Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND Renault Laguna 2 Ph 2 2.0T Lux Dynamique
Masini.ro Forum > Bazar > Vanzari masini
Frank SF
VAND Renault Laguna II 2.0T Lux Dynamique, benzina, L4, 1.998 cmc, 170 CP, 2006, bleu orage, cutie manuala 6 trepte, ABS+ESP+EBV+AFU, aer conditionat automat, 8 airbag-uri, jante aliaj usor (plus set suplimentar jante aliaj si anvelope iarna), Card deschidere/inchidere si demaraj " Maini libere", Computer de bord, Tempomat, Eleron, Xenon, frina de parcare automata, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare electrice, degivrante, rabatabile electric, faruri ceata, Radio cu mono CD Cabasse si satelit de comanda pe volan, senzori spate, Tapiterie piele cu Alcantara, Volan si schimbator de viteze din piele, vopsea metalizata. 30.000 km,

Pret 9.900 EUR disc

Contact 0723 287 690.

Masina e impecabila, si a fost masina mea, singur utilizator, nu masina hingherita de flota corporate Orange. Motivul pentru care se vinde masina este acela ca sotia mea, care o foloseste acum, isi doreste mai degraba un SUV (pozitie mai inalta la volan, sugestie mai mare de siguranta etc), si cum Koleos nu ne place, ca sa facem buyback la Renault, oferim masina spre vinzare.

pentru cine nu stie, masina asta (Laguna 2.0T) este un perfect sleeper, este un lup in blana de oaie, adica ai o masina de familie, spatioasa, care nu atrage prea mult atentia, dar care a uimit multi alti soferi prin performantele in trafic, detalii aici:

http://www.km77.com/marcas/renault/2005/laguna/20t-p/t03.asp

vedeti tabelele de acceleratii si reprize. Consumul in Bucuresti-ul cel aglomerat e maximum 13 litri/100 km.
Frank SF
up, pret nou 8,500 EUR.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.