Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AJUTOR!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
c0d1c0
Buna Ziua imi cer scuze ca am deschis un nou topic dar am o mare problema cu masina. Am un golf V din 2004 motorina 1,6 84 de mii de km si de cand l`am cumparat am numai probleme cu ea. In timp ce merg mi se opreste masina pur si simplu, trag pe dreapta si incerc sa o pornesc dar nu nimic. face ca si cum ar porni dar nu o ia. Am chemat de la reprezentanta de la ei.. au venit au dus-o cu rampa si culmea la ei acolo a pornit i`au facut cateva teste si cica in caz ca am probleme cu ea.. sa revin. In timp ce veneam aks de la service cu ea.. mi s-a oprit am chemat un mecanic si i`am dat lui pe mana o saptamana, a schimbat pompa de motorina filtrele la ea.. De cateva zile iar imi face problema asta.. din ce am observat dupa ce o pornesc merge 2 3 km si mi se opreste dar nu mereu .. in 2 zile mi s-a oprit in acelas loc, intr`o curba.. Un prieten m`a invatat sa o pornesc nush daca e bine ce fac dar va spun cum o impingem 3 baieti se suie unu in masina baga a 2 si da drumu brusc la ambreiaj dupa ce fac asta de 2 ori .. o las pe loc apoi dau la cheie si face ca si cum ar porni 2 secunde apoi ca si cum ar prinde combustibil porneste... si tot asa.. nush ce sa ii mai fac.. as vrea cateva idei sa stiu ce draq sa inlocuiesc la ea ca nu mai pot ma termina de nervi. Va multumesc anticipat.
daewoo_espero_turbo
O cunostiinta cu un Ford diesel cumparase un filtru de motorina prost, si tot asa ii pornea si se oprea repede. Asta cand pornea. Se infundasera injectoarele...
Acu' nu stiu daca e valabil si la tine...
DORU
Golf mk5 are motorizari PD 1.9 si 2.0. In 2004 zici tu ca masina are motor diesel de 1.6 ? confused.gif

In alta ordine de idei, ai facut vreo diagnoza sa vezi ce erori apar pe Engine ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.