Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Modelism
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Sport & Hobby
Rebel
Ma gandesc ca or fi si ceva pasionati de modelism pe aici.

Iata un video deosebit:
Rebel
Nice
getodac
Mi-am amintit de cursurile de modelism de la palatul pionerilor... faceam planoare si vaporase, aveam o trusa de traforas adusa de tata din Rusia foarte completa, ce mandru eram de fiecare proiect de-al meu. Pasiune uitata din pacate cu trecerea timpului, acum nustiu daca mai exista astfel de cluburi poate doar pe la UNICEF
f1anatic
Am si eu un elicopter E-Sky dar nu m-am jucat cu el anul asta.
Este modelul acesta
http://www.esky-heli.com/esky-honey-bee-cp...-rtf-p-780.html
si are niste imbunatatiri la trenul de aterizare si o baterie mai babana.

Am dat banii pe el degeaba daca nu ma joc :-( insa e foarte greu de ridicat de la sol si de controlat deoarece nu are 2 seturi de pale principale care se rotesc in contra sense (astea sin alea usoare, de novice) ci doar 1 si bineinteles rotor in coada. In sezonul 2008 reusisem sa sincroniZez (exista un potentiometru) cele doua rotoare ca atunci cind aceleram turatiile, elicopterul sa nu inceapa sa se roteasca (rortul din coada trebuie sa accelereze miscarea in acelasi ritm ca si cel principal). Nu reuseam insa sa aterizez cum trebuie - mereu crash landing, pina cind am rupt o pala. Vreo 8 dolari mai tirziu am schimbat-o cu alta dar nu am mai zburat anul trecut ca se facuse frig si nu puteam zbura decit in casa si in casa nu prea aveam loc...pentru ca inevitabil zbura spre televizor sau lustra. Cred ca era o atractie magnetica.
Rebel
Hexacopter
solmar
QUOTE (Rebel @ Apr 26 2010, 01:07 AM) *


Meserie! Dureaza vreo 12 minute filmuletul dar e remarcabil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.