Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania, dupa 6 decembrie 2009
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Politica
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
FAR EASTERN
Incep cu un pamflet:

"Deci subsemnatul Dan Mircea cel Mare Giuana contest rezultatul campionatului judetean de fotbal alegerilor prezidentiale in care nu am iesit eu castigator decat intre orele 21,00-03,00 din motive pe care o sa le adaug ca sa le anexez in continuarea acestei contestatii pe care acum o cititi.

Asa dupa cum tovarasul Lenin a spus ca "Contestati,contestati, contestati!" eu contest pentru caci din englezescul <<contest>>, care inseamna concurs, mie imi plac concursurile desi nu prea am castigat multe in afara de concursul pe care l-a castigat cumnatul meu la Eximbank unde a castigat un concurs de 20.000 de euro pe luna.

Draga bec, stimata comisie or something motive intemeiate ma face sa contest (ah, ce-mi place cum suna acest cuvant !) aceste alegeri, astfel doua puncte:..." continuarea aici .
GLC120
QUOTE (Mircea104901 @ Dec 7 2009, 04:36 PM) *
QUOTE (Hoinar @ Dec 7 2009, 10:20 AM) *
Completare: Hitler e suparat!!!
36182451.gif


Nu pot sa cred smile.gif rad incontinuu de 10 min. Merita 36182451.gif




Deocamdata e deranj mare si o multime de liberali declara ca ei merg cu PSD pana la moarte, in nici un caz cu tiranul marinar. Tariceanu (re)devine un tip simpatic si rezonabil prin contrast.

Daca va continua criza guvernamentala, responsabil va fi Base pentru ca a fraudat alegerile. Nu-i asa ?

Filmul cu Hitler e inspirat de fapte reale. Tripleta baletului de stat islandez Norica-Crin-Ludovic mi se pare din ce in ce mai jenanta.
Tiberiu61940
Vantu ne explica de ce a dat el teapa de la FNI:
Interviu
Deci, ca sa ne fie clar: el uraste prostii, asa incit s-a gindit sa ii pedepseasca pe prostii care au depus banii la FNI luindu-le banii.
Si tot el ne explica ce sanse avem:
QUOTE
SOV: Absolut niciuna.
GLC120
Mi se pare lipsa de bun simt sa te legi de dezacorduri, dar acum e mai mult si mai hazliu.

dl. Laszlo Borbely live in urma cu 5 minute: " Astazi a fost depusa o cerere de fraudare a alegerilor".... vedem ce se intampla.....noi cu PNL, PSD, PCR, NBA... discutam si stabilim... pentru popor tot inainte la guvernare.
adrian_flavius
Citez din alt topic, prefer sa raspund aici:

QUOTE (GLC120 @ Dec 8 2009, 12:40 PM) *
E vorba de aceleasi generalizari peiorative cu care NU sunt de acord. Care e obiectivul? Sa fim convinsi ca e o tara de cacao, unde nu vei avea nicio sansa la o viata civilizata si prospera, pentru ca securistii si comunistii fura mai mult decat produci tu?

Sper ca la un moment dat To<2020 justitia sa ii pedepseasca inclusiv pe cei din gasca lui Basescu. Problema e ca acum metodele de "furat" prin achizitii publice sunt atat de legale si bine puse la punct ....... Si nu le-a perfectionat vecinul meu Fane Cioaca, ci guvernul Nastase. Din pacate astazi trebuie mai mult o decizie politica decat o buna functionare a justitiei pentru a opri scurgerea bugetului prin 87000 de gauri. Baietii destepti care aranjeaza smecheriile sunt cei cu functii mai mici care sunt in acelasi post de 15 ani, banul nu are culoare politica. Vezi in orice minister, primarie mai mare, agentii guvernamentale... daca vezi ce cas(tel)e si masini isi fac din 2000 RON/luna, te doare capul.


GLC, departe de mine orice generalizare...numai ca faptele vorbesc de la sine: orice guvern din Romania post-decembrista nu a facut nimic altceva decat sa organizeze si sa legifereze metode de "tzepuit"...de la primul guvern Roman si pana la Guvernul Boc (ultimul fiind cel mai prost, parerea mea proprie si personala, si n-o sa mi-o schimbe nimeni...si pesedeii, si pedeleii din el...)

Citez acum din memorie, dintr-un fost coleg de liceu, care avea mai multe surse de informatii prin capitala: ministerele sunt conduse de directorii de personal, ei fac, dreg si invart ministerul ala pe degete...ministrii vin, pleaca, revin, iarasi pleaca, astia, birocratii mamii lor, raman acolo, ancorati bine in scaun, plini de lovele, si sug, si sug, si trag cat pot, pentru 10 generatii, sa se umple cat mai mult, sa se imbuibe din plin, sa le ajunga...sta-le-ar in gat sa le stea, ca pe noi ne sug, nu pe altii...
Tiberiu61940
QUOTE (adrian_flavius @ Dec 8 2009, 03:29 PM) *
sta-le-ar in gat sa le stea, ca pe noi ne sug, nu pe altii...

Sigur nu e invers?
Tiberiu61940
Am mai spus acum citeva zile, nu stiu daca aici, ca miza e muult mai mare decit ce vedem noi la tembelizor.
Analiza Stratfor
Mai vedeti si aici:
Scutul antiracheta la Constanta
Credeti ca rusii vad cu ochi buni asta? Asa ca au incercat sa puna mina pe cel care face politica externa in Romania: presedintele.
N-au reusit. Inca.
QUOTE
Conflictul dintre Traian Basescu si Mircea Geoana, plasat in contextul viitoarei aniversari a revolutiei anticomuniste, ar putea genera o luna decembrie foarte incendiara in Romania, conchide Stratfor.

Daca apar miscari de strada, sa beliti bine ochii sa vedeti cine e in spate si adevarata motivatie.
Rebel
QUOTE (Tiberiu61940 @ Dec 8 2009, 07:24 PM) *
...
Daca apar miscari de strada, sa beliti bine ochii sa vedeti cine e in spate si adevarata motivatie.


Adanca rau asta... bine spus... thumbsup.gif
DORU
Observ ca in runda 3, inca aveti munitie...desi au disparut oarecum tintele, inca se trage...insa gloantele sunt oarbe inca 5 ani. Mai bine raciti-va gura cu ceva mai util...ca oricum restul e istorie. Din pacate. wink.gif
GLC120
Doru, asta era valabil la "ce votati in turul 2 ?"

Aici e vorba despre ce urmeza ? Nu e deloc clar, dar daca tu stii precis, nu ezita sa ne luminezi!

