Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Relanti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Chevrolet
Nexxus_2009
Un salut calduros tuturor de pe forum.

Acesta este primul meu post aici si va rog sa ma scuzati daca sunt alaturea cu... forumul!! dar disperarea este mare! am nevoie de ajutor!
Am un Chevy Kalos, are in prezent 104.000 km, are 4 ani si de cateva zile are si o problema (prima din toata existenta masiniii): nu mai tine relantiul.
Manifestare: la relanti moare fara veste, desi turata merge fara probleme si trage ok. Totusi la relanti are probleme.
Initial am crezut ca eswte vorba de pompa de benzina, dar in final am scos-o de pe lista cu... "suspecti".
Apoi au fost senzorii de pe motor... am crezut ca ceva (sau mai bine zis... o pisica, soarece, etc.) a trecut pe acolo si a rupt... ceva, un fir/senzor, etc. Si aceasta varianta a cazut, totul este ok, dupa mai multe verificari vizuale amanuntite.
Insa, in ultima vreme, dupa indelungi cautari am descoperit ca la relanti merge mai mult pe benzina (consumul a crescut in ultima vreme) si nu are suficient oxigen!!! Daca suplimentez admisia atunci merge ok. Deci, cine a mai intalnit sau s-a lovit de asa ceva il rog sa-mi spuna care ar fi componenta care ar fi responsabila. Mentionez ca desi am cu masina peste 100.000 km pana acum nu am avut nici o problema cu ea si deci... nu prea ma pricep la ce are sub capota, asa ca rog sa aveti rabdare in explicatii, pls smile.gif

Va multumesc de rabdare si scuze de deranj.
chevy
Printre suspecti ar fi benzina sau bujiile. Deasemeni nu ar strica sa faci o verificare a amestecului de aer/benzina.
Cand iti apare problema? Dimineata la prima pornire? Sau de fiecare data?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.