Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezinfectare\Igienizare clima si habitaclu masina in Arad si judetele vecine
Masini.ro Forum > Bazar > Talcioc
wynns
Mirosuri urate in masina cand dai drumul la clima ?

Probabil ca stiti foarte bine sau a-ti patit sa va doara cap-ul dupa un drum cu clima pornita, sau ati dobandit afectiuni ale cailor respiratorii, sinuzita, etc sau ati patit intr-o zi cu canicula ca din gurile de ventilatie sa vina un miros foarte urat.
Mediul racoros si intunecat din sistemul de climatizare in special evaporatorul este un adevarat paradis pentru bacterii, care se dezvolta si patrund in habitaclul masinii odata cu fluxul de aer al AC-ului putand provoca boli serioase, fiind si mai periculos pentru copii.


Wynn's Aircomatic II consta intr-un aparat profesional care vaporizeaza prin ultrasunete o substanta special conceputa numita Airco Clean, transformand-o intr-o "ceata" care este circulata prin instalatia de climatizare a masinii si prin interiorul acesteia, eliminand microorganismele ( mucegai, ciuperci, fungii, bacterii, etc ) si mirosurile foarte urate produse de acestea.

Pe langa acest lucru, elimina mirosurile din interiorul habitaclului cum ar fi mirosul de tutun pentru cei fumatori, mirosurile produse de resturi de alimente ratacite, de la umezeala si mizeria adusa pe incaltaminte si care se impregneaza in mocheta, tapiterie, plafon si alte mirosuri.

O sedinta dureaza in jur de 15-25 minute. Se foloseste un flacon intreg de substanta la o masina ( 100 ml )

O sedinta costa 100 de lei, iar partea buna e ca venim noi la voi, stabilim o locatie unde sa ne intalnim, de ex o parcare undeva in aproape orice zi si orice ora, exceptie duminica.

Daca se aduna mai multi doritori venim si in alte orase vecine fara costuri aditionale pentru voi.

In caz ca va intrebati cat "tine" efectul :

Producatorul acestei solutii profesionale recomanda odata la 1 an o astfel de igienizare, dar suntem in Romania asa ca eu zic ca o perioda de 9 - 10 luni ar trebui sa fie ok, depinzand si de nivelul de "infectie" si de intretinere a masinii.

Cum functioneaza ?
Se porneste ventilatorul de la AC si se da pe Recirculare, cu usile logic inchise aparatul isi face treaba vaporizand substanta intr-o ceata de particule <=5 microni, amplasat in zona picioarelor pasagerului pe unde aerul este tras si recirculat prin sistem si habitaclu.
Aparatul semnalizeaza automat cand treaba e gata.

http://www.youtube.com/watch?v=m4OW3uSa12g

Renuntati la odorizante, braduleti, etc !

Contact pe PM, sau 0746099706 ori 0746199340, sau www.igienizare-clima.com, sau contact@igienizare-clima.com
wynns
Oferta inca valabila !!

Acum avem si un mic website
http://www.igienizare-clima.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.