Am impresia ca pesedeii au tocat prea mult cascaval aiurea ca sa piarda fara ceva gloante.... sa speram ca numai oarbe.

In cazul optimist, numai vor trage.... de timp 2-3-4 saptamani, pentru ca ulterior sa spuna ca Basescu a divizat poporul si a tinut tara fara guvern 3 luni. Sa vedem cine-i mai crede. Excludem abonatii care receptioneaza exclusiv Antenele, din cauza reliefului.

HalbaSus
ca tot era acum reclama aia de la vodafone, sa-i suni pe cei fata de care ai gresit... cred ca DORU are dreptate, alegerile s-au terminat, rezultatul conteaza la fel de mult ca rezultatul meciului steaua-dinamo, dar la fel ca un astfel de meci a reusit sa mobilizeze resurse incredibile... poate prea multe (din partea cu siguranta mult prea multe).

@rebel, ma bucur ca si tu vrei sa lasam balta discutia referitoare la voturile diasporei...

Sper sa putem reveni la discutiile despre masini.
T u d o r
Oare este posibil ca (,) Curtea Constitutionala sa hotarasca reluarea alegerilor? Ar fi un precedent grav si la ce decizii au luat pensionarii aia acolo de-a lungul timpului nu m-ar mai mira nimic.

In fine, sa presupunem ca alegerile raman ca acum si sa incercam sa privim niste variante de viitor. Basescu are cateva variante in mana.

1. PNL a coborat vizibil tonul (mai ales Antonescu cel "consecvent" biggrin.gif), nuantand declaratiile politice. Adica de la "nu facem, nu dregem, nu ne sucim, etc" au ajuns la solicitari. Mi se pare exagerat si penibil sa ceri premier, mai ales ca ai fost unul dintre cei care au pus umarul din plin la campania lui Geoana. Chestia e ca in partid vocile au inceput sa se ridice impotriva lui si nu mai poate sa se tina batzos pentru ca il dau aia jos. Asa ca e buna si consecventa asta pana la un punct dar deja intervine simtul conservarii (extrem de "politic" simtul asta) si Antonescu stie prea bine ca daca nu duce PNL la guvernare prin orice mijloace va fi devorat politic de proprii lui colegi. Asa ca face si el pe fata mare si pune conditii dar va sfarsi prin a cersi 2-3 ministere si ceva sustinere financiara a primarilor PNL. Ceea ce mi se pare rezonabil si de acceptat.
2. PNL ar putea merge in conditiile date pe o sustinere parlamentara a guvernului PDL, in schimb primind ceva functii mai mici, ceva vicepresedinti de consilii judetene, ceva directori si sustinere pentru primarii lor. Asta din punctul lor de vedere ar putea fi avantajos, tinandu-se mai departe de guvernarea care va fi foarte grea in criza si totusi beneficiind de ceva os de ros pentru greucenii din teritoriu. Ceva asemanator a reusit PSD in guvernarea Tariceanu 2 si rezultatele au fost bune pentru ei.
3. PNL sa refuze orice varianta de alianta sau semi-alianta cu Basescu si PDL si atunci acestia sa fie nevoiti sa se reorienteze. Aici intervin doua subvariante, sa le zic asa:
3.1 PDL sa caute sprijin la guvernare sau doar in parlament la PSD. Varianta asta mi se pare cea mai putin plauzibila dar pentru statistica trebuie mentionata. Aici intervine un aspect moral de necontestat si nu cred ca vrea nimeni asa ceva, nici macar PSD.
3.2 PDL sa guverneze singur cu sprijinul UDMR, al celorlalte minoritati reprezentate in parlament si al grupului "independent" la care sa se adauge inca vreo cativa de la grupurile PSD-PNL. Cu siguranta varianta de luat in seama, mai ales ca traseismul politic e la mare "cinste" la noi si multi dintre alesii nostri si-ar vinde si mama pentru suficient cascaval.

Dupa parerea mea cea mai buna varianta pentru Basescu (daca intr-adevar vrea sa intre in cartea de istorie) ar fi un guvern PDL. Ar avea puterea sa faca ceea ce a promis ca va face, adica reforma statului, fara sa fie conditionat de vreun troc sau vreo obligatie fata de altcineva. Repet, varianta asta este avantajoasa pentru PDL DOAR daca se va face reforma. Altfel erodarea la guvernare in perioada asta de criza economica ar putea duce partidul la sub 20%, mai ales ca va fi lipsit de aportul locomotivei Basescu. Daca se va face reforma statului insa, PDL ar putea sa creasca chiar fiind la putere.
HalbaSus
QUOTE
Dupa parerea mea cea mai buna varianta pentru Basescu (daca intr-adevar vrea sa intre in cartea de istorie) ar fi un guvern PDL. Ar avea puterea sa faca ceea ce a promis ca va face, adica reforma statului, fara sa fie conditionat de vreun troc sau vreo obligatie fata de altcineva. Repet, varianta asta este avantajoasa pentru PDL DOAR daca se va face reforma. Altfel erodarea la guvernare in perioada asta de criza economica ar putea duce partidul la sub 20%, mai ales ca va fi lipsit de aportul locomotivei Basescu. Daca se va face reforma statului insa, PDL ar putea sa creasca chiar fiind la putere.


Doamne ajuta ! Sa guverneze PDL-ul singur singurel, cu basescu presedinte si parlamentul sa nu comenteze nimic ! 5 ani de zile a contribuit enorm la dezvoltarea tarii noastre, DAR nu a prea a fost lasat de tampitii de liberali si comunistii din PSD. El era practic in opozitie, ca nu facea parte din sistem... dar acum... daca va avea un guvern format exclusiv din membri PDL, si un parlament care sa nu-l tot incurce si sa-i puna bete in roate va putea intr-adevar sa realizeze ceva pentru tara noastra. Condusa atata amar de vreme de niste comunisti, cu un popor dezbinat de antene mincinoase si ale lor tiganci imputite si tonomate de ieuro. Daca nu ar fi fost mogulii astia rai (voiculescu, vantu si patriciu) nici nu mai era criza, ca defapt inainte de sfarsitul lui 2008 nimeni n-ar fi zis ca tara noastra ar putea fi vreodata afectata de criza. Doar ticalosii astia de moguli, niste manipulatori mas-media si capcauni ai banului public au adus criza pe taramurile mioritice, luandu-l prin surprindere chiar pe Dl. Basescu, care nu se astepta la o asemenea ticalosenie din partea lor.

