Help - Search - Members - Calendar
Full Version: salut
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
body24
salut ! am si eu un opel vectra b 1.7 TD berlina 1996 euro 2 si am cv probleme cu ea. CATEODATA nu imi porneste.Am fost la electrician cu ea si am schimbat periile,rotorul,am cumparat baterie noua si mi-o tot descarca.electricianul mia tras si cv fire de la bornele de la baterie la electromotor.
VA ROG AJUTATI-MA SI PE MINE!!!
Mariustom
Salut și bine ai venit pe forum thumbsup.gif
Ai verificat încărcarea bateriei ?
Ar trebui să măsori și consumul consumatorilor "la rece". Să nu ai vreun scurt pe undeva.

Baftă thumbsup.gif
ninja.gif ninja.gif
body24
imi explici te rog cum sa masor consumul consumatorilor "la rece'' k sunt incepator si nu prea stiu :|
mersi mult de informatie
body24
sall rolleyes.gif
am un opel vectra b 1996 si am o neclaritate la masina.nu mi se vede aproape delok becul de la turometru adik,nu am lumina pe el .la kilometraj am lumina numai k in partea stanga nu se vede mai delok.
de la ce ar putea sa fie sad.gif .nu stiu ce sa fac.trebuie luat bordul jos sau s-ar putea sa fie arsa cv siguranta ????
VA MULTUMESC !!!
Rebel
Cred ca este becul din spatele ceasului respectiv. Dupa cum explici, cred ca acelasi bec din spatele turometrului este cel care iti acopera si cealalta jumatate a kilometrajului, sau, ai mai multe arse.
Trebuie dat bordul jos dar nu e cine stie ce filosofie.
body24
ok mersi mult thumbsup.gif o sa dau bordul jos sa vad ce e smile.gif
mersi ink o data de informatie yes.gif
body24
salut thumbsup.gif am revenit cu probleme cu pornirea smile.gif am gasit care era problema rolleyes.gif mi'a fost strikat din nou tot rotorul verymad.gif
dar akm am dat de alta problema down.gif akm mi-a descarcat bateria complet sad.gif (nici becurile in bord nu mi s-au aprins) ermm.gif dupa ce am schimbat bateria cu una buna a pornit la sfert de cheie 39110506.gif nu stiu ce sa fie :-?? se poate sa fie strikat alternatorul ???
va rog sa ma ajuntati !! sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.