Help - Search - Members - Calendar
Full Version: TRANS WORLD EXPEDITION - begins 15 Nov. 2009
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Vacante si calatorii
f1anatic
SUMAR - POVESTE

http://autos.aol.com/article/driving-aroun...ng-around-world

si pagina oficiala / BLOG

http://transworldexpedition.com/

Pe scurt, un Francez nebun, cu resedinta la New York; isi da demisia, lasa prietena, cumpara Land Cruiser si echipament; si pe 15 Nov incepe o expeditie solo in jurul lumii.
ozz86651
Frate, da-s atitia d-astia... mii si mii. Cu bicicleta, motocicleta, pe jos, cu barca, cu avionul, cu balonul, cu deltaplanul, cu mijloacele de transport in comun smile.gif. Pai nu stiu daca imi pot imagina o metoda mai facila decit Land Cruiserul.
vio
da, frumos ... si ce LC ....
Alex-F1
Tare gagiul....bravo lui.....a decis sa faca o chestie "foarte tare" in viata asta plictisitoare si - vorba lui - acum e momentul! Si vad ca s-a gandit omu' bine la toate aspectele calatoriei.....chiar bag asta la favorites si o sa urmaresc treaba!!! thumbsup.gif Good luck Nick! arigato.gif
mike.omega
Sau www.mongolia.ro smile.gif
Diesel
http://transworldexpedition.com/?page_id=247
Evita tarile din fostul bloc sovietic, unde e distractia?
Alex-F1
L-a urmarit careva pe gagiul asta? Io da....de la inceputul calatoriei lui, saptamanal intru si citesc.....suuuper tare......e descrisa imaginea lumii REALE, asa cum e ea, in stare bruta, vazuta prin ochii unui om de rand, fara reclame si alte chestii distorsionate si ajustate dupa bunul plac al celor care le fac! Acum tocmai a iesit din India, a intrat in Bangladesh....chiar m-am distrat cum explica el haosul de pe strazile marilor orase indiene (Delhi, Mumbai si Calcutta)....merita sa cititi, macar ultimele 2-3 postari.... thumbsup.gif A evitat pana si Europa, ghici din ce cauza: "life way too expensive".....si n-are dreptate?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.