P.S: Daca PNL-ul face ticalosenia oribila de a intra la guvernare (doar ca sa-i incurce in actul de guvernare evident) atunci eu imi tai buletinul in bucati mici-mici-mici(actualmente cu spatele murdar de urmele votarilor) si imi scot altul care nu va mai fi vreodata intinat de mizeria stampilelor autoadezive.
Tiberiu61940
QUOTE (HalbaSus @ Dec 9 2009, 11:14 AM) *
Doamne ajuta ! Sa guverneze PDL-ul singur singurel, cu basescu presedinte si parlamentul sa nu comenteze nimic ! 5 ani de zile a contribuit enorm la dezvoltarea tarii noastre, DAR nu a prea a fost lasat de tampitii de liberali si comunistii din PSD.

Ca unul care a pierdut foarte mult de pe urma in-"justitiei" din Romania, as vrea sa o vad pe madam Macovei ca e lasata sa reformeze justitia. Daca zici ca ce vrea ea e mai rau, as vrea argumentatie clara pe puncte. Mie ca simplu cetatean ni s-a parut singura bine-intentionata.
Dupa mine, justitia trebuie impartita in doua: o jumatate la puscarie pt complicitate cu infractorii, si cealalta jumatate data afara pentru incompetenta.
Dupa aia sa importam niste judecatori din afara. Si sa preluam cu totul un sistem legislativ facut bine, fara mii de portite si virgule care schimba sensul frazei dupa cum e intonata.
florin55503
asa cum a spus si tudor cred ca varianta finala va fi un guvern pdl+pnl +udmr. se pare ca astiadin tara de prin pnl vor la guvernare cu orice pret si il imping cu crinut spre acesta solutie. chiar si pdl-ul pare destul de dispus sa ofere postul de premier pnl-ului, ca o garantie a neexcluderii liberalilor de la guvern.

va urma un 2010 extrem de dureros cu o rata a somajului in crestere, cu concedieri in sectorul bugetar si nu numai (se pare ca sectorul privat s-a recalibrat s redimensinat la cerintele actuale) cu o foarte probabila crestere a TVA-ului undeva la 22% o crestere a inflatiei etc. doamne ajuta

sa descretim putin fruntile:

Intrebase: "-Ce au facut romanii in timpul mamdatului lui Mircea Geoana ?
Raspuns : Au dormit !!"

Interbare : Cum se pune la loc dopul la o sampanie ?
Raspuns : Intrebati-l pe Geoana.

Intrebase: "Cine este in spatele lui Basescu?
Raspuns: "Mircea Geoana".

"Cand te culci cu un presedinte si te scoli cu altul, e clar, politica
e o... femeie usoara."

Intrebare: "Ce face acum Vanghelie?
Raspuns: "- Cauta pe google sa vada ce inseamna diaspora, sa o cheme la ordine".

"Geoana, foarte vesel, se intalneste cu bunicuta. De ce esti asa
vesel? Mi-am facut testul IQ. Si? A iesit negativ".

Cel mai scurt banc: "Geoana, presedinte!"

"Scrisoarea a III-­a actualizata: Tu ­esti Mircea ?­ Da imparate! Esti
un prost si jumatate!"

Ce mai fredoneaza Geoana in ultimul timp? "daca-as fi ptr o zi presedinte..."



"Care este cea mai buna fapta pe care a facut-o soacra lui Geoana?" >>> "L-a primit inapoi in casa dupa alegerile din 2009"

Hoinar
In continuare:

- Adobe a hotarat ca versiunile de Photoshop distribuite in romania vor salva fisierele in format .pdl nu .psd ca pana acum!

- Q: Ce inseamna PSD si PD-L?
A: PSD - Presedinte in Seara de Duminica
PD-L - Presedinte in Dimineata de Luni.
GLC120
Eu sunt optimist dar sa nu asteptam minuni in 2010.

Nu cred ca se poate porni vijelios inainte spre nivelul din Europa civilizata inainta sa ajungem la un PSD de 15%.

Iar asta e mai greu intr-o tara cu mai multi pensionari decat angajati si cu sute de mii de bugetari care INCA freaca menta sau fac afaceri pentru ei/famile/prieteni. Parerea mea!

Poate educatia sa fie solutia pe termen lung dar si acolo e foarte foarte foarte greu de reformat sistemul.
T u d o r
Eu zic sa nu mergem pana acolo incat sa cadem in extrema cealalta, ca eu sunt destept si bun iar ceilalti tampiti ca nu merg alaturi de mine. Votantii PSD au in marea lor majoritate o idee de stanga pentru care au pus stampila pe partidul lor. Unii au interese dar marea masa a votantilor lor sunt oamenii saraci care asteapta ajutor de la stat. Nu cred ca e corect sa dai pomana ci mai degraba sa-i creezi posibilitatea sa-si castige singur si cinstit painea, dar nu trebuie sa gandeasca toti ca mine.

Un guvern cu PNL nu ar fi o solutie prea buna nici pentru ei insisi nici pentru PDL. Pentru PNL cea mai buna afacere ar fi sa sustina din parlament guvernul. UDMR ar merge la guvernare cu oricine si nu au pretentii prea mari, ceva prefecti in judetele in care sunt majoritari si cativa secretari de stat. E o optica ce a dat rezultate satisfacatoare pentru comunitatea maghiara, aici Pista poate sa dea mai multe detalii.

Problema PSD si PNL la ora asta e sa evite sa li se rupa partidele in doua din cauza pierderii alegerilor si a afinitatilor diferite ale membrilor marcanti pentru una sau cealalta optiune politica. Probabil vor fi miscari grele intre factiuni, mai ales in PSD. Geoana nu cred ca va mai ramane presedinte la ei dupa congresul pe care l-au anuntat parca in primavara. Sunt prea multi doritori de marire in PSD. La PNL treaba e mai simpla, Tariceanu si grupul Crin-Orban-Norica sunt acum intr-o disputa surda pentru directia pe care s-o ia partidul dupa alegeri. Cu toata consecventa lui Antonescu am impresia ca Tariceanu e foarte sustinut acum de filialele dornice sa se manjeasca putin pe la buze cu mierea puterii si va invinge in aceasta lupta.
alias
Se pare ca PNL-ul este cel mai tare partid din Ro. Se tot divide, (sau il divid altii) si din asta ori ramane la aceiasi cota ii creste cota. Oricum 20% pentru un partid liberal dupa 50 de ani de comunism este imens. Sigur vor face o prostie ca doar au ajuns la cel mai bun scor al lor.
T u d o r
Un articol.
admin

Un articol genial.

