Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ati lasat masina in service?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
liviu8
ma refer sa o lasati cu cheie si sa reveniti pt a o lua.Va intreb asta pt ca mie mi s-a umblat mereu in masina,mi s-au luat lucruri din torpedo si s-a umblat si la altceva decat la ceea ce reclamasem.Vreau sa stiu daca ati gasit vreun service unde sa lasati masina si,cand ati venit sa o luati,sa fiti multumit.Ultima data(vinerea trecuta) am luat-o plina de praf si de var.Pe langa asta,imi lipseau lucruri din torpedo pe care le lasasem intentionat sa vad daca se ating de ele.Si inca ceva:aproape mereu cand au reparat ceva,au stricat altceva.
Andrei6
Salut!

In totdeauna imi las masina in service cu chei cu tot si vin sa o recuperz dupa un timp (ultima data le-a luat 2 sapt). Ideea e ca la receptia in service trebe sa iti faca o foaie de receptie service in care sa precizeze tot ce ai pe masina/in masina + zgarieturi, nivel benzina in rezervor, chestii personale si respectiv prezenta diverse accesorii suplimentare.

Iar cand faci tu receptia la masina verifici cu reprezentantul de la service toate astea si nu ai nici o problema.

Aku ce serviceuri iti recomand:
- pt Peugeot: cel al reprezentantei din Militari
- Cielo si Volvo: cel de la reprezentanta Volvo de la iesirea din Buc. dinspre Otopeni.

dezavantaj la amandoua: preturi cam piperate dar calitate foarte buna.

Cat despre alte chestii care le gasesc la masina e normal sa le verifice dar trebuie sa iti ceara aprobarea inainte de a le remedia.

Yours faithfully...
HalbaSus
Eu am avut o experienta foarte proasta cu ultimul service la care am fost... avea aripa un pic indoita si frecata... a durat 3 saptamani si au cerut o suma exorbitanta... Am dus masina acasa si a doua zi nu a mai pornit... a ridicat capota si bornele bateriei nu erau insurubate (erau doar "puse" peste baterie)... Nu inteleg de ce a trebuit sa scoata bornele bateriei pt a repara aripa dreapta spate... de luat nu au luat nimic din ea pt ca in afara de casete vechi cu hip-hop underground nu aveam nimic in masina... probabil ca daca aveam casete cu manele dispareau si alea.
Sergiu31814
Daca la reparatia de tinichigeria au facut si incalzire sau lipire cu sudura electrica sau daca au sudat sau incalzicu sudura autogen in zona instalatiei electrice e normal ca ti-au desprins bornele la baterie. Toti tinichigii fac asta cand folosesc sudura.
liviu8
Masina este VW.Andrei6,nu am spus ca imi repara si altceva pe langa ceea ce le cer,ci ca umbla si in alta parte.Cineva chiar mi-a schimbat capacul de la vasul de expansiune.Eu aveam unul negru si el mi-a pus unul albastru care nu avea garnitura si cu care am avut probleme.Nu era greu sa-ti dai seama ca a fost schimbat caci tot ce am la motor este negru.
Necazul meu este ca inca n-am gasit un mecanic, service care sa umble la masina altuia ca si cum ar fi a lui.Pana la urma, prefer sa platesc mai mult dar sa aiba grija de masina, decat putin si sa se faca treaba prost.
f1anatic
Da. Cu chei cu tot. Intr-adevar iau ce am mai pretzios din ea. Dar:

(1) Am mai multa incredere in amicii mei mexicani decit in dealer. Doi fratzi care au un "service" si sint clientul lor de 8 ani. Ma servesc oricind, la timp, profesionist. Simbata am avut una din masini la ei de la 8 AM la 6 PM pentru pivotzi si toba sparta. M-au sunat tot timpul sa-mi spuna cum progreseaza reparatziile, ce optoiuni de piese si garantzii am, ce ar mai trebui facut, etc etc. Pretzul final al reparatziilor a diferit cu 35 de centzi fatza de cel estimat. Masina a fost gata cind a fost promisa. Monezile nu au disparut. Scaunul nu a fost dereglat. Manopera o platesc cu 40 dolari ora in loc de 50 dolari ora. Sint multzumit.

