Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ducato, Boxer, Jumper, Master, Tranzit etc
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
ncristi
Vrem sa achizitionam o masina de max. 3.5 tone. Oferta este destul de vasta.
Ce sa aleg intre Ducato, Boxer, Jumper, Master, Tranzit.

Orice alata sugestie este buna mai putin Iveco.

Merita diferenta de 10000E pentru un mercedes sprinter?

Multumesc.
T u d o r
In principiu o astfel de masina trebuie sa-si scoata banii cat mai repede. Adica cea mai ieftina ca si achizitie/costuri de exploatare e cea mai buna. Preturile nu le stiu dar in Valcea de exemplu Pejo are cea mai ieftina intretinere. Nu e situatie generala, asa ca tu intereseaza-te la service de costuri si fa-ti o comparatie directa, adauga diferentele de consum si pretul de achizitie si vei avea un castigator. smile.gif Dupa parerea mea 10000 euro in plus pentru un Mercedes nu se justifica decat daca masina asta o veti tine 10 ani. smile.gif

Iveco ce are?
florin55503
In 2008 taica-miu a achizitionat 2 sprinteruri. ambele (achizitionate la f scurt timp unul dupa celalalt). unul dintre ele a avut probleme cu pornirea (s-a oprit la un moment dat pe la fagaras si a refuzat sa mai porneasca). s-a rezolvat pe garantie insa dupa nici o luna problema s-a repetat. in cele din urma i-au dat de cap. celalalt merge fara cea mai mica problema.

strict din punct de vedere economic, cea mai ieftina, cu cele mai mici costuri de intretine mai mici e cea mai buna. tre sa tinem cont ca astea sunt masini care se strica mai greu decat cele normale.
am un amic cu un renault, merge fara nici cea mai mica problema de 3 ani de zile. si nu prea il intereseaza protectia masinii
ncristi
Iveco pentrun fiabilitatea scazuta. Avem cunostinte care au iveco si nu sunte foarte incantati. Singurul avantaj la iveco ar fi reteaua de service mai mare. Dar in zona nici una din ele nu sta rau la capitolul asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.