Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Formula "0"
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Motor sport
roadempire
Formula Zero! Primul monopost cu emisii zero din lume

Primul monopost cu emisii zero din lume a fost prezent la o competie in Marea Britanie. Toate masinile de acest gen sunt alimentate cu hidrogen si s-au intrecut intr-o competitie numita Formula Zero. Monoposturile pot merge cu o viteza de pana la 120 km/h si pot fi comparate cu niste karturi obisnuite.

"Motoarele sunt silentioase asa ca monoposturile nu fac deloc zgomot, tot ce se poate auzi este zgomotul cauciucurilor. Este o experienta unica pentru cei care stau in public." a spus purtatorul de cuvant al campionatului de Formula Zero.

Kartul este confectionat 70 la suta din materiale bio degradabile.

Ce parere aveti?! rolleyes.gif
G e o r g e
motorizarea ?
roadempire
fuel-cell electric of course ! nuke.gif
James Kilowatt
Si hidrogenul cum e produs? Tot cu emisii 0? rolleyes.gif
Diesel
James, cica la alea se lucreaza, pana in 2050 cica o sa fie zero. Sau murim cu totii pana atunci. Sau ramanem fara bani. Sau colonizam Marte.

Revenim: care e diferenta de greutate fata de un kart normal? care ediferenta de distributie a maselor fata de un kart normal? considerand primele 2 intrebari, care e diferenta de performanta? nu cumva e cam lung?

Off topic: M-am saturat de programul "Green Machines" de la Discovery Science unde tot felul de hipsteri si hipioti o dau cu clean power, zero emissions si alte alea iar prototipurile lor nu se ridica nici macar la jumatatea performantelor in comparatiile mere cu pere pe care le insira acolo. Au comparat un kart cu o masina din Formula SAE pe care au pus un motor electric si au declarat-o prototip.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.