(2) Dealer. Imi este frica de dealer sincer pt ca nu isi tin cuvintul dat. Acum vreun an am asteptat 2 zile cu masina in service la dealer pt o amarita de telecomanda noua (trebuia reprogramata). Si mai de mult 4 zile pt. un sezor nenorocit care il skimbam si eu in mai putzin de un ceas. Itzi spun: masina trebuie adusa la ora cutare...si ti-o dam...peste atitea ceasuri. Ce uita sa spuna este ca sint si citeva zile intre. Iar la mexicanii mei...in 2 zile...adica azi AM adusa si recuperata miine PM aveam bara noua pe spate (dupa ce m-a busit un camion). Bara noua, vopsita cu grund, 3 straturi de vopsea plus clear coat, tinuta in cuptor si montata. Si mi-au mai dat si masina spalata.

Cu alte cuvinte...a se evita dealerii pe cit posibil.
Adrian15
Feriti-va de service-ul Daewoo de pe Plevnei. E dezastru: mecanici prost pregatiti, piese schimbate, iti umbla si la ce nu trebuie...DE EVITAT! Plus ca la ei e valabil motto-ul: Clientul nostru, fraierul nostru!!!

P.S. Aceeasi situatie se repeta si la service-ul Daewoo de pe Iuliu Maniu, vis--vis de Apaca.
Andrei Suzuki
Si eu mi-am lasat fosta masina (o nova) intr-un service din Baneasa.Mecanicu era ok,insa electricianu....imi venea sa il strang de gat cand il vedeam.Am avut odata un bec ars la kilometraj si mi-a zis ca nu are timp sa il schimbe ca trebuie sa dea jos tot bordu!!!!! Cum e posibil asa ceva?sa ii spui clientului ca nu ai timp sa faci ceva.Plus ca mai era ars si un bec de pe consola,de pe la aer...nu mai stiu exact unde. Pe ala mi l-a schimbat,insa mi-a pus unu de alta culoare..nu stiu ce s-a intamplat..suruburile le=a pus la misto....
De luat nu se lua nimic din masina,insa am gasit statia miscata de la locu ei,wooferu era invers pus.. Si cica e service autorizat de Dacia Pitesti sa faca revizii,ca sa nu se mai duca lumea pana la Pitesti
sandman
de aia nu ma duc eu cu masina la service. cunosc niste mecanici care iti repara masina in curtea lor, cand au timp. fac treaba pe loc, si sunt de incredere. si pe deasupra costa si putin.
liviu8
Sandman,am fost si eu la un mecanic intr-o curte dar sincer iti spun ca i-a luat aproape 1 zi sa schimbe o simpla garnitura de pluta.Imi curgea ulei tot timpul si nu stia ce sa-i faca.Pana la urma am schimbat-o la un mecanic in 5 min.Mai e ceva:am observat la majoritatea mecanicilor o atitudine de parca ar fi cei mai tari,cei mai buni si sa-i multumesti daca iti acorda 5 min sa te asculte.Sau cel putin de oamenii astia am dat eu.
Oricum,n-am dat pana acum de cineva care sa aiba grija de masina altuia ca si cum ar fi a lui.
Andrei Suzuki
Liviu8,nu ai gasti si nici nu cred ca vei gasi prea curand un astfel de mecanic.Sau..poate daca stai sa cauti mult...oricum slabe sanse
Laura
De fiecare data am lasat-o in service cat a fost nevoie si, daca au luat ceva de la ea, inseamna ca nu au luat nimic indispensabil, ca inca mai merge. dar nu am lasat-o niciodata cu nimic in ea, adica mi-am strans toate lucrurile si apoi le-am dat-o. dar poate ca sunt eu prea naiva, poate ca nici nu mai am piese originale pe ea... inca nu am luat in serios aceasta problema caci am crezut ca sunt eu paranoica.

Cat priveste service-ul de pe plevnei, sunt clienta fidela de vreo 4 ani cu 2 masini si inca nu am avut probleme, doar ca a vrut unu sa-mi fure surubelnita din dotarea masinii (aia de cielo) chiar in fata mea si m-am suparat. Cat priveste reparatiile mari, accidente si altele, nu am dus-o niciodata in buc, doar la un service din ploiesti unde sunt mult mai rezonabili la bani, dar nu pot spune ca si f seriosi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.