Tiberiu61940
Declaratiile PSD si PNL ma determina sa cred ca urmeaza alegeri anticipate.
Rezultate: PDL ajunge la 45%, PSD la 30% si PNL la 15%.
Wanna bet?
admin
Se descurca Base si fara ei. Eu personal la ora actuala nu mai am boala pe prostanac, in schimb ma imbolnavesc de nervi cand il vad pe Crin si Orban.
GLC120
Demonstratie de bun simt:
1. Propun un prim ministru genial Johannis. Nu se poate, a picat!
2. Candidez la prezidentiale, ies pe locul 3 din 3. Toata lumea ma lauda, sunt un geniu.
3. Il sustin pe Geoana, merg cu el de mana la mitinguri, il chem la mine, il felicit, ii dau sampanie, fructe, prajituri, radem ca boii....dar iesim pe locul 2 din 2. We are the best !

Concluzia: sunt cel mai tare din parcare, avem majoritate si sunt gata sa-mi asum rolul de prim-ministru. Logica si bun simt.

Cred ca raman doar doua posibilitati. Ori se trezesc din pumni (macar) o parte din liberali ori anticipate.

Desi daca ne uitam ce fete au baieteii din CC... mai bine batem in lemn!
bogcot76
Aici vorbim vorbe atat timp cat noi (prostimea) nu stim exact ce vor baietii astia si ce au ei in cap. Aparentele inseala. Cei mai mari dusmani pe sticla pot fi cei mai buni prieteni. Nu uitati faptul ca multi dintre ei au facut bani frumosi cu Vantu la caderea FNI-ului. Chiar si Basescu.

Legat de optimismul asociat capacitatii lui Basescu de a face si drege sa incercam sa o luam inapoi in timp:

1. Cand era ministrul transporturilor nu-l lasa guvernul sa faca nimic (in 1991 oricum nu conta ce facea, in 1992 nu-l lasa Stolo, iar in in 1996-2000 pe rand Ciorbea, Radu Vasile si Isarescu nu i-au dat parale si i-au pus bete in roate - cititi presa de atunci)
2. Cand era la Primarie nu-l lasau consilierii sa faca nimic - a fost si slogan electoral chestia asta
3. Cat a fost 5 ani presedinte nu a facut nimic ca nu l-au lasat parlamentarii si guvernul, mogulii, tata, mama care tot timpul au fost pe dos
4. In urmatorii 5 ani ghiciti ......... nu-l vor lasa PNL-isti, PSD-isti si poate chiar PD-Listii si iar mogulii si ............

Deci inca o data sustin ca omu dpdv al agilitatii in politica romaneasca e the best, foarte clar. Insa pe noi nu ne incalzeste chestia asta si o vom lua in manuta frumusel. Legat de realizarile acestui mare ctitor in perioada 1991-2009 eu nu-mi aduc aminte de nimic blink.gif

Stiu ca acum imi voi lua multa carne intre dinti de la multi, insa as vrea sa tineti minte postul asta si sa-l readucem in prim plan peste 6 luni sa vedem cine a avut dreptate.

Chestia aia cu guvern minoritar PDL e o utopie clara.

Rebel
QUOTE (Tiberiu61940 @ Dec 9 2009, 07:19 AM) *
Dupa mine, justitia trebuie impartita in doua: o jumatate la puscarie pt complicitate cu infractorii, si cealalta jumatate data afara pentru incompetenta.
Dupa aia sa importam niste judecatori din afara. Si sa preluam cu totul un sistem legislativ facut bine, fara mii de portite si virgule care schimba sensul frazei dupa cum e intonata.


Sunt absolut convins ca nu esti domeniul juridic altfel nu ai fi postat asa ceva.

In primul rand nu tot sistemul legislativ este incompetent sau plin de complici cu infractorii,
in al doilea rand asa vezi tu problema "din afara" si uiti ca fiecare este indreptatit sa fie ascultat si are dreptul la justitie; daca asculti doua parti ambele pot avea partea lor de vina sau de adevar. Pare simplu din afara dar nu e.
in al treilea rand ceea ce vrei tu nu se poate, in toate limbile sensul frazei are importanta si virgula joaca un rol extrem de important.
Tiberiu61940
QUOTE (Rebel @ Dec 9 2009, 06:24 PM) *
QUOTE (Tiberiu61940 @ Dec 9 2009, 07:19 AM) *
Dupa mine, justitia trebuie impartita in doua: o jumatate la puscarie pt complicitate cu infractorii, si cealalta jumatate data afara pentru incompetenta.
Dupa aia sa importam niste judecatori din afara. Si sa preluam cu totul un sistem legislativ facut bine, fara mii de portite si virgule care schimba sensul frazei dupa cum e intonata.


Sunt absolut convins ca nu esti domeniul juridic altfel nu ai fi postat asa ceva.

In primul rand nu tot sistemul legislativ este incompetent sau plin de complici cu infractorii,
in al doilea rand asa vezi tu problema "din afara" si uiti ca fiecare este indreptatit sa fie ascultat si are dreptul la justitie; daca asculti doua parti ambele pot avea partea lor de vina sau de adevar. Pare simplu din afara dar nu e.
in al treilea rand ceea ce vrei tu nu se poate, in toate limbile sensul frazei are importanta si virgula joaca un rol extrem de important.

Pai nu sunt din sistemul juridic, sunt unul care a pierdut mult din cauza lui.
Sunt convins ca nu toti sunt corupti. Dar AIA VAD, sau daca nu vad inseamna ca nu vor sa vada, (am pus virgule) ca unii colegi de-ai lor sunt complici cu infractorii. Si au ales sa taca. Pentru mine si asta e tot complicitate.
La fel, cei competenti vad ca au colegi incompetenti. Si iar inchid ochii, in loc sa-i ejecteze din sistem pe unii care fac niste greseli crase, de pe urma unora statul avand de platit despagubiri la CEDO. Iarasi, pentru mine e tot un fel de complicitate, in pronuntarea unor sentinte gresite si injuste.
Rebel
QUOTE (Tiberiu61940 @ Dec 9 2009, 03:11 PM) *
Pai nu sunt din sistemul juridic, sunt unul care a pierdut mult din cauza lui.
Sunt convins ca nu toti sunt corupti. Dar AIA VAD, sau daca nu vad inseamna ca nu vor sa vada, (am pus virgule) ca unii colegi de-ai lor sunt complici cu infractorii. Si au ales sa taca. Pentru mine si asta e tot complicitate.
La fel, cei competenti vad ca au colegi incompetenti. Si iar inchid ochii, in loc sa-i ejecteze din sistem pe unii care fac niste greseli crase, de pe urma unora statul avand de platit despagubiri la CEDO. Iarasi, pentru mine e tot un fel de complicitate, in pronuntarea unor sentinte gresite si injuste.


