Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inmatriculare Masini Cu Euro 3 Si Mai Mic
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Daniel Bogdan
Salut,

Intrebare pentru cei priceputi la legislatie, poate imi salvati cateva ore de cautari si plictiseala:

Care sunt conditiile de inmatriculare in Romania a unor masini cu Euro 3 sau mai mic, atat second hand dar si noi. Se mai poate? alte detalii?

Sau daca nu stiti detalii dar stiti de unde as putea afla, ar fi fain si asta. La www.rarom.ro am fost deja, dar cred ca ar trebui sa citesc tot site-ul ca sa inteleg ceva.

Multumesc anticipat
T u d o r
E voie sa aduci orice masina cu orice omologare Euro. Difera doar taxa de inmatriculare.
Daniel Bogdan
Esti sigur? Chiar si masini noi?
T u d o r
Da. Oricum nu mai sunt masini noi in Eu care sa nu indeplineasca minim Euro4.
Daniel Bogdan
Crezi ca eu intreb chestia asta doar asa ca sa ma aflu in treaba? Ma uit la o masina care nu stiu ce Euro are dar sigur Euro4 nu are.
klm
Tudore, calculatorul cu ultimele modificari legislative se afla pe site-ul Ministerului Finantelor Publice asa ca poate e mai bine sa folosesti direct sursa decat sa oferi legaturi spre tot felul de terti.
T u d o r
Daniel Bogdan, nu cred ca intrebi aiurea dar daca raspunsul era asta ce sa fac?! Ce masina noua nu respecta E4 in Europa? unsure.gif

Oricum nu conteaza, poti inmatricula orice masina dar cu plata taxei de inmatriculare diferentiat pe categorii de poluare si vechime.

Cum bine zice klm n-am apucat sa aprofundez prea mult, am goagaluit un pic si am dat primul link din fata ochilor. smile.gif Ma uitasem si pe site-ul M Fin dar m-a derutat data aia pusa la calculator si m-am gandit ca aia nu au actualizat site-ul din 2008. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.