Help - Search - Members - Calendar
Full Version: U.S. open
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Sport & Hobby
Baby Blues
Propun sefilor dupa aici si un pol vis-a-vis de cei care sunt acum in bataia pentru castigarea ultimului mare slem din acest an. (din fiecare an).
Acum am placerea sa privesc un meci foarte frumos intre Tsonga si Gonzalez, care revine in setul 2 dupa ce l-a pierdut pe primul cu 6-3, facand un break frumos la 2-0. . Chiar daca se desfasoara la niste ore la care doar cei impatimiti pot urmari turneul (sau care sunt in concediu), astept niste pareri despre cei pe care ii vizati voi ca vor tine capul de afis al acestui turneu de mare slem.
PS: Intre timp Gonzales a mai castigat un game . Se anunta un meci frumos. ( Este un meci frumos biggrin.gif )
Baby Blues
Cum era de asteptat si-a revenit Gonzales si-a castigat setul 2. A inceput setul 3 cu Tzonga care paca isi revine. sa speram c-o sa avem un set echilibrat.
Baby Blues
Mda ! S-au terminat cele doua jocuri : Tsonga a pierdut frumos totusi in fata lui Gonzales care a ajuns in sferturi, iar cu toate ca italianca Penetta a jucat destul de bine a pierdut in fat Vanessei williams. ce vroiam eu sa comentez , este faptul ca eurosport a facut greseala sa tramnsmita meciul fetelor, trecand doar la fazele cheie la cel a lui Gonzales si Tsonga. Parca toata lumea se astepta sa castige V. Williams, dar meciul celor doi a fost palpitant, cu tie break si mingii extraordinar de frumoase. Se vede ca Gonzales si-a dorit mai mult victoria dar oricum si Tsonga merita aprecierea noastra pentru meciul frumos facut.
Urmeaza meciul dintre Nadal si Monfils. primul revine dupa o accidentare care l-a tinut departe de teren dar care , vorba comentatorului de pe Eurosport, a scapat de rpesiunea locului 1, mai ales ca nimeni nu se asteapta sa intoarca muntii. In schimb Monfils, care ofera numai meciuri atractive, are avantajul unei victorii impotriva lui Nadal cand acesta era in forma. Chiar daca l-a batut o singura data, avantajul moral si ideea ca "se poate" va face din acest meci unul foarte frumos. Pe langa aceasta Monfils, trebuie sa demonstreze ca poate si sa depaseasca acest stadiu al turneelor de mare slem.
Sper sa nu adorm biggrin.gif E deja 04.00.
laurentiu
Nadal mi se pare ca joaca din ce in ce mai bine. La baieti nu prea am un preferat... acum ceva ani imi placea cum juca Safin.
Kim Clijters a facut legea pe teren cu Li si s-a calificat mai departe (go Kim! biggrin.gif ). Ma bucur ca anii cat a stat pe "tusa" nu au avut efecte asupra modului in care joaca. Cred ca in finala o va bate pe S. Williams.
Baby Blues
Se pare ca Nadal a castigat iar eu am adormit dupa primele doua game-uri biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.