Vand Mercedes w123 - Cobra - break, culoare alba, interior albastru. Verificare tehnica pana in septembrie 2011 si asigurare. In prezent fac naveta cu masina aceasta. Motorul este turbo, nu e la prima varsta insa nici la a treia, sifoneaza putin, dar iarna trecuta a pornit la -10 grade fara probleme. Are 470.000 in bord, si interiorul este original. Cutia este automata si schimba foarte frumos, ca noua. Grupul e original (3.07) si nu uruie nu sunt probleme pe transmisie. Are instalatie de aer conditionat insa nu merge, cauza nu o cunosc, cert este ca nu am montat cureaua si ca nu are radiatorul in fata.


Probleme:

1. Suspensia spate necesita urmatoarele reparatii:

-schimb capsule cu azot

-reconditionare repartitor; pentru asta am luat kit-ul de reparatii care m-a costat 50 euro, e de "uzina" nu facut in Turcia. Se da cu masina!

-schimb filtru din borcanul de ulei hidraulic

-schimb ulei instalatie suspensie

In schimb am reconditionat total pompa de pe sistem si am schimbat simeringul.
2. Suspensia fata necesita 2 telescoape noi.

3. Desi nu are rugina decat foarte usor prin zonele bine cunoscute, pragul/podul este terminat. Necesita reparatie capitala! Puteam sa carpesc cu tabla neagra si cu antifon insa nu vreau sa imi bat joc...

4. Becul de la ABS se aprinde dupa prima pedala. Deoarece rotile nu se blocheaza tind sa cred ca e o problema minora la senzori. Cert este ca am schimbat placutele recent, preventiv am cumparat si furtunele spate pt. etrieri desi nu trebuiau. Se dau cu masina.

5. Pompa de injectie cred ca necesita schimb de elementi dupa spusele unor specialisti. Deocamdata merge fara probleme.

Masina imi place insa nu mi-o permit, motiv pentru care vreau sa o vand unuia care poate sa ii ofere ce are nevoie. Pretul este 1500 euro fix!!!In cel mai rau caz,

SE DEZMEMBREAZA IN URMATOARELE CONDITII:

Sa se cumpere piesele de rezistenta motor, cutie si grup. Pretul agregatului este de 1200 de euro. Cu alte cuvinte pretul pentru primele piese care pleaca sa depaseasca 1000 de euro.
Contact: alex.b.cojocaru@gmail.com
Tel. : 0741198850; 0728460073

Am sa revin cu poze, insa nu e mare lucru de vazut... e o cobra clasica break de culoare alba.