Tiberiu, esti irealist. Aia care vad nu pot face nimic. Cum dai tu un coleg afara? Sau cum ai fi privit in comunitatea juridica daca tu esti "the rat"?
Am observat la multi care nu fac parte din sistemul juridic ca in opinia lor, avocatii care apara un infractor sau un escroc sunt automat niste complici. Pai domnule, este dreptul lui la aparare instituit de lege si de sistemul de drept ce are la baza egalitatea semenilor, cine ai vrea sa-i apere? Pe escrocii mai bogati ii apara avocatii alesi de ei, pe cei saraci ii apara avocatii din oficiu repartizati de sistem.
In plus, sunt cazuri in care unii sunt vazuti ca escroci fie din pricina lumii, a mass-mediei, a tertelor pareri sau barfe; asta nu inseamna ca si sunt. Fiecare om are dreptul la o judecata dreapta.

Privitor la cei incompetenti, stiu ce vorbesti si stiu cati incompetenti au luat locul unora care il meritau. Cum insa tata e procuror si mama judecatoare, nu poti face nimic; odrasla trebuie si ea ajutata ca deh... fiecare vrea binele pentru copilul sau. As putea spune ca societatea romaneasca nu are un sistem bazat pe valori dar traind printre straini pot spune ca desi cifra e mai mica, se practica cu succes si in alte parti ale lumii.
Tiberiu61940
M-am referit la procurori si judecatori, nu la avocati. Normal ca fiecare are dreptul la cea mai buna aparare pe care si-o poate permite. Dar la fel trebuie sa aiba parte si de cea mai impartiala judecata.
Si de putut se poate, daca se vrea. Acum 4 ani in Ucraina una din primele masuri ale presedintelui nou ales a fost sa concedieze pe toti politistii de la circulatie. Din toata tara. Pentru ca erau prea multi corupti, iar aia care nu erau au inchis ochii. Timp de o luna in Ucraina n-a existat politie de circulatie. Dupa aia insa coruptia s-a redus nu complet, dar multumitor.
Una din metodele de revitalizare a unei firme este sa concediezi aproape tot stafful. Cind intr-o lada de mere ai citeva stricate, in mod sigur in citeva zile se vor strica si celelalte, si arunci toata lada.
James Kilowatt
Probabil in Cambogia i-ar fi impuscat, nu doar dat afara.

Tie ti-ar placea sa iti perzi jobu' pentru ca un dobitoc din alt departament a facut o tampenie? smile.gif
alias
Eu un lucru nu pricep! Ambele partide, PSD si P-DL au ca origine FSN, mai pe scurt PCR. Si nu sunt decat o forma moderna de PCR in sensul ca atunci ca si acum nomenclaturistii o duc foarte bine.
Unul din ele (care imi repugna de altfel) macar are o doctrina cat de cat.
Celalalt, este cand cam de stanga dupa orientare europeana, cand se vrea cam de dreapta dupa cum bate vantul prin tara, ca se pare ca in Ro nimeni nu e de dreapta, (nici macar PNL-ul ), da da bine ca imagine.
Toate discutiile din ultima vreme au fost centrate pe indivizi. Unul care habar nu a avut cum era sa traiesti in romania reala, marinar fiind, si cu functii importante in partid,adica securist, si altul, ca pui de nomneclaturist, un parazit etern al oricaror vremurilor.
Cum puteti sa le acordati cel mai mic dram de incredere unor astfel de indivizi? Sau chiar aveti nevoie de un tatuc?
alias
@Tudor. Stratfor, in orice lume cu apa calda este echivalata cu celebra univestitate ca i-a dat diplomele lui vadim.
@admin. Buscu, scrie bine contextual, ce nu-ti doresc insa, este sa-ti promita buscu si sa plateasc buscu.
hdi
QUOTE (GLC120 @ Dec 9 2009, 05:15 PM) *
Demonstratie de bun simt:
1. Propun un prim ministru genial Johannis. Nu se poate, a picat!
2. Candidez la prezidentiale, ies pe locul 3 din 3. Toata lumea ma lauda, sunt un geniu.
3. Il sustin pe Geoana, merg cu el de mana la mitinguri, il chem la mine, il felicit, ii dau sampanie, fructe, prajituri, radem ca boii....dar iesim pe locul 2 din 2. We are the best !

Concluzia: sunt cel mai tare din parcare, avem majoritate si sunt gata sa-mi asum rolul de prim-ministru. Logica si bun simt.

Cred ca raman doar doua posibilitati. Ori se trezesc din pumni (macar) o parte din liberali ori anticipate.

Desi daca ne uitam ce fete au baieteii din CC... mai bine batem in lemn!


Fii atent si la asta:

Demonstratie de bun simt:
1. Propun un prim ministru genial Stolojan. Nu se poate, a picat!
2. Candidez la primarie, ies pe locul 1 din 2 si singurul lucru notabil pe care-l fac e sa-mi trec o vila pe persoana fizica. Toata lumea ma lauda, sunt un geniu.
3. Il sustin pe Geoana, merg cu el de mana la CSAT, il chem la mine, il felicit, ii dau sampanie, fructe, prajituri, radem ca boii....dar apoi ne certam. We are the best !

Concluzia: sunt cel mai tare din parcare, avem majoritate si sunt gata sa-mi asum rolul de a pune prim-ministru pe cine vrea muschii mei, chiar si pe Elena. Logica si bun simt.

Cred ca raman doar doua posibilitati. Ori se trezesc din pumni (macar) o parte din fratii de la FSN ori anticipate.

Acuma pe bune, logica asta e ca dioda, functioneaza unidirectional sau ti-a furat Andreea Pora parola?
GLC120
hdi, mi-au furat parola, voturile, bordurile........ e un dezastru.

Doua lucruri iti pot spune si te rog sa ma contrazici la obiect, nu cu "si tac-tu a fost membru de partid".

1. Ce spui tu, sunt comentarii referitoare la evenimente petrecute in ultimii 6 sau 7 ani. Eu am amintit ce s-a intamplat in ultimele 3 luni, precizand cum e sa fii ciuca batailor dar sa te crezi Mihai Viteazu. Ma refeream strict la Crin. Daca in masa, tot partidul liberal si votantii lor sunt de aceeasi parere (avem majoritate in parlament, noi suntem cei mai tari din parcare) vor urma vremuri mai grele si probabil vom vedea cati sunt la anticipate.

2. Totusi Basescu a fost ales presedinte, PDL are cei multi parlamentari deci asteptam sa rezolve situatia. Cu toate tragerile de timp care vor continua la nesfarsit, in 2010 trebuie sa vedem niste schimbari majore in bine. Cele doua variante au fost enuntate mai sus. Responsabilitatea va fi a lor, deci mai greu sa se ascunda dupa copac sau dupa greaua mostenire.

