Help - Search - Members - Calendar
Full Version: o supermasina
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Supermasini
solmar
Compania germană producătoare de machete auto Herpa caută investitori pentru a produce viitorul model.

Celebra marcă Trabant ar putea reveni în atanția publicului în această toamnă, cu prilejul Salonului Auto de la Frankfurt.

Site-ul "4wheelsnews.com" a preluat un zvon potrivit căruia un succesor al legendarului model german, realizat de producătorul de machete auto Herpa, va fi etalat, în septembrie.

Herpa este în căutare de posibili investitori pentru a produce acest model-surpriză. Momentan, nu se cunosc detalii despre design, dar se presupune că mașina va prezenta un look retro, care să facă trimitere la versiunea clasică.

Ultimul automobil Trabant a ieșit pe porțile fabricii VEB Sachsenring Automobilwerke Zwickau în 1991.

Producătorul de machete auto Herpa a achiziționat drepturile asupra numelui Trabant, în 2007, când a și prezentat un nou model, în miniatură, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Un sondaj realizat de Herpa printre vizitatorii evenimentului german din acel an a relevat că 90 % dintre cei chestionați s-au declarat interesați de eventuala întoarcere a mărcii. (Irina Moise)

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...e-la-Frankfurt/
Rebel
In primul rand nu stiu de ce i-ai pus titlul asta, ca Trabantul nu-i nici masina daramite supermasina.
La supermasini vorbim de masini sport pure.

Trebuie mutat la "news"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.