Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme soc automat Renault Clio 1 (B/C57)
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
vasidank
Am un Renault Clio 1 (model B/C57 de 1.4l bezina) din 1991. La pornirea la rece (mai ales pe frig) trebuie sa tin motorul turat vreo 5 minute pana se incalzeste, altfel moare. Devreme ce are soc automat nu stiu ce as putea sa ii fac sau care e problema. Relantiul e cam la 500rpm si cum las piciorul de pe acceleratie moare iar dupa ce se incalzeste urca pe la 800 ceea ce mi se pare ok. Pe instrumentele de bord nu imi arata nimic (nici nu stiu daca ar trebui sa indice ceva cand socul e activ). Masina am cumparat-o in august anul asta asa ca e prima iarna prin care trec cu ea. Ma poate ajuta cineva?
Luka
Macar partial iti raspund: nu indica nimic atunci cand functioneaza socul automat. Doar turatia ridicata este un indicator al acestui lucru.
sEmIe
laguna 1 nu porneste la ger de la -5 grade in sus din cauza carbunilor uzati, mizerie pe colector,bornele de la baterie. probleme cu electromotorul
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.