Oricum nu ne vom plictisi smile.gif cum se va face guvernul? anticipate sau nu? modificarea constitutiei sau nu? Parlament unicameral sau nu? Taxe marite sau nu? Din pacate vreo 87 de motive pentru ca majoritatea sa traga mingea numai prin tribune si apoi sa spuna ca nu s-a facut nimic. PDL trebuie sa o ia repede si sa o bage in poarta, numai din pase scurte si precise, altfel lumea isi va pierde rabdarea. Poate e cazul ca si Basescu sa isi schimbe putin blink.gif discursul si atitudinea, pentru ca numai el (cu partidu' si poporul) va avea dificultati sa modernizeze Romania.
DORU
Let there be light ! smile.gif

M Geoana 49%
T Basescu 49%
BEC 2%

Ura si la impachetat bagaj pt emigrare ! biggrin.gif
klm
CITAT(Tiberiu61940 @ Dec 9 2009, 08:12 PM) *
Acum 4 ani in Ucraina una din primele masuri ale presedintelui nou ales a fost sa concedieze pe toti politistii de la circulatie. Din toata tara. Pentru ca erau prea multi corupti, iar aia care nu erau au inchis ochii.

Oau, inseamna ca in Ucraina sunt mai multi prosti decat in Romania; fa tu asta la noi si sa vezi ce o sa aiba de lucru cei de la CEDO.
Lovitura cea mare si de gratie ar fi un ministru propus/dorit de Presedinte care sa faca un cabinet preponderent liberal (cu permisiunea si negocierea directa a eventualilor ministri); as fi foarte curios, orice ar zice si drege Crin, daca un astfel de Guvern trece de Parlament. In felul asta se arata degetul mijlociu PSD-ului fara ca acesta sa poata riposta (pentru ca daca o face da in toata lumea ceea ce va face mai facile discutiile pentru coalitia de dreapta), nici PNL-ul nu poate comenta pentru ca va fi majoritar in Guvern.
Daca totusi o astfel de constructie pica intr-adevar e rea credinta in Parlament si anticipatele ar fi cea mai viabila solutie.
pmhoria
QUOTE (bogcot76 @ Dec 9 2009, 04:32 PM) *
Aici vorbim vorbe atat timp cat noi (prostimea) nu stim exact ce vor baietii astia si ce au ei in cap. Aparentele inseala. Cei mai mari dusmani pe sticla pot fi cei mai buni prieteni. Nu uitati faptul ca multi dintre ei au facut bani frumosi cu Vantu la caderea FNI-ului. Chiar si Basescu.

Legat de optimismul asociat capacitatii lui Basescu de a face si drege sa incercam sa o luam inapoi in timp:

1. Cand era ministrul transporturilor nu-l lasa guvernul sa faca nimic (in 1991 oricum nu conta ce facea, in 1992 nu-l lasa Stolo, iar in in 1996-2000 pe rand Ciorbea, Radu Vasile si Isarescu nu i-au dat parale si i-au pus bete in roate - cititi presa de atunci)
2. Cand era la Primarie nu-l lasau consilierii sa faca nimic - a fost si slogan electoral chestia asta
3. Cat a fost 5 ani presedinte nu a facut nimic ca nu l-au lasat parlamentarii si guvernul, mogulii, tata, mama care tot timpul au fost pe dos
4. In urmatorii 5 ani ghiciti ......... nu-l vor lasa PNL-isti, PSD-isti si poate chiar PD-Listii si iar mogulii si ............

Deci inca o data sustin ca omu dpdv al agilitatii in politica romaneasca e the best, foarte clar. Insa pe noi nu ne incalzeste chestia asta si o vom lua in manuta frumusel. Legat de realizarile acestui mare ctitor in perioada 1991-2009 eu nu-mi aduc aminte de nimic blink.gif

Stiu ca acum imi voi lua multa carne intre dinti de la multi, insa as vrea sa tineti minte postul asta si sa-l readucem in prim plan peste 6 luni sa vedem cine a avut dreptate.


Si eu la fel vad treaba. Cred c-o sa ne luam amandoi carne....dar asta este. smile.gif Clar vb peste 6 luni, si peste 2 ani daca vrei.. tot aia o sa fie, noi cu ea in mana, ei cu ale lor...
GLC120
Matematica fraudarii explicata de "Alianta NU", dovada suprema:

La Paris au votat 3747 de alegatori in 14 ore.
1. Dragnea a spus initial 15 secunde/om, imposibil, furt pe fata
2. Apoi l-au convins cu greu ca de fapt sunt 75 de secunde in medie/om deoarece erau 5 cabine de vot
3. Dovada suprema: < Dvs puteti vota in 75 de secunde, tinand cont si de completarea declaratiilor?>

Concluzia personala: este o idiotenie extrema, si astfel de argumente si acuzatii imbecile au enervat probabil cateva milioane de oameni care au votat NEGATIV, dar in favoarea lui Basescu. Asa cum alte milioane au repulsie fata de Basescu si au votat negativ, dar in favoarea lui Geoana.

Partea plina a paharalui: ar fi bine daca cei care au incalcat evident legea, sa plateasca, full option, amenda, puscarie...
Problema juridica este ca nici pentru votul dublu/triplu nu pare usor de dovedit. Inregistrarea video este o dovada? S-a facut la toate sectiile speciale. Declaratia scrisa de mana (poate numai daca sunt mai multe) ? Pentru ca altfel, baietii pot spune ca la ei acasa s-a votat cu un buletin fals facut pe numele lor, sau pur si simplu cei din sectie au scris CNP-ul si au semnat unsure.gif Daca sunt sectii unde TOTI reprezentantii partidelor au semnat procese verbale in alb (cat trebuie sa fii de cretin?) de ce nu ar fi pus si voturi din burta ?

