Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel vectra a
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Vectra / Insignia
NightLoser
Salut.. Am o problema si va rog sa ma ajutati, daca puteti. Am un opel vectra A 1.8 i, 1796 Ccm , 66 Kw , Tip C 18 NZ 1993.. am cumparat masina acuma 2 ani de zile.. am mers 1 an de zile, dupa care am mers la un service.. acuma mecanicul a zis ca trebuie sa schimb cureua de distributie.. Bun, m-am dus la un magazin iar acolo mi-au dat o curea, cu dimensiunile 1725 si mai era ceva, nu retin.. Am montat cureaua pe masina, dar apare o problema.. De fiecare data, dupa ce merge sa zic 10 km, sau mai mult, mai putin, agata cureaua si o rupe.. cureaua are 5 caneluri, ma gandesc acuma sa nu fie prea mare pt rotile pe care intra si de asta sa o agate. Tin sa precizez ca inainte de a cumpara o curea noua, aveam una, care era mult mai subtire ca asta, cred ca avea doar 3-4 caneluri.. Acuma, de la ce anume sa fie, de rupe cureua, adica o agata si o rupe.. Ca nu imi dau seama, si am schimbat pana acuma vreo 3-4 curele si tot kitul de distributie si nimic, pur si simplu cureaua cu cele 5 caneluri nu e buna.. Mi-ar trebuie altfel de curea ? Dar la magazinele de specialitate, tot timpul aceiasi curea mi-au dat..
utilizator_227381
aia in primul rand nui cureau de distributye ci e cureau de alternator pt ca daca ti se rupe cureaua de distributie nu mai pornesti masina dupa loc si doar tractat poti misca masina. poate ti defecta intinzatorul sau rola intinzatoare sau alternatorul si de aia tio tot rupe dute la un mecanic sa se uite daca nu cumva ii blocata ceva rola nu mai tot schimba curele atitea chiar asa mecanici prosti ai intalnit ca nu isi dau seama .... pa paaaaaaaaa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.