Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Subaru Hybrid Tourer Concept
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Subaru
pista
Subaru Hybrid Tourer Concept
http://www.netcarshow.com/subaru/2009-hybrid_tourer_concept/

In afara de design cel mai placut ma surprinde utilizarea unui motor de 2l turbo benzina cu injectie directa combinat cu CVT.


FAR EASTERN
Informatii si aici.



barboso
Chiar daca, dupa ce-i dai jos sigla, ar putea fi orice masina, mie nu-mi displace...
Marius30562
E un model interesant - un motor boxer Subaru, tractiune spate si o masina usoara .... suna bine

PS: Suna de-a dreptul bine daca se va adeveri si pretul de 15.000 Euro anuntat de japonezi; sau nici chiar cel estimat de englezi - 18.000 Euro nu suna rau.

PPS: UUUPPPPSSS !
Am postat gresit - ma refeream la Toyota RWD Coupe ?nascut? dintr-o colaborare Toyota - Subaru (poate muta cineva reply-ul la locul cuvenit)
bakero
Terifiant....sa ma ciupeasca cineva...
Dan52141
Cate din zecile de concepte prezentate in ultimii sa zicem 6-8 ani s-au apropiat macar un pic de modelul de productie din punct de vedere al designului si este valabil pentru toti producatorii ... una este conceptul si cu totul altul este rezultatul scos in productie ... dar cum altfel sa tina aprinsa imaginatia consumatorilor si interesul pentru marca ... toti fac la fel, nu numai subaru,
pana la modelul asta hibrid care nu va aparea niciodata pe piata in forma asta ... asteptam sa vedem pe viu in romania noul legacy si noul outback.
Zetics
Foarte bine punctat. Chiar deunazi ma intrebam daca nu cumva exista o intelegere secreta intre producatori, de nici unul nu a iesit cu o masina cat de cat mai apropiata de un concept. Iar hybridul asta chiar arata bestial si nu pare sa aiba elemente atat de traznite incat sa puna probleme la productia reala/in masa. My 50 cents.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.