Ieri am sesizat UEFA in scris, este absolut incorect ca Marica, cetatean roman cu drept de vot, sa marcheze impotriva poporului sau. Ori sa voteze exclusiv in Germania, ori sa se rejoace meciul. Sta frumos in Germania, pe milioane de EURO anual, ni-l pune pe marinar presedinte, apoi ne si bate la fotbal. Asta e dreptate ? ninja.gif

florin55503
cea mai nesimtita afirmatie dintre toate mi se pare cea in care PSD-ul si oameni gen dinescu, mircea badea innjura si spurca diaspora pt ca l-au pus presedinte pe marinar. cat de nesimtit sa fii sa le negi dreptul la vot, dupa ce an dupa an au pompat miliarde si miliarde de euro in tara asta de rahat, au ridicat economia chiar daca romancica nu producea mai nimic. oare nesimtitii astia nu au beneficiat de prosperitatea adusa de banii fraierilor de prin spania, italia, franta etc???
solmar
QUOTE (florin55503 @ Dec 10 2009, 12:54 PM) *
cea mai nesimtita afirmatie dintre toate mi se pare cea in care PSD-ul si oameni gen dinescu, mircea badea innjura si spurca diaspora pt ca l-au pus presedinte pe marinar. cat de nesimtit sa fii sa le negi dreptul la vot, dupa ce an dupa an au pompat miliarde si miliarde de euro in tara asta de rahat, au ridicat economia chiar daca romancica nu producea mai nimic. oare nesimtitii astia nu au beneficiat de prosperitatea adusa de banii fraierilor de prin spania, italia, franta etc???


am ales intamplatator sa raspund pe mesajul tau. nu contest ce-ai scris. in schimb citez din memorie "nu cred c-ai vrea ca cea mai importanta piesa din masina ta sa fie facuta de 2 albanezi intr-un garaj din bulgaria".

frustrarea ar fi fost la fel de mare pentru cealalata jumatate daca ar fi iesit geoana. problema noastra, a romanilor in general, e ca imediat cautam vinovati nu solutii. asa in momentul de fata sunt vinovati (pentru rezultatul alegerilor) : diaspora, infractorii electorali, partidele, base, geoana, crin, ceausescu, dromihete, traian, decebal, regele mihai, etc.

ca un exercitiu sa zicem ca rezultatul final al votului ar fi depins de un singur individ, iar acel individ ar vota exact invers decat tine. in plus acel individ este un cunoscut din copilarie care pe deasupra era ciuca batailor si tu personal il trozneai de-l ascultai cu urechea. pe bune, nu te-ai oftica stiind ca de el depinde rezultatul final? nu de tine! indiferent ce-ai face!

ps cei care au plecat in spania au facut-o exact din cauza celor de la putere. e rezultatul "traiului din ce in ce mai bun" din romania.

admin
Horia Roman Patapievici: Basescu a detinut o caseta cu Mircea Geoana primind sex oral

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-670777...nd-sex-oral.htm

A luat-o si telectualu asta pe aratura?
klm
Cui ii pasa?!
hdi
QUOTE (GLC120 @ Dec 10 2009, 01:31 AM) *
Doua lucruri iti pot spune si te rog sa ma contrazici la obiect, nu cu "si tac-tu a fost membru de partid".


Nu cred ca vrei sa-mi auzi parerea in toata splendoare ei, asa ca iti dau un raspuns sec.

1a-Stolojan a fost desemnat si a dat pass in urma cu doar un an. Si pe ale lui Iliescu le-ai uitat dupa 6-7 ani?
1b-eu votez dreapta de cand am drept de vot si m-am lecuit de sperante de cand n-a iesit Ratiu. Continui sa votez dreapta (singurii ramasi sunt liberalii) chiar daca nu reusesc sa dea un presedinte sau sa guverneze. Eu in asta cred, asta ma reprezinta si asta votez. Prefer opozitia eterna decat alinierea la partidul unic. Voi continua sa-i votez chiar daca imi dau seama ca am o optiune etern minoritara. Asa am facut mereu: mi-am luat Subaru, citesc, ascult muzica clasica si am multe alte obiceiuri capabile sa revolte masele largi. Sunt un minoritar prin definitie, desi de etnie romana. Ce mi-a placut la Crin? Iti pot spune dar imi trebuie ceva mai mult spatiu.

2-Basescu este un presedinte ales, cum ne-cum. Si Hitler era ales, ca tot venise vorba de el. Si Pinalti e ales. Si Vanghelie. Spre deosebire de tine, eu nu am nicio pretentie de la niciunul dintre ei. Eu cred ca reformarea statului roman va fi facuta de un intelectual sadea, la fel cum revolutiile sec al XIX-leaau avut la baza nuclee intelectuale care au asigurat ideologia necesara. Reformarea statului nu sta la indemana marinarilor, coloneilor, bisnitarilor, teparilor, securistilor, nomenclaturistilor, invartitilor, schimbacilor etc. Va fi nevoie de o masiva eroare a maselor pt. a aduce in frunte un astfel de om pentru ca el nu stie sa hahaie, sa bea la volan, sa dea cu capul in gura, sa faca toate acele lucruri pe care masele le adora pe furis, fara a o recunoaste deschis.. Imi pare rau pentru noi dar asa e...
florin55503
QUOTE (solmar @ Dec 10 2009, 12:52 PM) *
QUOTE (florin55503 @ Dec 10 2009, 12:54 PM) *
cea mai nesimtita afirmatie dintre toate mi se pare cea in care PSD-ul si oameni gen dinescu, mircea badea innjura si spurca diaspora pt ca l-au pus presedinte pe marinar. cat de nesimtit sa fii sa le negi dreptul la vot, dupa ce an dupa an au pompat miliarde si miliarde de euro in tara asta de rahat, au ridicat economia chiar daca romancica nu producea mai nimic. oare nesimtitii astia nu au beneficiat de prosperitatea adusa de banii fraierilor de prin spania, italia, franta etc???


am ales intamplatator sa raspund pe mesajul tau. nu contest ce-ai scris. in schimb citez din memorie "nu cred c-ai vrea ca cea mai importanta piesa din masina ta sa fie facuta de 2 albanezi intr-un garaj din bulgaria".

frustrarea ar fi fost la fel de mare pentru cealalata jumatate daca ar fi iesit geoana. problema noastra, a romanilor in general, e ca imediat cautam vinovati nu solutii. asa in momentul de fata sunt vinovati (pentru rezultatul alegerilor) : diaspora, infractorii electorali, partidele, base, geoana, crin, ceausescu, dromihete, traian, decebal, regele mihai, etc.

ca un exercitiu sa zicem ca rezultatul final al votului ar fi depins de un singur individ, iar acel individ ar vota exact invers decat tine. in plus acel individ este un cunoscut din copilarie care pe deasupra era ciuca batailor si tu personal il trozneai de-l ascultai cu urechea. pe bune, nu te-ai oftica stiind ca de el depinde rezultatul final? nu de tine! indiferent ce-ai face!

ps cei care au plecat in spania au facut-o exact din cauza celor de la putere. e rezultatul "traiului din ce in ce mai bun" din romania.


