineva de ce? Va multumesc anticipat.
Cornel001
ar trebui sa ramana aprins 10 minute, dupa alte 20 minute se aprinde inca 10 minute si gata, pana la urmatoarea descuiere. nu stiu exact de ce face asa, dar "asa face toate".
blanco
Mc mult. Trebuie oricum sa merg pana la reprezentanta Ford sa imi schimb afisajul din germana in engleza si voi vedea ce zic si incompetentii aia. Ciao
catalyn
sal! nu stiu daca te ajuta cu ceva...dar cam asa e si la mine...dupa ce incui masina mai ramane aprins inca vreo 15 min. dupa care se stinge..
ionut valentin
salu.am si eu o problema la un ford focus 16 tdci model 2005, mi se aprinde in bord beculetul care arata ca o baterie,faza e ca am bateria noua si uneori in mers imi aprinde toate beculetele si se sting.ast un rasp
Mariustom
Salut smile.gif
Aprinderea martorului "Baterie" indică o posibilă problemă de încărcare. Ai putea face un mic test cu un voltmetru pe baterie, să vezi cu cât îți încarcă.

După ce măsori, postează rezultatele, te rog.
ninja.gif
focus1007
QUOTE (blanco @ Jan 11 2010, 03:41 PM) *
Salut. Imi ramane aprinsa mereu (chiar si cand opresc motorul, farurile etc.) , lumina de la computerul de bord. Imi poate spune cineva de ce? Va multumesc anticipat.



asa ramane si la mine la focus ( nu stiu exact cat timp ramane aprins dar ramane )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.