pe individul ipotetic de al carui vot ar fi depins ipotetica rasturnare a rezultatului, nu m-as fi suparat. e un joc democratic. ma supara nesimtirea unor politicieni, indiferent ca sunt din stanga sau din dreapta, a unor oameni din audio-vizual, care indraznesc sa jigneasca o parte importanta a electoratului roman(dispora in acest caz), pe a caror carca si sacrificii s-a obtinut cresterea economica spectaculoasa din ultimii ani.

inca o chestie: eu personal il consider pe adrian nastase, cu toate defactele lui, cel mai bun premier pe care l-a avut romania in ultimii 20 de ani. chiar daca a bagat pumnul in gura presei, chiar daca a facut troc cu contracte si vizite la nivel inalt, chiar daca coruptia sub guvernarea lui a atins rang de politica de stat. insa el a fost cel care a repus romania pe un fagas normal dupa perioada neagra numita conventia democrata (din punct de vedere economic)
f1anatic
Ehe. am primit si eu in e-mail ceva: videoclipul cu LOCUL POTRIVIT
http://www.youtube.com/watch?v=n8fRufgCUUQ
Poate restul de americani nu il stiu, e si funny, e si trist, e si adevarat.
HalbaSus
QUOTE
Horia Roman Patapievici: Basescu a detinut o caseta cu Mircea Geoana primind sex oral

Daca acea caseta ajungea la TV atunci Geoana ar fi castigat alegerile ! Ar fi fost o dovada clara ca are macar o urma de barbatie, ca nu e o papusa/marioneta (papusile nu cred ca dau m...).

QUOTE
2-Basescu este un presedinte ales, cum ne-cum. Si Hitler era ales, ca tot venise vorba de el. Si Pinalti e ales. Si Vanghelie. Spre deosebire de tine, eu nu am nicio pretentie de la niciunul dintre ei. Eu cred ca reformarea statului roman va fi facuta de un intelectual sadea, la fel cum revolutiile sec al XIX-leaau avut la baza nuclee intelectuale care au asigurat ideologia necesara. Reformarea statului nu sta la indemana marinarilor, coloneilor, bisnitarilor, teparilor, securistilor, nomenclaturistilor, invartitilor, schimbacilor etc. Va fi nevoie de o masiva eroare a maselor pt. a aduce in frunte un astfel de om pentru ca el nu stie sa hahaie, sa bea la volan, sa dea cu capul in gura, sa faca toate acele lucruri pe care masele le adora pe furis, fara a o recunoaste deschis.. Imi pare rau pentru noi dar asa e...


Superb formulat ! thumbsup.gif
GLC120
hdi, diferenta nu este neaparat legata de doctrine, programe, idei.

Trebuie sa recunosti ca tu esti pesimist (ce vrei tu nu se poate intampla, iar Crin nu va ajunge niciodata presedinte). Un alt intelectual sadea este putin probabil. Eu inca sunt optimist, in sensul slab al cuvantului, unsure.gif cu Nastase sau Geoana ar fi fost mult mai rau.

Si apoi te intreb: cum va putea intelectualul asta minune sa reformeze ceva ? pentru ca "noi" vrem un presedinte linistit, in banca lui, nu jucator.

A doua diferenta, eu l-am votat constant pe Basescu dar nu ezitam nici o clipa daca aveam de ales intre Geoana si un liberal, indiferent ce discurs sau aliante avea marinarul "semidoct". Iar cu argumente solide gen flota, baut la volan, cap in gura.... Basescu ar mai castiga 87 de alegeri daca ar avea ocazia.

BTW tu ce crezi ca se va intampla de acum incolo? Daca se poate concret si fara multe adjective... s-a terminat campania electorala! Breaking News: Majoritatea parlamentara, rezultata din vointa poporului liber exprimata, are un nou catindat surpriza: Crin Antonescu. Pare de bun simt wacko.gif marinarul ar trebui sa se conformeze.
solmar
QUOTE (GLC120 @ Dec 10 2009, 04:46 PM) *
hdi, diferenta nu este neaparat legata de doctrine, programe, idei.

Trebuie sa recunosti ca tu esti pesimist (ce vrei tu nu se poate intampla, iar Crin nu va ajunge niciodata presedinte). Un alt intelectual sadea este putin probabil. Eu inca sunt optimist, in sensul slab al cuvantului, unsure.gif cu Nastase sau Geoana ar fi fost mult mai rau.

Si apoi te intreb: cum va putea intelectualul asta minune sa reformeze ceva ? pentru ca "noi" vrem un presedinte linistit, in banca lui, nu jucator.

A doua diferenta, eu l-am votat constant pe Basescu dar nu ezitam nici o clipa daca aveam de ales intre Geoana si un liberal, indiferent ce discurs sau aliante avea marinarul "semidoct". Iar cu argumente solide gen flota, baut la volan, cap in gura.... Basescu ar mai castiga 87 de alegeri daca ar avea ocazia.

BTW tu ce crezi ca se va intampla de acum incolo? Daca se poate concret si fara multe adjective... s-a terminat campania electorala! Breaking News: Majoritatea parlamentara, rezultata din vointa poporului liber exprimata, are un nou catindat surpriza: Crin Antonescu. Pare de bun simt wacko.gif marinarul ar trebui sa se conformeze.


de fapt intrebarea nu e despre presedintele intelectual. e ce fel de presedinte ne-ar coafa mai bine pe toti? ca base ne pune parul pe bigudiuri! o alta constatare ar fi ca intre ce vrem noi cei de pe forum, ce ne-ar trebui de fapt noua romanilor (nu numai celor de pe forum), cine candideaza si cine iese e mare diferenta. romania e in lipsa de repere morale si aceste repere morale intarzie sa apara. mai mult decat atat, cei care imparatesc acum n-au nici un interes sa vina altcineva (un outsider) sa le strice ploile.

practic, daca familia regala n-ar fi reprezentata de prince dude, as fi de acord sa ne intoarcem la monarhie. ar fi o alternativa de luat in considerare in contextul actual.
Hoinar
QUOTE (solmar @ Dec 10 2009, 05:07 PM) *
...
practic, daca familia regala n-ar fi reprezentata de prince dude, as fi de acord sa ne intoarcem la monarhie. ar fi o alternativa de luat in considerare in contextul actual.

sick.gif
sper ca glumesti sad.gif
GLC120
QUOTE (admin @ Dec 10 2009, 02:48 PM) *
Horia Roman Patapievici: Basescu a detinut o caseta cu Mircea Geoana primind sex oral

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-670777...nd-sex-oral.htm

A luat-o si telectualu asta pe aratura?


Iaca si replica civilizata.

http://www.ciutacu.ro/articol/patapievici-...ct-al-oralului/

E chiar asa de incredibil ca un cretin sa fii propus o astfel de caseta, reala sau trucata ?

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.